انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Password رو هیچ جا نمیشناسه!  (دفعات بازدید: 1314 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Uboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
  • Ubuntu Boy
Password رو هیچ جا نمیشناسه!
« : 06 تیر 1389، 01:44 ق‌ظ »
سلام.

داشتم فرامین این سایت> http://knowledge76.com/index.php/Fingerprint_Reader_Installation رو جهت فعال کردن Fingerprint لپتاپ انجام میدادم که ناگهان! متوجه شدم پسووردم رو هیچ جای اوبونتو دیگه قبول نمیکنه! تو نصب پکیج ها از Software Center ٬ تو ترمینال بعد از قراردادن دستورات به همراه sudo و... و همشون این پیغام رو بعد از وارد کردن پسوورد می دن:

Authentication Failure
:oops:
>>>> نکته جالب اینه که بعد از این قضیه هنگام لاگین تو اوبونتو ازم پسوورد نمی خواد!!!
و الانم به همین دلیل می تونم از داخل اوبنتو اینجا تاپیک بزنم!

CapsLock و.... همه چیز خاموش خیالتون راحت!

تو اون page سایته یه edit یه فایل به اسم /etc/pam.d/ وجود داشت و منم انجام و save کردم (یادم رفت از فایل بک آپ بگیرم)٬ نمیدونم به اون مربوط میشه یا نه.

وقتی اوبونتو بالا میاد با همون اکانت پسوورد دار بالا می آید الان ولی پسوورد نمی خواد!

من نمیدونم اکانت root رو کجا اوبونتو ساخته و کجاست و فقط اینکه این اکانت همون اکانتیه که هنگام نصب ساخته شده.

>>>>> حالا خواهشا کمکم کنید یه راهی رو بگید که یا بدون دونستن پسوورد قبلی٬ پسوورد جدید بدم یا خلاصه مشکلم حل بشه چون هیچ کاری نمیتونم بکنم بدون پسوورد مخصوصا اینکه تازه رفتم تو کار لینوکس و همینجوری دارم پکیج بازی و نصب و کانفیگ درایور و از این صحبت ها انجام میدم و همه اینا pass میخواد! خلاصه کمک! / ممنونم ازتون هزار بار  
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1389، 01:50 ق‌ظ توسط Uboy »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: Password رو هیچ جا نمیشناسه!
« پاسخ #1 : 06 تیر 1389، 10:57 ق‌ظ »
من قبلا این فایل رو بخاطر فینگرپرینت ویرایش کردم، اگه محتویات فایل  etc/pam.d/common-auth رو اینجا بزاری می‌گم چه جوری خوبش کنی.

در ضمن اگه طبق آموزش جلو رفته باشی بک‌آپ هم گرفتی با دستور پایین:
sudo cp /etc/pam.d/common-auth /etc/pam.d/common-auth_orig
و فقط کافیه اون فایل رو به حالت قبل برگردونی، یعنی فایل common-auth_orig رو تغییر نام بدی به common-auth
اگه تو ابونتو بخاطر اجازه دسترسی نمی‌تونی، از طریق انتخاب recovery تو منو گراب برو. بعد گزینه drop to shell رو بزن بعد دستور پایین رو:
sudo cp /etc/pam.d/common-auth_orig /etc/pam.d/common-auth
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1389، 11:17 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین Uboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
  • Ubuntu Boy
پاسخ به: پاسخ به: Password رو هیچ جا نمیشناسه!
« پاسخ #2 : 08 تیر 1389، 05:18 ب‌ظ »
من قبلا این فایل رو بخاطر فینگرپرینت ویرایش کردم، اگه محتویات فایل  etc/pam.d/common-auth رو اینجا بزاری می‌گم چه جوری خوبش کنی.

در ضمن اگه طبق آموزش جلو رفته باشی بک‌آپ هم گرفتی با دستور پایین:
sudo cp /etc/pam.d/common-auth /etc/pam.d/common-auth_orig
و فقط کافیه اون فایل رو به حالت قبل برگردونی، یعنی فایل common-auth_orig رو تغییر نام بدی به common-auth
اگه تو ابونتو بخاطر اجازه دسترسی نمی‌تونی، از طریق انتخاب recovery تو منو گراب برو. بعد گزینه drop to shell رو بزن بعد دستور پایین رو:
sudo cp /etc/pam.d/common-auth_orig /etc/pam.d/common-auth

ممنون از پاسختون٬ البته چون من از اون فایل بک آپ نگرفته بودم و همینکه پسوورد رو قبول نمیکرد٬ مجبور شدم برم سراغ گراب٬ به طور عجیبی گراب وارد محیط Recovery Mode که شامل گزینه drop to shell هستش هم نمی شد! حتی لود شدن با دیسک Live و اجرای دستور passwd با root هم فایده نداشت! فکر کنم از بس ور رفتم تو ترمینال با فایل های لینوکس کلی خرابکاری کردم! ;D (البته برا من که تازه کارم این چیزا عیب نداره!)

و در نهایت مجبور شدم اوبونتور رو Reinstall کنم.

>> حالا یه راهنمایی میخوام٬ شما فرمودی که قبلا می خواستی Fingerprint ت رو فعال کنی٬ اگر موفق به این کار شدی ممنون می شم تو تاپیکی که آدرسش رو این پایین گذاشتم کمکم کنی! (احتمالا خیلی سخت تونستی این کارو بکنی چون من هیچ کس و هیچ جا چه تو ubuntuforums و چه کانال ubuntu# آی آر سی و... هزار جای دیگه نتونست کمکم کنه! ).

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14223.0.html

ممنونم.  ;)
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1389، 05:20 ب‌ظ توسط Uboy »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: Password رو هیچ جا نمیشناسه!
« پاسخ #3 : 08 تیر 1389، 05:59 ب‌ظ »
با سی‌دی لایو می‌تونستی اون فایل رو درست کنی، چون دیگه به هارد کاری نداره و هر خربکاری هم که کرده باشی رو سیستم لایو تاثیر نداره.
تو سیستم لایو برای داشتن دسترسی روت کافیه بزنی sudo دیگه بعدش پاسورد هم ازت نمی‌خواد.

دوباره نصب کردن رو باید فقط بزاری برای وقتی که دیگه تو هاردت چیزی نمونده باشه.