انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای نصب میزکار(Arch Linux)  (دفعات بازدید: 13401 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : کمک برای نصب میزکار(Arch Linux)
« پاسخ #30 : 10 اردیبهشت 1396، 02:54 ب‌ظ »

!
واقعا فکر کردی لحن کامنت من جدی بود؟!! یا این چیزی که میگی رو نمیدونم؟!

بحث لحن کامنت نیست علیرضا جان! اینم یکی از حرفام بود که باید گفته میشد! فقط یکم ناراحت میشم وقتی میبینم طرف help vampires هست بعد میاد آرچ نصب میکنه!

http://www.skidmore.edu/~pdwyer/e/eoc/help_vampire.htm

موافق نیستم با حرفت!
اینجا فرومه! یکی سوال میپرسه یا مبتدی یا پیشرفته
دو حالت داره!
۱- یا حوصله داری و یا بلدی و جوابش رو میدی
۲- یا بلد نیستی و یا حوصله نداری و جوابش رو نمیدی

کار صحیحی نیست به کسی لقب help vampire بدی! کرامت انسان در درجه اول اهمیت داره.
اینجا فروم تکنولوژی هست . چیزهایی هم که من و شما و دیگران کم یا زیاد یا درست و غلط بلدیم، وحی نیست! با کمی ممارست هر کسی اگر بخوات دیر یا زود یاد میگیره . نباید به کسی به دادن لقب و ... توهین کنیم. انسانیت از هر چیزی مهمتره.

من وشما کاربر معمولی آرچیم! نماینده حافظ منافع آرچ نیستیم که بخوایم از نصب کردن یا نکردن آرچ توسط یه کاربر دیگه ناراحت یا خوشحال بشیم.
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1396، 02:56 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #31 : 10 اردیبهشت 1396، 03:52 ب‌ظ »
جواب ۹۰ در صد سوال ها توی اینترنت هست! اونایی که نیست توی انجمن ها پرسیده میشن, شاید برای هر توزیعی صدق نکنه ولی کسی که آرچ نصب میکنه باید ویکی بخونه! اگه نمیخواد ویکی بخونه اصلا آرچ نصب نکنه, ویکی آرچ را هم که دیگه خودتون دیدید! اینقدر کامله که کاربران توزیع های دیگه هم ازش استفاده میکنن.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #32 : 10 اردیبهشت 1396، 07:37 ب‌ظ »
 ](*,)دعوا می کنید چرااا فقط من یه سوال در مورد میز کار پرسیدم.
خخخ خواستم دوتا آدم نوشت xfce یا کلا Arch یه کمکی بش بشه.
بحث رو کشوندین به کدوم توزیع بهتره؟ یا کی چرا میاد تو کدوم توزیع؟
منم نگفتم لینوکس ها باهم فرق دارن
مگه نسخه های ویندوز از xp تا 10 هم یه شکل نیستن؟
یا مک اره اونا مثل لینوکس چند تا توزیع ندارن
ولی اگه بحث این چیزایی که شما کشیدین وسط باشه
من میگم همش لینوکسه و فقط سلیقه اون وسط انتخاب می کنه.
اون دوستمون که گفت مخوای تجربه کنی
پس فلان اوبونتو رو نصب کن
خوب اگه اینه به قول علی رضا ایمیل بده به سازنده های آرچ 😑😐
منظور من رو از تجربه نفهمیدی
همین که دارین میگین پایداری یا پایدار نبودن
من الان جواب این سوال رو نمی دم چون یه بار گفتم چطور می گید بعد فکر کردم دیدم من که اون رو نصب نکردم تا حالا واقعا چرا گفتم.
حرفه من از تجربه همین بود.
امید وارم این بار درک کرده باشید.
نه باز فکر کنید و بگید منظورت از تجربه چیه
خوب بعله منم میدونم اونی که شما گفتید رو میدونم.
وبرام قابل درکه.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #33 : 10 اردیبهشت 1396، 09:20 ب‌ظ »
جواب ۹۰ در صد سوال ها توی اینترنت هست! اونایی که نیست توی انجمن ها پرسیده میشن, شاید برای هر توزیعی صدق نکنه ولی کسی که آرچ نصب میکنه باید ویکی بخونه! اگه نمیخواد ویکی بخونه اصلا آرچ نصب نکنه, ویکی آرچ را هم که دیگه خودتون دیدید! اینقدر کامله که کاربران توزیع های دیگه هم ازش استفاده میکنن.

پس برای شما واجبه که این مقاله رو بخونی

http://amirsamimi.ir/linux_expert/

------------------------------------------------

وقتی یه نفر در یه فروم آشپزی میپرسه شیوه پخت کله پاچه چیه؟

جوابش این نیست که کله پاچه برای سلامتی مضره یا پختش سخته و آخر دستور سوپ جو و ... بهش بدید و براش توضیح بدید که هر دو غذا هستند و آدم رو سیر میکنند. جوابش دقیقا دستور پخت کله پاچه هست! خود طرف باید متوجه بشه که میتونه بپزه یا براش سلامتیش مضره و ... تصمیم با بقیه افراد نیست.

وقتی هم کسی میپرسه چه طوری روی آرچ میزکار نصب میکنند هم جوابش دو حالتی هست که گفتم
۱- یا جواب رو بلدیم و حوصله هم داریم جواب میدیم.
۲- یا بلد نیستیم و یا حوصله نداریم و یا به هر دلیلی دوست نداریم و جواب نمیدیم.

جواب شیوه نصب میزکار روی آرچ ، شیوه نصب اوبونتو و دبین و فلسفه و ... نیست . همونطور که وقتی کاربر میپرسه گنوم رو چه جوری نصب میکنند ، جوابش کی دی ای و  xfce و i3 نصب کن نیست! جوابش دقیقا شیوه نصب گنوم هست . یا مثلا وقتی کاربر میگه اوبونتو رو چه جوری نصب میکنند ، جوابش آرچ یا فدورا نصب کن نیست!

کاربری که اینجا سوال میپرسه خودش باید تشخیص بده چی براش خوبه و چی براش بده . ما هم نه وظیفه داریم و نه حق داریم برای کسی بر طبق سلایق و تجربیات شخصی نسخه بپیچیم و ... . این توهین به شعور کاربری هست که سوال پرسیده . در نهایت اگر موافق نیستیم ، میتونیم سوال رو بی جواب بذاریم و نه اینکه جواب دیگه ای بدیم .
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1396، 09:22 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #34 : 10 اردیبهشت 1396، 09:53 ب‌ظ »
@Naruto
نقل‌قول
قاعدتا باید باشه چون رولینگه ولی برای من که نبوده, حتی آرچ پایدار تر هم برام بوده از هر توزیع دیگه‌ای.

پایداری نسبیه. قرار نیست یه توزیع پایدار باشه و یه توزیع دیگه ناپایدار. نسبیه. یعنی یه توزیع پایداریش از یه توزیع دیگه بالاتره! گنو چیزی نیست که ناپایدار باشه. فقط شرایط ممکنه میزانش رو تغییر بده. کم و زیاد کنه.
آرچ رولینگ ریلیزه. پایداریش دقیقا پایداری دبیان Sid و اوبونتو Devel هست. بازم پایداره! من الان از مهر پارسال ۱۷٫۰۴ داشتم. الان هم ۱۷٫۱۰ دارم. اصلا هم ناپایدار نبوده! ولی نسبت به دبیان Stable، پایداریش کمتره. در ضمن پایداری یک توزیع بدون در نظر گرفتن برنامه های پُر باگ مثل میزکارها یا درایورها و ... هست. پایداری رو روی "گنو/لینوکس" خالص باید در نظر گرفت. یعنی آرچ و دبیان مینی و اوبونتو مینی یا debootstrap.
وگرنه باگ توی یه نرم افزار اگه موجود باشه، توی تمام مخازن توزیع‌ها موجوده. نمیشه گفت مثلا KDE توی آرچ باگ نداره ولی KDE توی اوبونتو باگ داره! مخازن فقط منتشر کننده‌ی پکیج روی سرور مشخصی هستن. وگرنه باینری و سورس برنامه رو کسی دستکاری نمی‌کنه! اکثر موارد مربوط به ناپایداری، به کرنل و درایورها برمیگرده یا استفاده از میزکارها که وقتی در حال توسعه هستن، کلی باگِ عجیب و غریب دارن.

نقل‌قول
الان سرطان KDE راه افتاده و میگن کی دی ای خیلی خوبه و خوشگله و ....
از دنیا عقبن. سال ۲۰۱۴، تمام این کسانی که الآن KDE دارن، اون زمان به من تیکه مینداختن به خاطر اینکه KDE داشتم و طرفداریش رو می کردم. الآن خودشون هم KDE دارن.  :D
یا همینایی که تیکه به i3 میندازن، خودشون یه زمانی میان سمتِ ویندومنیجر موزاییکی و به به و چه چه می‌کنن!

@ALi.pAkrohk
نقل‌قول
شما سؤال خودت هم یادت رفته!
گفتی برای اینکه یونیتی قراره حذف بشه، می‌خوای توزیع های دیگه رو تست کنی و یاد بگیری!
اولین جواب منم اگه یادت مونده باشه، این بود که برای چی آرچ؟ شما که میخوای یاد بگیری، دلیلی نیست که آرچ نصب کنی. همین اوبونتو رو با همون شرایط میتونی نصب کنی و یاد بگیری. تهش هم گفتم که اگه به خاطر مدیربسته‌ش میخوای آرچ نصب کنی، اون دیگه یه بحث دیگه‌س! در غیر این صورت هیچ فرقی بین این توزیع ها نیست.
شما میگی تجربه! خب منِ نوعی به عنوان کاربری که ۵ ساله به صورت مداوم و شبانه روزی دارم با گنو ور میرم، بهت میگم هیچ فرقی بین این توزیع ها نیست غیر از همون مدیربسته‌شون!
شما برای یادگیری سعی نکن بری آرچ نصب کنی! یادگیری گنو به این چیزا نیست!
من نمیگم آرچ نصب نکن. من میگم کاری که میخوای انجام بدی رو اوبونتو هم انجام میده. به اسمش نگاه نکن. اوبونتو هیچ‌کاره‌س. اوبونتو فقط یه اسمه که توزیع شده‌ی سیستم عامل گنو هست. شما حتی وقتی به LFS نگاه کنی، کلا اوبونتو و دبیان و آرچ و ... برات مثل یه خاطره‌ی زودگذره! شما گنو رو دریاب تا به روشنایی برسی. خدا کنه آدم بخواد یه چیزی یاد بگیره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #35 : 10 اردیبهشت 1396، 10:18 ب‌ظ »
اقا من عاجزانه تقاضا دارم صلوات بفرستید  تاپیکو تمومش کنیم :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #36 : 10 اردیبهشت 1396، 11:10 ب‌ظ »
@rasool
نقل‌قول

@ALi.pAkrohk
نقل‌قول
شما سؤال خودت هم یادت رفته!
گفتی برای اینکه یونیتی قراره حذف بشه، می‌خوای توزیع های دیگه رو تست کنی و یاد بگیری!
اولین جواب منم اگه یادت مونده باشه، این بود که برای چی آرچ؟ شما که میخوای یاد بگیری، دلیلی نیست که آرچ نصب کنی. همین اوبونتو رو با همون شرایط میتونی نصب کنی و یاد بگیری. تهش هم گفتم که اگه به خاطر مدیربسته‌ش میخوای آرچ نصب کنی، اون دیگه یه بحث دیگه‌س! در غیر این صورت هیچ فرقی بین این توزیع ها نیست.
شما میگی تجربه! خب منِ نوعی به عنوان کاربری که ۵ ساله به صورت مداوم و شبانه روزی دارم با گنو ور میرم، بهت میگم هیچ فرقی بین این توزیع ها نیست غیر از همون مدیربسته‌شون!
شما برای یادگیری سعی نکن بری آرچ نصب کنی! یادگیری گنو به این چیزا نیست!
من نمیگم آرچ نصب نکن. من میگم کاری که میخوای انجام بدی رو اوبونتو هم انجام میده. به اسمش نگاه نکن. اوبونتو هیچ‌کاره‌س. اوبونتو فقط یه اسمه که توزیع شده‌ی سیستم عامل گنو هست. شما حتی وقتی به LFS نگاه کنی، کلا اوبونتو و دبیان و آرچ و ... برات مثل یه خاطره‌ی زودگذره! شما گنو رو دریاب تا به روشنایی برسی. خدا کنه آدم بخواد یه چیزی یاد بگیره.
نه دوست عزیز من سوالم یادم نرفته ولی اون بخش توضیح های من بود و درمورد حذف هم نبود کنار گذاشتن بود منظورم خودم بودم
ولی با این صحبت هایی که شما فرمودی نظرم یکم تغییر کرد سعیی می کنم ترکوندن رو یاد بگیرمم خخخ منظورم از ترکوندن باز کردن اجزای یه توزیع و تبدیل کردنش به چیزیه که خودم مخوام این طوری همه توزیع ها رو یاد می گیرم. ممنون
سعیی می کنم گنو رو یاد بگیرم.
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1396، 11:13 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #37 : 10 اردیبهشت 1396، 11:17 ب‌ظ »
اقا من عاجزانه تقاضا دارم صلوات بفرستید  تاپیکو تمومش کنیم :)
منم همین طور بیاید بجاش بریم کمک اون دوستمون که با کار کرد گرافیک AMD خودش مشکل داره.
من که برام پیش نیومده تاحالا نمی دونمش شاید شما بتونید کمکش کنید.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین alirizehvandi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
« پاسخ #38 : 11 اردیبهشت 1396، 12:10 ق‌ظ »
دوستان سلام
به نظرم مقایسه بین ارچ و اوبونتو حالاحالاها ادامه داره (تازه شروع شده)
اماپیشنهاد من (لپ تاپ خودم هم به این شکله)
نصب ارچ روی پارتیشن اول و نصب اوبونتو روی پارتیشن دوم

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #39 : 11 اردیبهشت 1396، 12:19 ق‌ظ »
دوست عزیز مثل این که حرف دوستان رو درک نکردی موضوع مقایسه دو توزیع نیست. همه برپایه گنو هستن.
موضوع کمی بر سر پایداری بود که اون هم دست خود کاربر و دانش اونه.
بیشتر وقت ها
نصب یک توزیع کاملا سلیقه ای هست.
و فقط مدیر بسته ها و جواب گویان و توسعه دهندگان و چند چیز جزئی دیگه متفاوته.
مثل پشتیبانی از درایو
یا گیم استور استیم
یا و.....
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #40 : 11 اردیبهشت 1396، 01:44 ب‌ظ »
دوستان سلام

