انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مهاجرت از ویندوز به لینوکس  (دفعات بازدید: 4377 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : مهاجرت از ویندوز به لینوکس
« پاسخ #15 : 25 آبان 1395، 10:48 ب‌ظ »
موقع نصب گزینه ای مثل اینکه با عنوان Encrypt my home folder وجود داره.میشه توضیح بدید برای چیه؟ باید تیکش رو بزنم؟

اگر میخواین پوشه ی home شما رمزنگاری بشه از این گزینه استفاده کنید. در اینصورت اطلاعات موجود  در home بدون وارد کردن رمز قابل دسترسی نخواهد بود (مثلا اگر سیستم عامل رو مجددا نصب کنید بدون دونستن رمز، نمیتونین اطلاعات موجود در home قبلی رو ببینین)
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 26 آبان 1395، 10:27 ق‌ظ »
از اسمش مشخّصه. شاخهٔ خانگیت رو رمزگذاری می‌کنه. اگه می‌خوای شاخهٔ خانگیت رو رمزگذاری کنی، بزن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ali1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #17 : 26 آبان 1395، 01:33 ب‌ظ »
سلامی مجدد.
ابونتو رو نصب کردم.
واردش شدم.
1-امتحانی خواستم یک موزیک پخش کنم هیچ کدوم از پلیرها پخش نکردند.(موقع نصب تیک مربوط به نصب فایل های Mp3 , ... ) زده بودم.
خواستم نرم افزار VLC رو نصب کنم تو ترمینال کد مربوطه رو زدم اما رور زیر رو داده :
http://www.axgig.com/images/82540692503428281366.png

باید چیکار کنم؟

2-فونت فارسی خیلی زشته می خوام تاهوما نصب کنم چیکار کنم؟؟

برای اینکار هم خواستم ubuntu tweak رو نصب کنم و اما ارور شبیه بالای رو داد دوباره.

3- اگه بخوام ببینم همه ی سخت افزارها درست کارمی کنند باید چیکار کنم؟
4- داخل sofrware center شدم تا کروم رو دانلود کنم اما کلا دو تا مرورگر فایرفاکس و خود ابونتو رو داشت که نصب شده بود.آیا software center محدوده و من باید برم فایل .deb رو از سایت خود سازنده دریافت کنم؟؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #18 : 26 آبان 1395، 01:44 ب‌ظ »
سلام :)
برای هر سوال یه تاپیک جدا بزنید لطفا (از قوانین انجمن)

سلامی مجدد.
ابونتو رو نصب کردم.
واردش شدم.
1-امتحانی خواستم یک موزیک پخش کنم هیچ کدوم از پلیرها پخش نکردند.(موقع نصب تیک مربوط به نصب فایل های Mp3 , ... ) زده بودم.
خواستم نرم افزار VLC رو نصب کنم تو ترمینال کد مربوطه رو زدم اما رور زیر رو داده :

باید چیکار کنم؟

این دستور رو بزنید و بعد دوباره برای نصب تلاش کنید و اگر دوباره موفق نبودید خرجی این دستور رو بذارید
sudo apt-get updateاگر سیستم عامل رو تازه نصب کردید حتما اول یک بار upgrade کنید و بعد بقیه چیزها رو نصب کنید
sudo apt-get dist-upgrade

4- داخل sofrware center شدم تا کروم رو دانلود کنم اما کلا دو تا مرورگر فایرفاکس و خود ابونتو رو داشت که نصب شده بود.آیا software center محدوده و من باید برم فایل .deb رو از سایت خود سازنده دریافت کنم؟؟

کروم رو نصب نکنید! به خاطر محدودیت های شرکت گوگل برای ایران به خاطر تحریم ها سیستمتون در آپدیت دچار مشکل میشه و گوگل اجازه دانلود از مخازنش رو به شما نمیده .اگر مرورگر آپدیت نباشه برای کاربر از لحاظ امنیتی خطرناک هست! توصیه من اینه که از فایرفاکس و پلاگین های خیلی خوبش استفاده کنید . در درجه دوم اگر خیلی دوست دارید کروم رو نصب کنید میتونید به جاش از chromium که نسخه متن باز کروم هست استفاده کنید

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #19 : 26 آبان 1395، 02:00 ب‌ظ »
سلامی مجدد.
ابونتو رو نصب کردم.
واردش شدم.

باید چیکار کنم؟

برای اینکار هم خواستم ubuntu tweak رو نصب کنم و اما ارور شبیه بالای رو داد دوباره.

برای این مشکل (بالا نیامدن mp3 و ...) باید third-party tools رو موقع نصب تیک میزدین تا ابزار ها و کدک های اضافی رو از نت دانلود کنه. بطور پیشفرض فقط ogg رو میشناسه.
برای کروم توی سایت chrome.google.com برید میتونید دانلود کنید.
برای تغییر فونت عبارت Tweak Tool رو توی Software Center سرچ کنین. درضمن vlc رو از Software Center دانلود کنین بهتره

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #20 : 26 آبان 1395، 02:23 ب‌ظ »

برای تغییر فونت عبارت Tweak Tool رو توی Software Center سرچ کنین. درضمن vlc رو از Software Center دانلود کنین بهتره

فرقی نمیکنه! چه از software center چه از ترمینال دقیقا همون کد ترمینال اجرا میشه و همون کار رو میکنه

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 26 آبان 1395، 02:25 ب‌ظ »
سلامی مجدد.
ابونتو رو نصب کردم.
واردش شدم.

باید چیکار کنم؟

کدکهای mp3 غیرآزاد و پتنت شده هستند که به همراه اکثر توزیعها عرضه نمیشوند. اوبونتو آنها را در بسته ای جداگانه عرضه میکند:

vlc هم در مخازن universe است. ابتدا از این راهنما چک کنید مخازن universe فعال هستند:

https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu#Ubuntu_Software_Tab

سپس دستورات زیر:

sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras

گوگل کروم هم در دسترس است، اما خود گوگل آنرا با کدک های غیرآزاد بسته بندی میکند که مطلوب اکثر توزیعها نیست و توزیعها در مخازن خود chrome را قرار نمیدهند. ضمنا تحریم هم هست! به جای google chrome، مرورگر chromium در مخازن موجود است که دقیقا همان کروم است بدون کدکهای غیر آزاد.
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1395، 02:29 ب‌ظ توسط s1mpleworld »

آفلاین Ali1

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 26 آبان 1395، 08:51 ب‌ظ »
کدکهای mp3 غیرآزاد و پتنت شده هستند که به همراه اکثر توزیعها عرضه نمیشوند. اوبونتو آنها را در بسته ای جداگانه عرضه میکند:

vlc هم در مخازن universe است. ابتدا از این راهنما چک کنید مخازن universe فعال هستند:

سپس دستورات زیر:

sudo apt-get update

گوگل کروم هم در دسترس است، اما خود گوگل آنرا با کدک های غیرآزاد بسته بندی میکند که مطلوب اکثر توزیعها نیست و توزیعها در مخازن خود chrome را قرار نمیدهند. ضمنا تحریم هم هست! به جای google chrome، مرورگر chromium در مخازن موجود است که دقیقا همان کروم است بدون کدکهای غیر آزاد.

همه کارها رو انجام دادم و طبق همون لینکی که دادید همه تیک ها خورده بود.Vlc رو با ترمینال تونستم نصب کنم.کدک ها هم نصب شدند.
tweak هم  شانسی تونستم با sf center نصب کنم اما cnter اصلا دیگه بالا نمیاد یعنی برنامه ها نشون داده نمیشن.آیا مشکل به خاطر سرعت اینترنت هست؟؟
عکس زیر گویااست.برای همه دسته بندی ها اینطوریه و اگر برنامه ای هم نسون بده روش کلیک کنم تو لودینگ گیر می کنه.نمی دونم چیکار کنم.
http://www.axgig.com/images/49509536385842493360.png

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #23 : 27 آبان 1395، 11:31 ب‌ظ »
برو تویه تنظیمات !

سافت وار اند اپدیت :D

اونجا  نوشته download from
گزینش رویه   main server
باشه

بعد کلوز رو بزن

دستور
sudo apt-get update

رو بزن

سیستمت  رو هم یه ریست کن

ایشالله  مشکل تلگرامت  درست میشه :) 
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 28 آبان 1395، 09:21 ق‌ظ »

سپس دستورات زیر:

sudo apt-get update

همه کارها رو انجام دادم و طبق همون لینکی که دادید همه تیک ها خورده بود.Vlc رو با ترمینال تونستم نصب کنم.کدک ها هم نصب شدند.
tweak هم  شانسی تونستم با sf center نصب کنم اما cnter اصلا دیگه بالا نمیاد یعنی برنامه ها نشون داده نمیشن.آیا مشکل به خاطر سرعت اینترنت هست؟؟
عکس زیر گویااست.برای همه دسته بندی ها اینطوریه و اگر برنامه ای هم نسون بده روش کلیک کنم تو لودینگ گیر می کنه.نمی دونم چیکار کنم.
http://www.axgig.com/images/49509536385842493360.png

ایراد عمومی کاربران با gnome software است و دلیلش اینه که کش داده های appstream برای gnome software به خوبی ساخته نشدند. دوستمون در پست قبلی پاسخ رو دادند. ضمنا یادتان باشد که زبان سیستم (نه کیبورد) به english تغییر پیدا کند.

