انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا  (دفعات بازدید: 4450 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: چرا
« پاسخ #15 : 31 تیر 1389، 02:07 ب‌ظ »
آره یه بچه میتونه با ویندوز کار کنه ولی حرفه ای ترینها هم نمیتونن از دست ویروسها و مشکلات ویندوز در امان باشن. تا اونجا هم که میدونم گویا قبل از به دنیا اومدن بچه ها ، یه دوره مخصوص میذارن برای استفاده از ویندوز بنابراین بچه ها همشون بلدن با ویندوز کار کنن و اصلا اینجوری به دنیا میان. شما یادت میاد اون زمانی که برای اولین بار ویستلر (همون که بعدا شد xp ) اومده بود؟ تقریبا همه میگفتن که مفت نمی ارزه و جالب اینه که مشکل اکثرشون نصب درایورهای ATI Radeon بود. منتها چون همه استفاده میکردن مشکلات کم کم راه حل پیدا کردن. الان هم قضیه همینه. ما هم داریم برای مشکلات راه حل پیدا میکنیم. راه حلهایی که شما نمیخونی چون اگه خونده بودی مطمئنا الان آدرس میدادی به یکیشون میگفتی اینو انجام دادم نشد. در صورتی که شما تازه یه سیستم عامل نصب کردی و به جای پرسیدن سوال برای رفع مشکل (که طبیعیه و به خاطر اینه که تازه کاری) داد و بیداد میکنی و میگی که این خوبه اون بده.
بهتره بجای اینکه اینقدر ورژن های پشته سر هم بدن اول مشکل اساس شونو حل کنن
قابل توجه دوستان win که نصب می کنی یه alarm گنه میده می گه antivirus نصب کن دیگه تنبلی شماس...

:)) آلارم گنده :) من همیشه آنتی ویروسم آپدیت بود. ولی کلی از ویروسها رو نمیگرفت. البته اینم بگم، کلی راهنما برای نصب هست شما نمیتونید راهتون پیذا کنید
نقل‌قول
دیگه تنبلی شماس...

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #16 : 31 تیر 1389، 02:11 ب‌ظ »
دادش من یه پک از سایت ATI دانلود کردم می برم تو لینوکس run in terminal رو می زنم و تمام مراحل را مثل اونچه تو سایت هست می رم ولی No ATI driver installed
شما بگو چه کار کنم
نت هم توش ندارم
کسی راه حلی برای این دوستمون سراغ داره؟ همین جا بنویسه.

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #17 : 31 تیر 1389، 02:14 ب‌ظ »
دادش من یه پک از سایت ATI دانلود کردم می برم تو لینوکس run in terminal رو می زنم و تمام مراحل را مثل اونچه تو سایت هست می رم ولی No ATI driver installed
شما بگو چه کار کنم
نت هم توش ندارم
کسی راه حلی برای این دوستمون سراغ داره؟ همین جا بنویسه.

الان 9.10 را نصب دارم
قبلش 10.04 بود که نت هم داشتم تو ubuntu software center ,ati binary x.org رو نصب کردم ولی باز هم همون error را داد

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #18 : 31 تیر 1389، 02:30 ب‌ظ »
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1389، 02:57 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #19 : 31 تیر 1389، 02:33 ب‌ظ »
شاید این بسته کمکتان کند
http://support.amd.com/us/gpudownload/linux/legacy/Pages/radeon_linux.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=us&rev=9.3&ostype=Linux%20x86
دقت کنید کسی وظیفه ی پاسخگویی به شما را ندارد . دوستان از سر نوع دوستی و مرام جوانمردی کمکتان میکنند
 کمپانی ها استند که وظیفه دارند در برابر سخت افزاری که به ما میفروشند راه انداز
کارآمد را برای انواع سیستم عامل ها ارائه کنند .

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 31 تیر 1389، 02:52 ب‌ظ »
دوست من ،‌ لینکهای زیر رو نگاه کن راهنماهای خوبیه امیدوارم کمکت کنه.

http://www.ngohaibac.com/how-to-install-ati-graphic-driver-for-ubuntu-904/
http://tan-com.com/blog/posts/technology/fix-ubuntu-904-ati-driver-issue
http://news.softpedia.com/news/Latest-ATI-Linux-Driver-Introduces-Support-for-Ubuntu-9-04-109720.shtml
اولی و سومی دقیقا کاری بود که من انجام دادم و نشد.دومی هم  نت لازم داره که من ندارم
مرسی

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #21 : 31 تیر 1389، 02:53 ب‌ظ »
شاید این بسته کمکتان کند
http://support.amd.com/us/gpudownload/linux/legacy/Pages/radeon_linux.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=us&rev=9.3&ostype=Linux%20x86
دقت کنید کسی وظیفه ی پاسخگویی به شما را ندارد . دوستان از سر نوع دوستی و مرام جوانمردی کمکتان میکنند
 کمپانی ها استند که وظیفه دارند در برابر سخت افزاری که به ما میفروشند راه انداز
کارآمد را برای انواع سیستم عامل ها ارائه کنند .

از اینجا دانلود کردم ولی حل نشد
مرسی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #22 : 31 تیر 1389، 03:03 ب‌ظ »
من خودم به این جور موارد تا الان که برخورد نداشتم ولی خب شما مراحل نصب راه انداز رو بنویس شاید یه جای کار میلنگه
مثلا برای احتیاط از محیط دسکتاپ کامل بیا بیرون وارد کنسول شو و از اونجا گرافیک رو نصب کن
البته بچه بهتر میتونن راهنمایی کنن چون من مشکلی با گرافیک تا الان نداشتم و راه حل مناسب هم بلد نیستم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #23 : 31 تیر 1389، 03:05 ب‌ظ »
کارت گرافیکتون چیه؟

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 31 تیر 1389، 03:06 ب‌ظ »
کارت گرافیکتون چیه؟
رو لپ تاپ vaio
ATI radeon HD 4570

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
« پاسخ #25 : 03 شهریور 1389، 10:50 ق‌ظ »
برزین عزیز شما بهتر هست که اسم تاپیک رو تغییر بدید چون اونوقت دوستان بهتر بهتون کمک میکنند خیلی از دوستان با تجربه و اساتید اصلا وارد همچین پستهایی نمیشوند.یک چیزی مانند این:
نصب کارت گرافیک در لپ تاپ vaio
ATI radeon HD 4570
ببینید چقدر بحث بیمورد شد تا تازه در مورد اصلی صحبت بشه؟
در هر صورت ویندوز هم برای همه قابل احترام هست اما من مشکلی تا بحال نداشتم که در لینوکس حل نشده باشه.
و در ضمن آزادی در اوپن سورس چیزیست که باید درک شود.
موفق باشید

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #26 : 03 شهریور 1389، 02:00 ب‌ظ »
قابل توجه اون دوستی که گفتند کسانی که کارت گرافیک nVidia دارند مشکلی ندارند. یک سوال. امکان داره لینوکس به صورت خودکار کارت گرافیک رو بشناسه؟ یعنی احتیاج به نصب درایورش نباشه؟ چون من نمی تونم با کارت گرافیک nViadia با لینوکس مخصوصا توزیع اوپن سوزه ، راحت کار کنم. چون مشکل گرافیکی دارم. فقط در حال حاضر با مینت وقتی کار می کنم ، بعد از نصب خودش پیغام می ده که این درایور آماده هست و باید دانلودش کنید. که این کار رو می کنم. اما در اوپن سوزه خبری نیست.

آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf