انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این پروانه میتونه از کد من در برابر غیر آزاد شدن محافظت بکنه؟  (دفعات بازدید: 3318 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
خواستم یک چیز کوتاه و مختصر باشه
Faroogh's Code License version 0.7
This software is free software, you can modify it and/or distribute it under the following terms:
1. You must give credit to author(s) of the code.
2. You must publish the modified version under Faroogh's Code License and make changes free to everyone.
This program is free software and COMES WITHOUT ANY WARRANTY from the distributer, unless specified.
لینک
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
از لحاظ قانونی، خیر. ساخت یک مجوز یک موضوع حقوقی پیچیده هستش و بهتر هست که از مجوزهایی که وجود داره استفاده کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه، به هیچ‌وجه. می‌شه هزاران راه برای دور زدن چنین چیزی پیدا کرد. بهتره از GPLv3 استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
خب آخه کد های من همه کد های کوچیک و اینا هستن، نظرتون در مورد استفاده از این مجوز برای کد های کوچیک و تکه کد و اینا چیه؟
از لحاظ قانونی، خیر. ساخت یک مجوز یک موضوع حقوقی پیچیده هستش و بهتر هست که از مجوزهایی که وجود داره استفاده کنید.
خب طبیعی هست، من یک وکیل نیستم.
نه، به هیچ‌وجه. می‌شه هزاران راه برای دور زدن چنین چیزی پیدا کرد. بهتره از GPLv3 استفاده کنی.
میشه چند تا از راه های دور زدنش رو بگید بهم؟(میخوام با این موضوع آشنا بشم)
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مثلاً‌ می‌تونن کد رو ببندن، چون هیچ‌جا گفته نشده باید کدش رو هم در اختیار دیگران قرار بدن. فقط گفته باید با همین پروانه منتشر بشه که می‌گن خب پروانه‌اش همینه، و این که تغییراتش منتشر بشه که خب تغییرش منتشر شده، ولی به صورت دودویی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
مثلاً‌ می‌تونن کد رو ببندن، چون هیچ‌جا گفته نشده باید کدش رو هم در اختیار دیگران قرار بدن. فقط گفته باید با همین پروانه منتشر بشه که می‌گن خب پروانه‌اش همینه، و این که تغییراتش منتشر بشه که خب تغییرش منتشر شده، ولی به صورت دودویی.
اگر این مورد رو درست بکنم چی؟
کانال IRC

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
اگر تمام این موارد رو به صورت درست تغییر بدید، در پایان به چیزی مثل GPL می‌رسید :)

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me

آیا پروانه مثلا گنو ، در جایی ثبت شده به شکل رسمی و قانونی؟ مثلا اداره ای سازمانی و در کشور های مختلف؟
یا فقط از طریق درگاه وب خودش منتشر شده؟
کپی رایت چطور؟
میشه هر کسی برای خودش پروانه ایجاد کنه؟

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
تا جایی که من اطلاع دارم هر کسی می تونه یه پروانه برای خودش درست کنه..
اما دو تا نکته وجود داره..
1. ریزه کاری های قانونی در متن پروانه که براش نیاز به مشورت با یک وکیل هست.. (از AND استفاده کنیم یا از AND/OR... فلان واژه به چی اشاره داره و...)
2. پروانه ها به خودی خود هیچ ارزشی ندارن.. پشتشون باید قانونی باشه که مردم رو ملزم به رعایتشون بکنه و به شما حق پیگیری بده.. که قانون کپی رایت این حق رو می ده.. البته اگه وجود داشته باشه..

مثلا به کشور ایران دقت کنید.. تا جایی که من اطلاع دارم ما قوانینمون داخلی هستن و فقط به درد پیگیری بین خودمون می خورن.. و ارزش پیگیری بین المللی ندارن.. ینی هم یه خارجی می تونه بدون رعایت license محصولات ما رو کپی کنه و هم ما می تونیم مال اونا رو.. بدون هیچ عمل خلاف قانونی.. چون کشور ما جزء معدود کشورهایی هست که زیر این تعهد دو طرفه نرفته هنوز..

و ضمنا دقت کنید که مثلا اگه فرض کنیم کپی رایت یه سیب باشه.. کپی لفت یه سیب سبزه.. نه یه میوه ی دیگه..  :)
Copyright licenses known as open or free licenses seek to grant several rights to licensees, either for a fee or not, to an effect inspired by the public domain.
https://en.wikipedia.org/wiki/Copyright
Copyleft is a form of licensing, and can be used to maintain copyright conditions for works ranging from computer software, to documents, to art
Copyleft type licenses are a novel use of existing copyright law to ensure a work remains freely available
https://en.wikipedia.org/wiki/Copyleft
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1396، 05:13 ب‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE