0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من جدیدا با یک مشکل تو مرورگر کروم روبهرو شدم ـ زمانی که روی لینکهای عضویت گروههای تلگرام کلیک میکنم تلگرام باز نمیشه !! درصورتی که این مشکل تو فایرفاکس وجود نداره و با کلیک کردن روی لینکهای عضویت گروههای تلگرام، فایرفاکس تلگرام رو باز میکنه من رو به صفحه گروه مورد نظر میبره!! البته میدونم این یه مشکل اساسی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم چرا کروم نمیتونه تلگرام رو اجرا کنه؟!
نقلقول از: silverado در 28 اسفند 1395، 11:30 بظمن جدیدا با یک مشکل تو مرورگر کروم روبهرو شدم ـ زمانی که روی لینکهای عضویت گروههای تلگرام کلیک میکنم تلگرام باز نمیشه !! درصورتی که این مشکل تو فایرفاکس وجود نداره و با کلیک کردن روی لینکهای عضویت گروههای تلگرام، فایرفاکس تلگرام رو باز میکنه من رو به صفحه گروه مورد نظر میبره!! البته میدونم این یه مشکل اساسی نیست ولی خیلی دلم میخواد بدونم چرا کروم نمیتونه تلگرام رو اجرا کنه؟! سلامارور خاصی نمایش میده ؟وقتی روی لینک کلیک می کنید چه اتفاقی می افته ؟
از کرومیوم استفاده کن
نقلقول از: سعید محجوب در 29 اسفند 1395، 06:30 بظاز کرومیوم استفاده کناگه قرار بود مرورگرم رو عوض کنم که مشکلم رو اینجا مطرح نمیکردم! فکر میکنم برای این مشکل راهی وجود داشته باشه!
نقلقول از: silverado در 30 اسفند 1395، 11:57 قظنقلقول از: سعید محجوب در 29 اسفند 1395، 06:30 بظاز کرومیوم استفاده کناگه قرار بود مرورگرم رو عوض کنم که مشکلم رو اینجا مطرح نمیکردم! فکر میکنم برای این مشکل راهی وجود داشته باشه!کروم آزاد نیست و داخل مخازن نیست ، کرومیوم آزاد هست و داخل مخازن هست.دلیل پیشنهاد ایشون هم شباهت بسیار زیاد این به هم هست.
نقلقول از: alipg در 01 فروردین 1396، 01:43 قظنقلقول از: silverado در 30 اسفند 1395، 11:57 قظنقلقول از: سعید محجوب در 29 اسفند 1395، 06:30 بظاز کرومیوم استفاده کناگه قرار بود مرورگرم رو عوض کنم که مشکلم رو اینجا مطرح نمیکردم! فکر میکنم برای این مشکل راهی وجود داشته باشه!کروم آزاد نیست و داخل مخازن نیست ، کرومیوم آزاد هست و داخل مخازن هست.دلیل پیشنهاد ایشون هم شباهت بسیار زیاد این به هم هست.پس با این حساب مرورگرم رو به کرومیوم تغییر میدم! نمیدونستم کروم متن باز نیست!