انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نگهداری اطلاعات  (دفعات بازدید: 3342 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
نگهداری اطلاعات
« : 24 تیر 1389، 10:05 ق‌ظ »
من توی ویندوز چند درایو دارم که اطلاعاتم رو توشون تقسیم کردم حالا اگه بخوام توی لینوکس هم چنین کاری بکنم تنها راهش اینه که توی home چند ال پوشه بسازم و اطلاعاتم رو توشون قرار بدم؟؟؟؟؟
سوال دیگم هم اینکه اگر من شاخه home رو توی یک پارتیشن دیگه بزارم آیا با نصب مجدد لینوکس اطلاعات این شاخه پاک میشه؟؟؟

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: نگهداری اطلاعات
« پاسخ #1 : 24 تیر 1389، 10:10 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز!
جواب سوالت بارها تو انجمن داده شده!
نقل‌قول
سوال دیگم هم اینکه اگر من شاخه home رو توی یک پارتیشن دیگه بزارم آیا با نصب مجدد لینوکس اطلاعات این شاخه پاک میشه؟؟؟
خیر...
نقل‌قول
من توی ویندوز چند درایو دارم که اطلاعاتم رو توشون تقسیم کردم حالا اگه بخوام توی لینوکس هم چنین کاری بکنم تنها راهش اینه که توی home چند ال پوشه بسازم و اطلاعاتم رو توشون قرار بدم؟؟؟؟؟
میتونی اینکارو انجام بدی - میتونی اینکارو انجام ندی! و بزاری پارتیشن هات سر جاشون بمونه...

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #2 : 24 تیر 1389، 11:46 ق‌ظ »
تو ویندوز برای مدیریت بهتر فایل‌ها معمولا پارتیشن‌های زیادی درست می‌کنن. مثلا برای دیفراگ کردن اگه فقط یه پارتیشن تو ویندوز باشه شاید هر بار ساعت‌ها طول بکشه که تموم بشه ولی تو لینوکس ساختار فایل کاملا فرق می‌کنه و نیازی به این کار نیست.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #3 : 24 تیر 1389، 12:19 ب‌ظ »
بعنوان راهنمائی:
من در حال حاضر رو سیستمم 5 تا پارتیشن دارم! 3تا واسه اوبونتو - سوزه (هر کدام 10 گیگ) و دبیان (25 گیگ)، یکی واسه swap (دو گیگ) یکی هم واسه home (الباقی هارد)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #4 : 24 تیر 1389، 12:21 ب‌ظ »
haitman جان اول بگو شما کامل مهاجرت کردی یا در کنار لینوکس از ویندوز هم (مثل من ) استفاده می کنید
البته گفتم مثل من که فکر نکنی توی این انجمن داشتن ویندوز جرم محسوب میشه  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 تیر 1389، 01:19 ب‌ظ »
haitman جان اول بگو شما کامل مهاجرت کردی یا در کنار لینوکس از ویندوز هم (مثل من ) استفاده می کنید
البته گفتم مثل من که فکر نکنی توی این انجمن داشتن ویندوز جرم محسوب میشه  ;)

سلام به همه دوستان ممنون از جواب هاتون من می خوام کاملا مهاجرت کنم هرچند یه مجموعه اموزشی دارم که فقط تو ویندوز میاد اما ازش گذشتم میخوام فقط لینوکس کار کنم

دوستان عزیز منم میدونم میتونم درایو های ویندوزم رو حفظ کنم اما مین نمیخوام این کارو انجام بدم میخوام کاملا لینوکس باشه حتی پارتیشن ها

یه سوال دیگه هم دارم الان پیش اومد نسخه ای از wifislax هست که نصبی باشه؟؟ یعنی live نباشه؟؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 تیر 1389، 01:24 ب‌ظ »
خب حالا که میخوای کامل مهاجرت کنی میرسیم به حرف هیرش جان عزیز
تو ویندوز برای مدیریت بهتر فایل‌ها معمولا پارتیشن‌های زیادی درست می‌کنن. مثلا برای دیفراگ کردن اگه فقط یه پارتیشن تو ویندوز باشه شاید هر بار ساعت‌ها طول بکشه که تموم بشه ولی تو لینوکس ساختار فایل کاملا فرق می‌کنه و نیازی به این کار نیست.
شما یه ریشه میخوای یه swap و یه home
اگه خواستی می تونی boot/ و var/ هم جدا کنی  ;)
ریشه و swap که اندازه های مشخصی دارند
home/ هم به اندازه بقیه هارد بسازش
در ضمن برای حفاظت بیشتر و برای اینکه مشکلی برای home پیش نیاد ( که نمیاد ) ولی برای احتیاط بد نیست یه پارتیشن جدا هم با هون فایل سیستم ext4 درست کنی و مثلا به media/haitman/ متصلش کنی و از اونم استفاده کنی و تمام فضا را به home/  ندی
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نگهداری اطلاعات
« پاسخ #7 : 24 تیر 1389، 03:31 ب‌ظ »
خب حالا که میخوای کامل مهاجرت کنی میرسیم به حرف هیرش جان عزیز
شما یه ریشه میخوای یه swap و یه home
اگه خواستی می تونی boot/ و var/ هم جدا کنی  ;)
ریشه و swap که اندازه های مشخصی دارند
home/ هم به اندازه بقیه هارد بسازش
در ضمن برای حفاظت بیشتر و برای اینکه مشکلی برای home پیش نیاد ( که نمیاد ) ولی برای احتیاط بد نیست یه پارتیشن جدا هم با هون فایل سیستم ext4 درست کنی و مثلا به media/haitman/ متصلش کنی و از اونم استفاده کنی و تمام فضا را به home/  ندی

خوب swap که باید 2برابر رم باشه رم منم 4gig هستش یعنی باید 8gig swap بسازم؟؟؟
میشه مقدار پیشنهادی واسه boot ,var , root بگید من میخوام مینت نصب کنم که بیسش ابونتو

یه سوال دیگه توی لینوکس هم میشه واسه تغییر زبان کلید ترکیبی گذاشت؟؟؟ یا واسه کارای دیگه؟؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 24 تیر 1389، 03:38 ب‌ظ »
کلید ترکیبی که بله
مثلا من برای تغییر زبان از کلید های ویندوز استفاده میکنم
در مورد فضا هم
ریشه 15 تا 20 گیگ
برای var/  هشت تا 12 گیگ
برای swap ویرایش...... swap بیش از 2 گیگ ساپورت نمیکنه ( بر اساس صحبتهای آقای پیشگویی )
برای boot/ هم 250 مگ از سرش زیاده  ;D
بقیه هم برای home/
 ;)
البته منه آرچ کار از این فضا ها استفاده میکنم که پیشنهاد خوبی هم برای شما میتونه باشه
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1389، 03:52 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #9 : 24 تیر 1389، 03:42 ب‌ظ »
swap بیشتر از ۲ گیگ ساپورت نمیکنه

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #10 : 24 تیر 1389، 03:44 ب‌ظ »
در ضمن نیازی نیست که boot , var , tmp , usr , ... رو جدا کنی! بعدا به مشکل میخوری! اگه بخوای بعدا ریسایز کنی پدر صاببچه درمیاد...

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 تیر 1389، 03:47 ب‌ظ »
swap بیشتر از ۲ گیگ ساپورت نمیکنه

منم حرف ایشون رو قبول دارم 2گیگ بیشتر جواب گو نیست

از تمامی دوستان ممنونم بابت جواب هاتون امید وارم مشکلی در این مهاجرت سخت و دشوار پیش نیاد

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 24 تیر 1389، 03:50 ب‌ظ »
من تموم حرفهام از مستندات آرچ بود
و در ضمن تا الان 4 گیگ رم نداشتم و نمیدونستم که swap از 2 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه  ;)
جدا کردن اینهایی که گفتم اینقدر مزیت داره که نگو  ;D در ضمن با فضا هایی که من بهتون دادم نیازی به تغییر اندازه نیست  ;)

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 24 تیر 1389، 04:03 ب‌ظ »
من تموم حرفهام از مستندات آرچ بود
و در ضمن تا الان 4 گیگ رم نداشتم و نمیدونستم که swap از 2 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه  ;)
جدا کردن اینهایی که گفتم اینقدر مزیت داره که نگو  ;D در ضمن با فضا هایی که من بهتون دادم نیازی به تغییر اندازه نیست  ;)

eman جان درست میگن جدا سازی بهتره
برای اینکه به مشکل نخوریم بعدا بقول دوستمون هر کدوم رو 10گیگ اضافه میزاریم تا کم نیاد بعدا

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #14 : 24 تیر 1389، 06:23 ب‌ظ »
ایمان جان
حرفت کاملا درسته اما بدرد کاربر خانگی نمیخوره! اونم کاربری که تازه می خواد سوئیچ کنه... تفکیک بخش های اصلی سیستم عامل روی پارتیشن های جداگانه برای سرور ها مناسبه. در ضمن اگه از اوبونتو استفاده می کنید ۲۰۰مگ برای بوت کمه! چون بدلیل حجم بالای آپدیت کرنل و عدم حذف کرنل های قدیمی به زودی پر میشه!!!
اگه بخوای تفکیک کنید پیشنهاد من به ترتیب اولویت اینه:
1- / = 10GB
2- /boot = 500mB
3- /tmp = 10GB (jahate rayte dvd haye dobllayer)
4- /var = 5GB
5- /opt = 10GB
6- /dev = 2GB
7- /usr = 5GB
الباقی هرچی موند home/