انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت نسبتا کم در هنگام اجرا از طریق دیسک زنده  (دفعات بازدید: 2133 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Netsky

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام . دوستان من تازه به جمعتون اضافه شدم .
بنده مدت خیلی زیادی رو با سیستم عامل ویندوز کار کردم ولی یه روز تعریف زیادی از سیستم عامل لینوکس ( مخصوصا توزیع ابونتو ) شنیدم و تصمیم گرفتم که اطلاعاتی رو راجع به این سیستم عامل و همچنین این توزیع بدست بیارم . حدودا ۲۰ روزی رو به جمع آوری اطلاعات و مطالعه گذروندم و تصمیم خودم رو گرفتم که به لینوکس مهاجرت کنم . از طریق سایت مربوط به توزیع ابونتو سفارش CD رو دادم و حدودا ۲۰ روز بعد از انگلستان واسم فرستاده شد . شروع کردم به سر زدن به قسمت های مختلف ابونتو . واقعا فوق العاده زیبا و خوش دست طراحی شده بود . ولی یه مشکلی کوچولو واسم بوجود اومده .
یه خورده گیر داره . البته من از حالت Live CD ابونتو رو امتحان کردم . نمیدونم شاید کمی سرعت به خاطر استفاده از CD باشه . میخاستم بدونم که آیا استفاده از ابونتو درحالت دیسک زنده باعث کاهش سرعت میشه ؟؟؟
ممنون میشم شما اساتید به من تازه کار جواب بدید ..........

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
با عرض سلام و خوش آمد
اجرای این سیستم عامل در حالت دیسک زنده موجب افت چشمگیر سرعت می شود. دلیل این موضوع هم این است که سرعت خواندن اطلاعات از روی دیسک های نوری بسیار پایین تر از RAM و هارد دیسک می باشد. بنابراین می توانید توقع افزایش قابل توجهی در سرعت کارکرد سیستم عامل را پس از نصب آن روی هارد دیسک داشته باشید.
موفق باشید

آفلاین Netsky

• Newbie
  • *
بسیار متشکرم از اینکه به سوال بنده پاسخ دادید . ( ببخشید اگه یک پست تنها به خاطر تشکر کردن فرستادم . آخه اینجا دکمه تشکر نداره و گفتم به صورت پست تشکر کنم )

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
مشکلی نیست اینجا برای تشکر از +1 استفاده کن
در ضمن برای نصب شما باید بیشتر دقت کنی
چون در حالت اول شما تغییر سخت افزاری نداری ولی در این حالت پارتیشن های هاردت به بازی گرفته خواهند شد
خواهش میکنم این پست زیر رو بخون
از لینک زیر آموزش در صفحه ویکی
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/virtualBox
از لینک زیر لینک مربوط به فروم ( در صورت باز نشدن ویکی ( این ویکی بعضی وقتها قر میاد  ;)))
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14134.0.html
قسمت اول مربوط به سیستم عامل مجازی و در قسمت های بعدی نصب و راه اندازی لینوکس توضیح داده شده
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
راحت ترین و بی دردسر ترین راه نصب برای تازه کارها  Wubi هست.
سی دی اوبونتو رو توی محیط ویندوز که هستید داخل رام بگذارید.
یه اتوران بالا میاد. نصب از این روش فوق العاده ساده است.
البته کمی کارایی سیستم پایین تر است در این حالت.

موفق باشید

آفلاین Netsky

• Newbie
  • *
سلام .
با تشکر از همه شما دوستان عزیزی که پاسخ دادید ( r_m1232002 ، The Cable Guy ، Tahmooreth ) یا به قول شما کاربران قدیمی اینجا +1 واسه همتون .
ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم . اگه با استفاده از خود ابونتو ، اون رو روی فلش نصب کنیم ، سرعتش از حالت اجرا با CD بیشتره یا فرقی نداره . چون همونطوری که میدونید ابزاری های الکترونیکی سرعتشون از یه ابزار مکانیکی بیشتره .
مخاستم اگه اطلاعات بیشتری دارید لطفا در اختیار بنده هم قرار بدید .
با تشکر از همتون ...........   =D>

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
بستگی به فلش  داره ولی در کل این فلش های usb2 سرعتش نسبت به هارد سیستم خیلی کمتره و احتمالا کاهش چشمگیر سرعت رو خواهید داشت
البته نسل بعدی فلش ها که با درگاه های usb3 کار میکنه نه چون من شنیدم اونا سرعتهاش چندین برابر اضافه شده ولی بعید میدونم از اون مدل فلش شما استفاده کنید
با تشکر eMan
فعلا به دلیل مسائل تاکتیکی اسمم The Cable Guy هست تا دوباره بشه همون eMan  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Netsky

• Newbie
  • *
متشکرم ایمان جان . 1+  ;D
پس در حال حاضر بهترین راه نصب ابونتو هست . میخاستم مدت بیشتری رو با استفاده از Live CD به امتحان کردن ابونتو بپردازم که ظاهرا باید نصبش کنم تا سرعتش افزایش پیدا کنه .

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
اولا که خوش اومدی خوش تیپ! ایشالا بمونی صد سال!
دوم اینکه نصب کن داداش کنار ویندوزت با همون ووبی و هر وقت هم دوست نداشتی پاکش کن! بهترین راه برای اینکه امتحانش کنی اینه که ازش استفاده کنی!
نگران نباش ! توی ده روز آینده دوتا اتفاق برات میافته: یا ایام به کامت میشه و بعد از یه مدتی تبدیل می شی به متخصص لینوکس و به ویندوز کارها می خندی!
و یا یکی دوتا مشکل برات پیش میاد و از تجربشون عاجز می شی و می ری از ویندوز استفاده می کنی و احتمالا به هر کی هم می رسی می گی لینوکس خیلی الکیه!
ولی به هر حال تا نصبش نکنی ده روزت شروع نمی شه ;)
راستی تشکر و مثبت یک و این حرف ها رو هم نگه دار یه صد سال دیگه اگه موندی یه دفه یه جا یه + 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
بده کارو تموم کن!
توی انجمن های جامعه متن باز افراد از کمک به هم لذت می برن و بهش می بالن. کسی دنبال تشکر نیست!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Netsky

• Newbie
  • *
سلام .
با تشکر از ریچارد عزیز .
پس طبق فرمایشات شما دوست عزیز بنده همین الان شروع به نصب ابونتو میکنم و به قول شما اون 10 روز سرنوشت ساز رو آغاز میکنم . انشالله به یه متخصص لینوکس تبدیل خواهم شد .