آفلاین Ali1

• Newbie
  • *
« پاسخ #25 : 29 آبان 1395، 01:36 ب‌ظ »
سلام.
اتفاقا وقتی روی سرور ایران قرار می دم درست میشه به هر حال.
1-من یک سری تم نصب کردم مثل arc می خوام بعضی رنگ ها رو تغییر بدم مثل رنگ سربرگ منوها و ... چطوری می تونم تغییر بدم؟؟ من Css و html بلدم مثل اینکه باید فایل css شون رو تغیر داد درسته اما پوشه ای که نصب شدن کجا هست من پوشه theme ندارم اصلا.(تم ها رو از طریق ترمینال نصب کردم)
2- یک برنامه می خوام تا ساعت و تقویم رو روی دسکتاپ روی والپیپر نشون بده توی بعضی از اسکرین شات های کاربران اینجا دیدم.لطف کنید آدرس برنامه رو بدید.من یک برنامه slidwall نصب کردم اما کار نکرد و باز نشد.
3- توی ویندوز برنامه های wiper وجود داره که فایل ها رو تقریبا بدون بازیابی پاک می کنه برای ابونتو همچین برنامه ای داریم؟

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #26 : 29 آبان 1395، 02:56 ب‌ظ »
سلام.
1-من یک سری تم نصب کردم مثل arc می خوام بعضی رنگ ها رو تغییر بدم مثل رنگ سربرگ منوها و ... چطوری می تونم تغییر بدم؟؟ من Css و html بلدم مثل اینکه باید فایل css شون رو تغیر داد درسته اما پوشه ای که نصب شدن کجا هست من پوشه theme ندارم اصلا.(تم ها رو از طریق ترمینال نصب کردم)
2- یک برنامه می خوام تا ساعت و تقویم رو روی دسکتاپ روی والپیپر نشون بده توی بعضی از اسکرین شات های کاربران اینجا دیدم.لطف کنید آدرس برنامه رو بدید.من یک برنامه slidwall نصب کردم اما کار نکرد و باز نشد.
3- توی ویندوز برنامه های wiper وجود داره که فایل ها رو تقریبا بدون بازیابی پاک می کنه برای ابونتو همچین برنامه ای داریم؟
1- ؟؟؟ (مگه سایته؟ به نظرم استایل های یونیتی‌شل روی فایل xml توی /usr/share/theme/ ذخیره میشن)
2- یونیتی (رابط گرافیکی پیشفرض اوبنتو) به طور پیشفرض از ویجت استفاده نمیکنه ولی میتونین از KDE استفاده کنین. KDE رو از ترمینال نصب کنین یا توضیع کوبنتو یا توزیع ایرانی قاصدک نصب کنین این توضیع ها پیشفرض KDE دارن.
برای دانلودش حجم زیادی باید بدید.
3- از این برنامه ها زیاده باید سرچ کنین پرسیدن درمورد این موارد به نظر من درست نیست

اگه ظاهر براتون مهمه از توضیع Elementry OS استفاده کنین خیلی قشنگه بر پایه اوبنتو درست شده. استارت کار برنامه نویساش با یه تم برای اوبنتو شروع شد و الان خودش توضیع زدن. همینطور میتونید با نصب پکیج elemntry-desktop روی اوبنتو از مخازن غیررسمی اونو تجربه کنین.

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #27 : 30 آبان 1395، 10:45 ق‌ظ »
سلام.
1-سورس تم رو بخون و تغغیرش بده. تم تو همچین آدرسی ذخیره میشه
/usr/share/themes/NAMETHEME
اون NAMETHEME اسم تم مورد نظر هست.
۲−شما می تونی از کانکی استفاده کنی. کانکی های زیادی داخل گیت هاب هست.
۳−برای پاک کردن فایل خاص اطلاعی ندارم. اما برای فرمت فلش یا یک پارتیشن می تونی از دیوایس randome روی اون پارتیشن بنویسی.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #28 : 30 آبان 1395، 12:25 ب‌ظ »
دوستان عزیز
لطفا قوانین انجمن رو رعایت بفرمایید
برای هر سوال جدا یک تاپیک جداگانه با عنوان مناسب باز کنید!
مثلا! عنوان چگونه میتوانم theme را ویرایش کنم ؟
مثلا! مشکل با فونت فارسی در اوبونتو
و ...

اینجوری کسی که تاپیک ها رو چک میکنه مشکل شما رو سریعتر متوجه میشه و میتونه جواب بده و هم جواب ها دسته بندی میشه و برای مراجعه های بعدی راحت تر میشه

لطفا قوانین انجمن رو مطاله کنید

نقل‌قول

۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!

۷. شما توافق می‌کنید که سوالات خود را در انجمن مناسب طرح نمائید.
لطفاً توجه داشته باشید که به دلیل تعدد انجمن‌ها، کاربران بسته به توانایی و علاقه خود سوالات طرح شده در انجمن‌های خاصی را مطالعه می‌کنند. ارسالِ صحیح در انجمنِ مناسب، شما را سریعتر به پاسخ خواهد رساند.

۸. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.

« آخرین ویرایش: 30 آبان 1395، 12:32 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »