انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب انتی ویروس ClamAV و گلایه از اوبونتو  (دفعات بازدید: 5510 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sorcerer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
خیلی خیلی ازتون متشکرم اون ارور حل شد گویا نصب شده اما زمانی که دستور: sudo freshclam

رو می زنم ارور دریافت می کنم:

ERROR: /var/log/clamav/freshclam.log is locked by another process
ERROR: Problem with internal logger (UpdateLogFile = /var/log/clamav/freshclam.log).

دقیقا مثل همون اروریه که با apt-get دانلود کرده بودمش  :(
بله، چون شرایط همونه. برخلاف ویندوز، در گنو/لینوکس مشکل تصادفی نداریم. اگه مشکلی هست، باید بدونی از کجا ناشی شده و رفعش کنی. نه که رایانه رو خاموش و روشن کنی. پیش‌نهاد می‌کنم به جای این کار خطرناکی که کردی، این نسخهٔ نصب شده رو پاک کنی و از همون نگارش داخل مخازن استفاده کنی.

در مورد خطا هم باید ببینی کدوم فراینده که داره از اون پرونده استفاده می‌کنه. می‌تونی با این دستور بیابیش:
$ fuser /var/log/clamav/freshclam.log

اگ میشه یکی کمک کنه واقعا موندم چرا لینوکس این جوریه؟‌سیستم عامل ویندوز با همه بدیش نصب نرم افزارش خیلی راحت تره . این هی میگه یه چیزی نداری! ](*,)
هاها، نصب برنامه در ویندوز راحته؟ 😂 به هیچ‌وجه! اتّفاقاً نصب برنامه در ویندوز، بغرنج‌ترین فرایند نصب برنامه در تمام سیستم‌عامل‌های موجوده و به طرز دیوانه‌واری سخت و نامفهومه! تنها دلیلی که سختیش رو نمی‌بینی، اینه که به اون روش بسیار سخت عادت کردی.

در نهایت هم شما در گنو/لینوکس هرگز به ضدویروس نیازی نداری و نخواهی داشت، مگه این که یه کارساز وب، پرونده یا… داشته باشی که از طریق اون، رایانه‌های ویندوزی به صورت مستقیم با هم ارتباط برقرار کنن.
ممنون از اطلاعاتی که دادی ولی خواهشا همش شعار ندیم! نصب در ویندوز فقط next و next هستش نه رفتن به محیط های کدی و ... و مهم ترین چیز هم اینکه جواب ارور های ویندوزی راحت در میاد اما همینجوری که دیدید یه ارور ساده و کلی حرف و دریغ از یه جواب درست ...

به هرحال ممنون از همه

و اگر دقیق توضیح بدید که چرا نصب در ویندوز سخته خوشحال میشم !

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
...
در مورد اجرای دستی freshclam که می خواید انجام بدید این مطلب رو ببینید:
نقل‌قول
If you do want to run freshclam manually, stop the daemon with:

/etc/init.d/clamav-freshclam stop
but remember to start it again if you don't want to have to remember to run it manually all the time. If you really don't want it to run automatically, you could use sysv-rc-conf to disable the daemon, so that it won't start the next time you reboot.

fsmithred
http://forums.debian.net/viewtopic.php?p=371188
...
شما این جواب رو امتحان کردید..؟ چی شد..؟
Void Linux + XFCE

آفلاین sorcerer

• Newbie
  • *
مشکل حل شد. بی نهایت سپاس گزارم ازتون

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
ممنون از اطلاعاتی که دادی ولی خواهشا همش شعار ندیم! نصب در ویندوز فقط next و next هستش نه رفتن به محیط های کدی و ... و مهم ترین چیز هم اینکه جواب ارور های ویندوزی راحت در میاد اما همینجوری که دیدید یه ارور ساده و کلی حرف و دریغ از یه جواب درست ...

به هرحال ممنون از همه

فقط next و next؟
به طور متوسط برای نصب یه برنامه‌ی ویندوزی باید ۵ تا next بزنی + چک دار کردن گزینه‌ی Agree و ... و در نهایت زدن finish و ...
حالا یکی مثل من که ۱۰۰ تا نرم افزار (میگم ۱۰۰ منظورم دقیقا عدد ۱۰۰ هست نه مفهوم کثرت!) رو نصب میکنه، باید ۵۰۰ بار next بزنه! ولی اینجا فقط یه y میزنم :)

شعار نیست! حقیقته. منتها تا شما بهش نرسی فکر میکنی شعاره. طبیعتا به حرفای آدمی که ۱۳ سال گنولینوکس کار کرده نمیتونی بگی شعار!
مهم‌ترین چیز اینه که شما به این درک برسی که محیط کدی (که اصطلاح بهترش محیط کامندلاین هست) از نظر فنی، زیرساختی، ساختی (ساختاری)، مفهومی، عملکردی، خروجی‌ نهایی، زمان مصرفی و کیفیت از next و next زدن سرتره! روزی رو به یاد بیار که هر صفحه‌ای که براش next میزدی رو نمیدونستی چی هست و بارها یه برنامه رو نصب کردی و آخرش هم درست نصب نشده تا اینکه به مرور یاد گرفتی. یه کار بیهوده و کُند و وقت تلف کن رو بارها و بارها و بارها و بارها تکرار کردی تا آخرش بهش عادت کردی و الان بعد از چندسال کلا فراموش کردی که با چه وضعیتی الان رسیدی به اینکه "next و next زدن بهتر از محیط کامند" هست!
حالا همین کارهارو اگه با محیط کامندلاین انجام بدی، در کمترین زمان ممکن، به همون نتیجه‌ی بالا میرسی و چون برات حالت مقایسه‌ای پیدا کرده، عقلت به این نکته باور پیدا میکنه که کامندلاین در نهایت بهتره!
اگه از نظر شما این حرفا شعاره! از نظر من کاربری که تا حالا ویندوز داشته و به تازگی اومده سمت گنو، حرفهایی که از گنو میزنه به خاطر بی تجربگی هست! شما وقتی به همون اندازه‌ای که ویندوز داشتی (۵ سال؟ ۱۰ سال؟ ۱۵ سال؟) گنو هم استفاده کردی، اون موقع جمله‌ای مثل "گلایه از اوبونتو" معنی پیدا میکنه. همون طور که دانیال بعد از ۱۳−۱۴ سال تجربه‌ی کاری با گنولینوکس، داره این حرفارو به شما میزنه! نه به عنوان کسی که ۲ ماهه که چشمش به گنو افتاده!
البته چیزی که مهمه اینه که ماها هم همون روز اول به این درک نرسیدیم. من خودم ۴ سالِ تمام هست که گنو استفاده میکنم و به عنوان کسی که ۱۰ سال ویندوز داشته و ۴ سال هم گنو داره، و تجربه‌ای که از کار باهاش بدست آوردم، میگم محیط کامند لاین از اون next و next بهتره!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
در ویندوز هم می شه از package manager استفاده کرد..:
https://chocolatey.org
شاید یه روز تستش کنم..

در مورد نصب نرم افزار از طریق خط فرمان یا محیط گرافیکی..

به نظر من که خیلی با هم فرق دارن..
اصن هر کدوم مزیت خودش رو داره..
مثلا شما فرض کنید رو گوشیتون به جای بازار یا یه App Store دیگه
مثلا محیطی مشابه خط فرمان بذارن..
یا مثلا می خواید کامپیوترتون رو
بدید دست یه بچه ی کوچیک تر
یا مامان بزرگی، بابا بزرگی یا یه آدم خیلی کم تجربه..
خوب شما ترجیح می دی بگی next next رو بزن..؟ یا
این که حالا بیای بهش بگی.. sudo چیه apt-get چیه
اصن terminal چیه
حالا چه طوری از apt-get search استفاده کنه و از این حرفا..
(یا مثلا از apt-get استفاده نمی کنی به جاش از xbps استفاده می کنی بیای بگی فرقش چیه..)
بعدشم حتی برای ما کاربرای یه مقدار غیر عادی تر هم (!)،
استفاده از یه محیط گرافیکی
البته اگه امکانات یه App Store حسابی رو داشته باشه
برای جست و جو و نصب بسیاری از نرم افزارها لذت بخش تر فک می کنم باشه..
مثلا شما وقتی می خوای بازی دانلود کنید
یا نرم افزاری مثلا برای خوندن خبر یا مثلا آشپزی و از این جور حرفا، کلن entertainment،
محیط بصری به نظرم برای گشت و گذار راحت تر هست..

ضمنا بگم که من خودم به شخصه "اکثر اوقات" استفاده از خط فرمان رو ترجیح می دم..
چون احساس می کنم کنترل بیش تری روی وقایع موقع نصب دارم.. و خیلی وقت ها سریع تر هم هست.. مثلا یکی از دوستان یه تاپیکی اخیرا باز کرده در مورد این که نرم افزار Software باز نمی شه درست.. منم قبلا تجربیات نه چندان خوشایندی با Software Center داشتم.. فک می کنم بیش تر ضعف از پیاده سازی باشه نه خود ایده.. شاید یه روز برگردم استفاده کنم..

در نهایت به نظر من، نظر منصفانه ترکیبی از نظرات دوستان باشه.. ینی هر کدوم مزیت خودش رو داره..
« آخرین ویرایش: 13 دی 1395، 09:38 ب‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین moeinroid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • وبلاگ شخصی
خیلی خیلی ازتون متشکرم اون ارور حل شد گویا نصب شده اما زمانی که دستور: sudo freshclam

رو می زنم ارور دریافت می کنم:

ERROR: /var/log/clamav/freshclam.log is locked by another process
ERROR: Problem with internal logger (UpdateLogFile = /var/log/clamav/freshclam.log).

دقیقا مثل همون اروریه که با apt-get دانلود کرده بودمش  :(
بله، چون شرایط همونه. برخلاف ویندوز، در گنو/لینوکس مشکل تصادفی نداریم. اگه مشکلی هست، باید بدونی از کجا ناشی شده و رفعش کنی. نه که رایانه رو خاموش و روشن کنی. پیش‌نهاد می‌کنم به جای این کار خطرناکی که کردی، این نسخهٔ نصب شده رو پاک کنی و از همون نگارش داخل مخازن استفاده کنی.

در مورد خطا هم باید ببینی کدوم فراینده که داره از اون پرونده استفاده می‌کنه. می‌تونی با این دستور بیابیش:
$ fuser /var/log/clamav/freshclam.log

اگ میشه یکی کمک کنه واقعا موندم چرا لینوکس این جوریه؟‌سیستم عامل ویندوز با همه بدیش نصب نرم افزارش خیلی راحت تره . این هی میگه یه چیزی نداری! ](*,)
هاها، نصب برنامه در ویندوز راحته؟ 😂 به هیچ‌وجه! اتّفاقاً نصب برنامه در ویندوز، بغرنج‌ترین فرایند نصب برنامه در تمام سیستم‌عامل‌های موجوده و به طرز دیوانه‌واری سخت و نامفهومه! تنها دلیلی که سختیش رو نمی‌بینی، اینه که به اون روش بسیار سخت عادت کردی.

در نهایت هم شما در گنو/لینوکس هرگز به ضدویروس نیازی نداری و نخواهی داشت، مگه این که یه کارساز وب، پرونده یا… داشته باشی که از طریق اون، رایانه‌های ویندوزی به صورت مستقیم با هم ارتباط برقرار کنن.

به هرحال ممنون از همه

پیدا کردن لینک دانلود سالم و در مواقعی کرک و کیجن و ... سالم هم باید اضافه بشه
و حجم بالای نرم‌افزارها
چیزهایی که جالب می‌بینم و یاد می‌گیرم این‌جا می‌نویسم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از همه دوستان ممون اطلاعات عالی دادند :)

دوستان فقط با توچه به صحبت یکی از دوستان برای دانلود نرم افزار های لینوکسی مگه مطمین ترین راه استفاده کردن از apt-get نیست؟
بله. البته در نگارش‌های جدیدتر توصیه می‌شه به‌جای apt-get از خود apt استفاده بشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

