اعتبار؟ )))
دوست عزیز، الان گوگل مثلن. کم اعتبار داره؟ چند درصد پروژه های مهمش اپن سورسن؟ کلن سرچ اینجینش. اصن مهمترین سرمایه گوگل داده هاشن. اونا چرا اپن نیستن؟ آیا میتونیم بگیم چون اپن سورس نیست پس گوگل اعتبار نداره؟
۱− اپن سورس نه ، آزاد.
۲−بله اعتبار نداره ، از نظر جامعه آزاد اعتبار نداره ، گوگل یکی از خبیثترین شرکتهای دنیا کامپیوتر و بزرگترین جاسوس دنیا هست. این
پیوند رو بخون.
پرسش شما از پایه اشتباهه. بهتره https://www.gnu.org/philosophy رو کامل بخونید و اگه باز هم پرسشی بود، دوباره مطرح کنید.
دوست من، این لینکی که شما دادی داره میگه که کلیت جامعه از این اتفاق سود میکنه. دقیقا بهونه ای که کمونیسم باهاش اومد سر کار و 70 سال مردم شوروی رو عذاب داد، و در آخر نتیجه رو هم دیدیم. من با خوندن اون متنی که شما دادی دقیقا یاد لنین، استالین و آرمان های دیکتاتور مآبانشون افتادم.
نرمافزار آزاد چه ربطی به شوروی داره و کمونیسم داره ؟
الان نرمافزار آزاد چه ظرری به جامعه میرسونه ؟؟
خب این موضوع چه ضرری به "من سرمایه دار" میرسونه؟ آیا مایکروسافت، گوگل، و خیلی شرکت های دیگه با همین روند ها پول به جیب نزدند/نمیزنند؟ ضمنا شما فکر نکن که اگر تو یه نرم افزار آزاد کسی باگ پیدا کنه میاد جار میزنه همه جا میگه. نمونش همین باگ shellshock که چندین سال تو bash وجود داشته ولی کسی ازش دم نزده. این نشون میده همچین امنیت بالایی هم نیست تو crowd sourcing. و این تئوری هم که هرکی از هر نرم افزار آزاد استفاده کرده اول کدشو خونده غلط محضه!
کی گفت در نرمافزار آزاد نمیشه پول کسب کرد ؟ شما یک نگاه به گردش مالی کنونیکال و کمپانی ردهت کنید متوجه میید .
دقیقا اینجا جامعه است که مهمه ، نه سرمایه دارها.
ضمناُ در مورد باگ shellshock خب تا اون موقع کسی متوچه نشده و گرنه قطعاً حل میشد ، شما نگاه کن که باگ چقدر بعدش رفع شده .
کسی مدعی نشده در نرمافزار آزاد همه کد رو میخونن ، اما همه کد میتونن کد رو بخونن .
در رابطه با اعتبار که بالاتر صحبت کردم. در رابطه با دزدی اطلاعات که گفتی هم همینطور.
ضمنن دوستان! فکر نکنید خود استالمن خیلی علیه السلامه! فکر کردید چجوری زندگی میکنه. با donation ملت! یه نگاهی هم به صورت حسابای مالی FSF بکنین متوجه میشین که اینا گردش حسابشون از خیلی شرکتای "سود محور" هم بهتره. ولی به منِ contributer که نمیدن. ینی شاید اینا هم حربه هاییه برای به جیب زدن سود بیشتر!
منتظر شفاف سازی شما دوستان از ابهامات مطرح شده هستم. :*
مشکل دُنِیْت کردن چیه ؟
مگر نرمافزار آزاد باید رایگان باشه ؟
مگر استالمن نباید خرج زندگی رو دربیاره؟
دقیقا یکی از راههای کسب در آمد در نرمافزار آزاد از طریق دُنِیْت کردن هست.
شما اون مقاله که در پستهای اول گفتم بخون به جواب خیلی از این ابهامات میرسی