انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست زبان برنامه نویسی ویژوال (IDE) برای ubuntu  (دفعات بازدید: 3128 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه دنبال محیط برنامه‌نویسی هستی که همراه خودش طرّاح رابط کاربری داشته باشه و برنامه‌ات هم همه‌جا اجرا بشه. پس Qtcreator انتخاب خوب و سرراست و راحتیه. مخصوصاً که زبانش به صورت پیش‌گزیده ++C است و امکان نوشتن برنامه به زبانی‌ّایی مثل سی و پایتون و گو و… رو هم داری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
اگه دنبال محیط برنامه‌نویسی هستی که همراه خودش طرّاح رابط کاربری داشته باشه و برنامه‌ات هم همه‌جا اجرا بشه. پس Qtcreator انتخاب خوب و سرراست و راحتیه. مخصوصاً که زبانش به صورت پیش‌گزیده ++C است و امکان نوشتن برنامه به زبانی‌ّایی مثل سی و پایتون و گو و… رو هم داری.
متاسفنه ۲تا مشکل وجود داره اول من نتونستم دانلودش کنم دوم تا جایی که فهمیدم رایگان نیست
میشه یه IDE که همراه خودش طرّاح رابط کاربری داشته باشه برای جاوا با دستور نصب بهم معرفی کنید تا اینجا هنوز به نتیجه خوبی نرسیدم
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
https://www.qt.io/download-open-source/#section-2
۲ نسخه داره که یکیش رایگانه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
متاسفنه ۲تا مشکل وجود داره اول من نتونستم دانلودش کنم دوم تا جایی که فهمیدم رایگان نیست
نه تنها رایگان هست، بلکه نرم‌افزار آزاد هم هست. از توی مخزن اوبونتو هم می‌تونی نصبش کنی:
$ sudo apt install qtcreator

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
بله، ولی از اونجا که مجوزش LGPL هست، حتمن باید کتابخونه مربوط به Qt رو Dynamic Link کنن و تغییری توی خود Qt ایجاد نکنن. بنابراین نمیتونن برنامه ۱ فایلی داشته باشن. Static Linking هم ممکنه، ولی باید فایل‌های کامپایل شده و لینک نشده (همون Object ها) رو در اختیار کاربر قرار بدن تا درصورت نیاز، کاربر بتونه Qt رو جایگزین کنه. اما اگه از خود کتابخونه‌های مربوط به Qt استفاده نکنن و فقط از برنامه Qt Creator استفاده کنن، مشکلی پیش نمیاد.
..::Borderliner::..

آفلاین sorcerer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
اگه دنبال یه زبان جایگزین برای c# هستید

فک کنم بهترین گزینه جاوا باشه سی شارپ خیلی شبیه و تقریبا کپی جاواست و بعد اینکه جاوا خیلی غنی و تقریبا برای هر چیزی یه راه حل آماده ای داره.
 همینطور ide های خیلی خوبی براش هست ( wysiwyg و اینا هم داره)
چندتاشون: IntelliJ IDEA , NetBeans , Eclipse که همگی رایگان یا نسخه رایگان دارند
توصیه من IntelliJ IDEA هست
و یه دلیل دیگه اینکه جاوا رو ویندوز خیلی راحت اجرا می شه و فقط باید یه jre نصب کنی که اینم مشکلی نیست(راحت تر از نصب .نت روی نسخه های مختلف ویندوزه ) علاوه بر این می تونی فایل exe هم ازش بگیری. حتی می تونی نسخه ی جاوایی که باهاش کد می زنی رو با برنامت پک کنی که دیگه نیازی به نصب jre  هم نباشه

اگه دنبال یه ide برای c# هستید

alireza.crs@ که چند تا ide رو گفت به نظر منم بهترین گزینه روی لینوکس همون MonoDeveloper که ابزار wysiwyg داره.
jetbrains هم یه ide زده برای c# می تونی از https://www.jetbrains.com/rider بگیریش ولی فعلا نسخه eap هست
اگه دنبال یه کد ادیتور هم رفتی یه نگاهی به https://code.visualstudio.com بنداز
به نظر من سی شارپ زبان خیلی خوبیه و وقتی برنامه نویس باشی فرقی نمی کنه از کدوم زبان  استفاده کنی مهم اینه که درست و به جا ازشون استفاده کنی  ;)
اگه بخوای سی شارپ رو ادامه بدی قویترین و بهترین ویژوال استادیو هست
 و اگه می بینی به کارت لطمه وارد می کنه یه ویندوز بریز و لینوکس رو مجازی کار کن  :D

به نظر من به هیچ عنوان نمیشه گفت جاوا جایگذین C# بشه ! جاوا خیلی سنگین تر  !‌ علت تشابهشون هم   C-style  بودن هر دو هستش و درسته که سر اون ماجارا کپی رفته ولی زمین تا آسمون فرق دارن با هم . خیلی جاوا سنگین تره و حقوق برنامه نویساشون هم بیشتر و تا وقت یکه به خواین در جاوا خوره بشین سال ها تول می کشه. به نظر من اصلا جایگذینی خوبی نیست!‌ و باید دید از اون C# چه استفاده ای دقیق می کنید که بشه یه جایگزین خوب معرفی ککرد.

دوست من C# زبان تولیدی ماکروسافته توقع نداشته باش به راحتی لینوکس بیاد و پشتیبانیش کنه و علاقه مندی هم به اون صورت نداره در دنیا لینوکس که بیاد و IDE خوبی بده بیرون!‌ بنا بر این اگر واقعا کارت اونو رو ماشین مجازی به نظرم حتما ویندوز و بیار بالا و اگر نظر من باشه از C# خدافظی کن واقعا قدرت زبان های دیگری مثل جاوا رو که گوگل میاره بالا اصلا نداره٬!