به هرحال ممنون از همه

شعار نیست. در ویندوز پیدا کردن برنامه خودش یه فیلم سینماییه! این که باید بری بخریش یا از توی اینترنت نگارش درستش رو پیدا کنی. این‌که چه‌طور می‌تونی به فروشنده یا پایگاهی که اون رو برای بارگیری گذاشته اعتماد کنی. این که اون نگارش‌ها دستکاری نشده باشن و ویروس نداشته باشن. تازه بعد از به دست آوردنش باید بری تو پرونده‌هاش، بگردی ببینی باید کدوم پرونده رو اجرا کنی که  برنامه نصب بشه. یه سری‌ها exe هستن، یه سری‌ها msi هستن و…. ویندوز هم که نوع پرونده رو نمی‌فهمه و فقط متّکی به پسوند پرونده‌هاست که قابل دستکاری دستیه. از طرفی همون پسوندی که به اشتباه این‌همه توی این سیستم‌عامل اهمّیت داره،‌به صورت پیش‌گزیده اصلاً نشون داده نمی‌شه! یعنی هیچ راهی نداری بفهمی چه‌طوری نصب می‌شه، مگر این که به اسم پرونده اعتماد کنی. بعد از این که پروندهٔ نصب رو پیدا کردی تازه داستان شروع می‌شه! یه برنامهٔ سومی می‌اد بالا که این برنامه رو روی یه برنامهٔ دیگه (سیستم‌عامل) نصب کنه. این هم یکسان نیست و انواع و اقسام نصب‌کننده‌های برنامه داریم که هرکسی از یکیش استفاده می‌کنه. اول یه صفحه می‌آد که می‌گه این برنامه چیه، بعد یه صفحه می‌آد که می‌گه شرایط استفاده ازش چیه، بعد یه صفحه می‌آد که می‌گه می‌خوای چه‌جوری نصبش کنی، بعد یه صفحه می‌آد که می‌گه پرونده‌های مصب شده کجا باشن، بعد یه صفحه می‌آد که می‌گه اجراگر برنامه تو کدوم مسیر قرار بگیره، بعد تازه شروع می‌کنه به کپی کردن پرونده‌های برنامه توی سیستم‌عامل، بعد شروع می‌کنه به ساختن کلیدهای نامفهومی در رجیستری، بعد اگه همه‌چیز درست پیش بره و هییچ مشکلی پیش نیاد، یه صفحه می‌آد که بهت می‌گه برنامه نصب شد، بعد یه صفحه می‌اد که ازت می‌پرسه یه میان‌بر از اجراگر روی میزکارت قرا بده یا نه، بعد یه صفحه می‌اد که بهت می‌گه نصب تموم شد، بعد یه پنجره باز می‌شه که بهت می‌گه باید رایانه رو خاموش و روشن کنی. بعد باید رایانه رو خاموش کنی. بعد باید دوباره روشنش کنی. باید صبر کنی تا ویندوز بیاد بالا، باید صبر کنی تا برنامه‌هاش بار شن، بعد بری ببینی اجراگر برنامه کجاست، بعد برنامه رو اجرا کنی. بعد تازه برنامه خطا می‌ده که فلان کتابخونه dll رو می‌خوام که نیست. بعد باید بری ببینی اون dll برای چه برنامه‌ایه. بعد چند ساعت جست‌وجو اون برنامه رو پیدا کنی، بعد تمام مراحل قبلی که برای نصب برنامه بود رو برای نصب این برنامه دوم که dll رو فراهم می‌کنه بری، بعد دوباره برنامه اصلیه رو اجرا کنی، بعد ممکنه دوباره به یه dll دیگه گیر بده و مجبور شی همین کارها رو باز انجام بدی. این تیکه می‌تونه تا ده‌ها بار تکرار بشه. بعد که تموم dll ها نصب شد، برنامه می‌گه اجازه نداری اجراش کنی، باید بری دنبال کرکش بگردی، بعد تمام مراحل بالا رو برای کرک همون برنامه تکرار کنی. بعد اگه هیچ مشکلی پیش نیاد و کرکت ویروسی نباشه و… به امید خدا برنامه می‌آد بالا.

در صورتی که در گنو/لینوکس به سیستم‌عاملت می‌گی من مثلاً vlc می‌خوام، بقیه کارهاش رو خودش برات انجام می‌ده و یکی دو دقیقه بعد vlc رو داری!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sorcerer

• Newbie
  • *
نقل‌قول

به هرحال ممنون از همه

فقط next و next؟
به طور متوسط برای نصب یه برنامه‌ی ویندوزی باید ۵ تا next بزنی + چک دار کردن گزینه‌ی Agree و ... و در نهایت زدن finish و ...
حالا یکی مثل من که ۱۰۰ تا نرم افزار (میگم ۱۰۰ منظورم دقیقا عدد ۱۰۰ هست نه مفهوم کثرت!) رو نصب میکنه، باید ۵۰۰ بار next بزنه! ولی اینجا فقط یه y میزنم :)

شعار نیست! حقیقته. منتها تا شما بهش نرسی فکر میکنی شعاره. طبیعتا به حرفای آدمی که ۱۳ سال گنولینوکس کار کرده نمیتونی بگی شعار!
مهم‌ترین چیز اینه که شما به این درک برسی که محیط کدی (که اصطلاح بهترش محیط کامندلاین هست) از نظر فنی، زیرساختی، ساختی (ساختاری)، مفهومی، عملکردی، خروجی‌ نهایی، زمان مصرفی و کیفیت از next و next زدن سرتره! روزی رو به یاد بیار که هر صفحه‌ای که براش next میزدی رو نمیدونستی چی هست و بارها یه برنامه رو نصب کردی و آخرش هم درست نصب نشده تا اینکه به مرور یاد گرفتی. یه کار بیهوده و کُند و وقت تلف کن رو بارها و بارها و بارها و بارها تکرار کردی تا آخرش بهش عادت کردی و الان بعد از چندسال کلا فراموش کردی که با چه وضعیتی الان رسیدی به اینکه "next و next زدن بهتر از محیط کامند" هست!
حالا همین کارهارو اگه با محیط کامندلاین انجام بدی، در کمترین زمان ممکن، به همون نتیجه‌ی بالا میرسی و چون برات حالت مقایسه‌ای پیدا کرده، عقلت به این نکته باور پیدا میکنه که کامندلاین در نهایت بهتره!
اگه از نظر شما این حرفا شعاره! از نظر من کاربری که تا حالا ویندوز داشته و به تازگی اومده سمت گنو، حرفهایی که از گنو میزنه به خاطر بی تجربگی هست! شما وقتی به همون اندازه‌ای که ویندوز داشتی (۵ سال؟ ۱۰ سال؟ ۱۵ سال؟) گنو هم استفاده کردی، اون موقع جمله‌ای مثل "گلایه از اوبونتو" معنی پیدا میکنه. همون طور که دانیال بعد از ۱۳−۱۴ سال تجربه‌ی کاری با گنولینوکس، داره این حرفارو به شما میزنه! نه به عنوان کسی که ۲ ماهه که چشمش به گنو افتاده!
البته چیزی که مهمه اینه که ماها هم همون روز اول به این درک نرسیدیم. من خودم ۴ سالِ تمام هست که گنو استفاده میکنم و به عنوان کسی که ۱۰ سال ویندوز داشته و ۴ سال هم گنو داره، و تجربه‌ای که از کار باهاش بدست آوردم، میگم محیط کامند لاین از اون next و next بهتره!

باز از همه دوستان تشکر می کنم توضیحات عالی دادند.

ببینید دوستان برای من اصلا مهم نیست که ببینم چرا نصب میشه اما ۴ تا next زدن می دونم درست نصب میشه.! ممکنه فایل dll نداشته باشه که خیلی راحت با یه سرچ میشه دانلودش کرد.  و یا مثلا میگیم کرک به خواد که الان کرک کردن خیلی سادست شاید کم تر از ۳ دقیقم طول نکشه. برای پیدا کردن سایت دانلود هم کافی اسم نرم افزار رو سرچ کنیم از خود سایت سازنده یا سایت های قابل اطمینان خارجی یا ایرانی دانلود کنیم.

اما در اوبونتو این ارور رو من رفع کردم با کمک دوستان ولی هنوز نفهمیدم دلیلش چی بود!‌اما خب با سرچ و اینا فهمیدم وقتی دارم ابزارم که موتور سیکیلت با یه ماشین مسابقه ای عوض می کنم صد درصد اون پیشرفته تره کارش سخت تره ولی بازهدیش تو موارد دیگه بهتره! بنا بر این به نظرم غیرت بی جا نداشته باشیم.

فقط یک سوال که اگر اینجا جواب بدید ممنون میشم : مطمین ترین ورش نصب نرم افزار در لینوکس چیه؟  و اصلا apt-get چیه که هر نرم افزاری توشه؟!

درضمن با این حرف هم موافقم که من ۷ ساله دارم ویندوز کار می کنم و باید به اوبونتو محلت داد!

با سپاس از همه دوستان

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باز از همه دوستان تشکر می کنم توضیحات عالی دادند.

ببینید دوستان برای من اصلا مهم نیست که ببینم چرا نصب میشه اما ۴ تا next زدن می دونم درست نصب میشه.! ممکنه فایل dll نداشته باشه که خیلی راحت با یه سرچ میشه دانلودش کرد.  و یا مثلا میگیم کرک به خواد که الان کرک کردن خیلی سادست شاید کم تر از ۳ دقیقم طول نکشه. برای پیدا کردن سایت دانلود هم کافی اسم نرم افزار رو سرچ کنیم از خود سایت سازنده یا سایت های قابل اطمینان خارجی یا ایرانی دانلود کنیم.
خب حرف ما هم اینه که دلیل این که به این کارها می‌گی خیلی راحت،‌ اینه که بهش عادت کردی و چیزهای دیگه رو ندیدی. اگه چند تا مدل دیگهٔ نصب نرم‌افزار رو ببینی و به اون‌ها هم عادت کنی، خودت متوجّه می‌شی که روش ویندوزی چه‌قدر سخت‌تره!

فقط یک سوال که اگر اینجا جواب بدید ممنون میشم : مطمین ترین ورش نصب نرم افزار در لینوکس چیه؟  و اصلا apt-get چیه که هر نرم افزاری توشه؟!
نصب از مخازن با استفاده از ابزار apt

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
اما در اوبونتو این ارور رو من رفع کردم با کمک دوستان ولی هنوز نفهمیدم دلیلش چی بود!‌

اگه واقعا اون خط کدی که daemon رو می بست باعث حل مشکلتون شده..:
پس لابد مشکل از این بوده که، شما وقتی daemon از قبل به صورت اتوماتیک در حال اجرا بود، سعی داشتید به صورت دستی نرم افزار رو هم زمان باهاش اجرا کنید..
خوب خیلی از نرم افزارها واسه این که تداخل ایجاد نشه، اجازه نمی دن شما چن تا نسخه رو هم زمان اجرا کنید.. یا daemon، یا نسخه ی دستی.. و نه هر دو.. که این به نظرم بیش تر به نحوه ی استفاده از نرم افزار بر می گرده تا نصب نرم افزار..

ضمنا این مشکلات همیشه به وجود نمی آد.. شاید بشه بگیم کار با clamav چندان کاربر پسند نیس.. (یا نهایتا نصبش سخت هست..) ولی این که به همه ی نرم افزارها تعمیم بدیم نیاز به بررسی داره و شاید به این راحتی ها نشه مقایسه کرد.. باید یه آماری چیزی گرفت مثلا..

وقتی داریم می گیم این جا نصب فلان نرم افزار سخت هست.. باید ببینیم آیا در ویندوز نرم افزاری نیست که نصبش سخت باشه..؟ شاید شما باهاشون مواجه نشده باشید..؟
وقتی داریم می گیم نصب vlc در لینوکس خیلی سادس، از اون طرف هم باید با vlc در ویندوز مقایسش کنیم نه یه نرم افزار کرکی عجیب غریب دیگه.. خوب vlc نصب کردن در ویندوز هم جزء ساده ترین کارهاییه که می شه در ویندوز انجام داد..

معمولا این جا استفاده از نرم افزارها و "پیکربندی اولیه ی اون ها" ممکنه یه مقدار سخت تر باشه..

ضمنا کرک بحثش جداس.. اصن از اول قرار نبوده کرک کنیم.. راه درستش خرید بوده.. (اگه قیمت ها رو دارید مقایسه می کنید خوب امکانات رو هم در نظر بگیرید.. یکی نرم افزار آزاده و کنترل کامل روش دارید مثلا.. اون یکی امکاناتش برای کاربر عادی بیش تره یا کاربرپسند تره مثلا..)
Void Linux + XFCE

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337

به هرحال ممنون از همه

شما توی لینوکس یه دستور تایپ میکنی (نهایتش دیگه خیلی خاص باشه دو بند انگشت طول دستورش میشه) بعد میری ناهارتو میخوری برمیگردی پشت سیستم میبینی خودش دانلود کرده، خودش نصب کرده و تمام! 8) (ضمن اینکه از نظر زمانی هم توی لینوکس صرفه جویی کردی)

اما توی ویندوز اول دستی باید سایتشو سرچ کنی، وقتی پیدا کردی بزنی نصب بشه، چند بار next بزنی، گزینه I Agree بزنی و... پس نمیتونی عملا ولش کنی و بری ناهار بخوری، چون اگه این کارو بکنی وقتی برگشتی هنوز باید بقیشو انجام بدی  :(

»» تازه اینم در نظر داشته باشید که لینوکس هم یه Software Center داره، شبیه به همون بازار توی اندروید  :o که تنها با یک کلیک (و بدون تایپ هیچ کارکتری) توی محیطی زیبا هر برنامه ای رو نصب میکنه. (هرچند من ترجیح میدم توی ترمینال تایپ کنم)