سلام.
اتفاقا وقتی روی سرور ایران قرار می دم درست میشه به هر حال.
1-من یک سری تم نصب کردم مثل arc می خوام بعضی رنگ ها رو تغییر بدم مثل رنگ سربرگ منوها و ... چطوری می تونم تغییر بدم؟؟ من Css و html بلدم مثل اینکه باید فایل css شون رو تغیر داد درسته اما پوشه ای که نصب شدن کجا هست من پوشه theme ندارم اصلا.(تم ها رو از طریق ترمینال نصب کردم)
2- یک برنامه می خوام تا ساعت و تقویم رو روی دسکتاپ روی والپیپر نشون بده توی بعضی از اسکرین شات های کاربران اینجا دیدم.لطف کنید آدرس برنامه رو بدید.من یک برنامه slidwall نصب کردم اما کار نکرد و باز نشد.
3- توی ویندوز برنامه های wiper وجود داره که فایل ها رو تقریبا بدون بازیابی پاک می کنه برای ابونتو همچین برنامه ای داریم؟
1- ؟؟؟ (مگه سایته؟ به نظرم استایل های یونیتیشل روی فایل xml توی /usr/share/theme/ ذخیره میشن)
2- یونیتی (رابط گرافیکی پیشفرض اوبنتو) به طور پیشفرض از ویجت استفاده نمیکنه ولی میتونین از KDE استفاده کنین. KDE رو از ترمینال نصب کنین یا توضیع کوبنتو یا توزیع ایرانی قاصدک نصب کنین این توضیع ها پیشفرض KDE دارن.
برای دانلودش حجم زیادی باید بدید.
3- از این برنامه ها زیاده باید سرچ کنین پرسیدن درمورد این موارد به نظر من درست نیست
اگه ظاهر براتون مهمه از توضیع Elementry OS استفاده کنین خیلی قشنگه بر پایه اوبنتو درست شده. استارت کار برنامه نویساش با یه تم برای اوبنتو شروع شد و الان خودش توضیع زدن. همینطور میتونید با نصب پکیج elemntry-desktop روی اوبنتو از مخازن غیررسمی اونو تجربه کنین.