چه کاریه! غیر از اینکه توی گراب اسم دوتاشون میاد و مدیربسته‌هاشون فرق داره، هیچ تفاوت دیگه‌ای ندارن!
موضوع اصلی اینه که بعضی از کاربرها، فرق بین نیاز و ابزار رو نمی‌دونن!
حتی همین مدیربسته رو در نظر بگیر. مدیربسته "نیاز" نیست. "ابزار" هست. ما یه نیاز داریم اونم نصب برنامه ها به روش مرسوم و راحت هست و ابزارهایی برای تأمین این نیاز توسعه داده شدن. مثل apt، پک‌من، dnf و ...
خیلیا رو دیدم که فقط به خاطر "Pacman" داشتن رفتن Arch نصب کردن. به خاطر اینه که حتی نمی‌دونن نیازشون چی هست! بحث سلیقه به کنار.
آره یکی ممکنه حس کنه پک‌من اگه داشته باشه خیلی خفنه. یا همه به چشم یه آدم باحال بهش نگاه میکنن یا چه میدونم از نحوه‌ دانلود و نصب برنامه هاش خوشش میاد! و ... ولی این میشه سلیقه! نه درکِ نیاز.
نگاه من به گنولینوکس نگاه دولوپریه نه مصرف کننده! بنابراین به نیازها خیلی توجه می‌کنم و اصولاً ابزار رو برای نیازم نصب میکنم نه اینکه به خاطر یک ابزار، دنبال نیاز باشم!  ](*,)
اصلاً همون نصبِ آرچ باعث میشه کاربر بفهمه واقعاً نیازش چی هست! ولی رفتن از اوبونتو به سمتِ آرچ اونم تا وقتی که همون اوبونتو، کاری که آرچ انجام میده رو انجام میده (مشکل اینه کاربرها اطلاع ندارن که اوبونتویی هم هست که دقیقا عین آرچ عمل می‌کنه!) کار اشتباهیه.
دقیقا مثل زمانی که یکی نمیدونه واقعا چرا داره از ویندوز به گنو مهاجرت می‌کنه، اینجا هم بعضیا نمیدونن که واقعا چرا دارن از اوبونتو به سمت آرچ مهاجرت می‌کنن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
« پاسخ #41 : 11 اردیبهشت 1396، 06:04 ب‌ظ »
محیط که محیط گنو  هستش  (userland)

ارچ       اوبونتو
نصاب                   ubiquity     zsh
مدیربسته                 dpkg     pacman
مخازن کاربران              ppa      aur
وضعیت پشتیبانی شرکتی         خیلی بد     خوب
وضیعت جامعه کاربران        فوق العاده      خیلی خوب
سرعت در حالت عادی          خیلی خوب       خوب
پایداری                     خوب           خیلی خوب
روی رایانه من که اینطور بوده

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #42 : 11 اردیبهشت 1396، 11:14 ب‌ظ »
راجع به چیزی که نمیدونی نظر نده! آرچ اصلا هیچ شرکتی پشتش نیست و توسط هیچ ارگان یا گروه خاص تجاری پشتبانی نمیشه! کلا همه چیش دست کاربرهاش از من گرفته تا یه آدم حرفه‌ای و دولوپر core مثلا, نصاب آرچ هم pacstrap هست. 
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1396، 11:17 ب‌ظ توسط Naruto »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین alirizehvandi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
« پاسخ #43 : 12 اردیبهشت 1396، 12:28 ق‌ظ »
دوستان سلام

چه کاریه! غیر از اینکه توی گراب اسم دوتاشون میاد و مدیربسته‌هاشون فرق داره، هیچ تفاوت دیگه‌ای ندارن!
موضوع اصلی اینه که بعضی از کاربرها، فرق بین نیاز و ابزار رو نمی‌دونن!
حتی همین مدیربسته رو در نظر بگیر. مدیربسته "نیاز" نیست. "ابزار" هست. ما یه نیاز داریم اونم نصب برنامه ها به روش مرسوم و راحت هست و ابزارهایی برای تأمین این نیاز توسعه داده شدن. مثل apt، پک‌من، dnf و ...
خیلیا رو دیدم که فقط به خاطر "Pacman" داشتن رفتن Arch نصب کردن. به خاطر اینه که حتی نمی‌دونن نیازشون چی هست! بحث سلیقه به کنار.
آره یکی ممکنه حس کنه پک‌من اگه داشته باشه خیلی خفنه. یا همه به چشم یه آدم باحال بهش نگاه میکنن یا چه میدونم از نحوه‌ دانلود و نصب برنامه هاش خوشش میاد! و ... ولی این میشه سلیقه! نه درکِ نیاز.
نگاه من به گنولینوکس نگاه دولوپریه نه مصرف کننده! بنابراین به نیازها خیلی توجه می‌کنم و اصولاً ابزار رو برای نیازم نصب میکنم نه اینکه به خاطر یک ابزار، دنبال نیاز باشم!  ](*,)
اصلاً همون نصبِ آرچ باعث میشه کاربر بفهمه واقعاً نیازش چی هست! ولی رفتن از اوبونتو به سمتِ آرچ اونم تا وقتی که همون اوبونتو، کاری که آرچ انجام میده رو انجام میده (مشکل اینه کاربرها اطلاع ندارن که اوبونتویی هم هست که دقیقا عین آرچ عمل می‌کنه!) کار اشتباهیه.
دقیقا مثل زمانی که یکی نمیدونه واقعا چرا داره از ویندوز به گنو مهاجرت می‌کنه، اینجا هم بعضیا نمیدونن که واقعا چرا دارن از اوبونتو به سمت آرچ مهاجرت می‌کنن.
دلیل اینکه دو تا توزیع نصبیدم
ارچ رو با i3 دارم بدون i3bar ,dmenu,filemanager,display manager و همچنین هیچ اپلتی
فقط یه ترمینال .مثلا صدا رو با alsamixer کم و زیاد میکنم ویا مودم یو‌اس‌بی رو با wvdial متصل میکنم و ...
طبیعیه که دختر ۸ ساله‌ام با یه دسکتاپ میتونه کار کنه نه یه ویندومنیجر (پس روی پارتیشن دوم اوبونتو)
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1396، 01:43 ق‌ظ توسط alirizehvandi »

آفلاین saeed ameri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #44 : 13 اردیبهشت 1396، 09:22 ب‌ظ »

پس برای شما واجبه که این مقاله رو بخونی

http://amirsamimi.ir/linux_expert/

------------------------------------------------

وقتی یه نفر در یه فروم آشپزی میپرسه شیوه پخت کله پاچه چیه؟

جوابش این نیست که کله پاچه برای سلامتی مضره یا پختش سخته و آخر دستور سوپ جو و ... بهش بدید و براش توضیح بدید که هر دو غذا هستند و آدم رو سیر میکنند. جوابش دقیقا دستور پخت کله پاچه هست! خود طرف باید متوجه بشه که میتونه بپزه یا براش سلامتیش مضره و ... تصمیم با بقیه افراد نیست.

وقتی هم کسی میپرسه چه طوری روی آرچ میزکار نصب میکنند هم جوابش دو حالتی هست که گفتم
۱- یا جواب رو بلدیم و حوصله هم داریم جواب میدیم.
۲- یا بلد نیستیم و یا حوصله نداریم و یا به هر دلیلی دوست نداریم و جواب نمیدیم.

جواب شیوه نصب میزکار روی آرچ ، شیوه نصب اوبونتو و دبین و فلسفه و ... نیست . همونطور که وقتی کاربر میپرسه گنوم رو چه جوری نصب میکنند ، جوابش کی دی ای و  xfce و i3 نصب کن نیست! جوابش دقیقا شیوه نصب گنوم هست . یا مثلا وقتی کاربر میگه اوبونتو رو چه جوری نصب میکنند ، جوابش آرچ یا فدورا نصب کن نیست!

کاربری که اینجا سوال میپرسه خودش باید تشخیص بده چی براش خوبه و چی براش بده . ما هم نه وظیفه داریم و نه حق داریم برای کسی بر طبق سلایق و تجربیات شخصی نسخه بپیچیم و ... . این توهین به شعور کاربری هست که سوال پرسیده . در نهایت اگر موافق نیستیم ، میتونیم سوال رو بی جواب بذاریم و نه اینکه جواب دیگه ای بدیم .

1+
Arch+Gnome