انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شده) ابزار مدیریت پنجره برای میز کار  (دفعات بازدید: 4668 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
(حل شده) ابزار مدیریت پنجره برای میز کار
« : 19 اردیبهشت 1396، 01:30 ق‌ظ »
برای میز کار های استاندارد مثل یونیتی ، گنوم و کی دی ای ، میشه مدیریت پنجره هایی شبیه به awesome و i3wm نصب کرد تا پنجره هایی که باز هستند رو به شکل آجری مرتب کنن؟ یعنی داخل همون مثلا یونیتی باشی بعد وقتی تعداد پنجره های برنامه هایی که باز کردی زیاد شد با یه کلیک همشون مرتب و آجری چیده بشن و بتونی حد و مرزشون رو با کیبورد و ماوس تغیر بدی اون هم به شکل گروهی ، مثلا سه تا برنامه سمت چپ طول زید سمت راستی ها طول کم و از سمت چپی ها عرض وسطی از بقیه بیشتر و .... شبیه این :

اما داخل خود دسکتاپ یونیتی یا کی دی ای و ....
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1396، 11:46 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : ابزار مدیریت پنجره برای میز کار
« پاسخ #1 : 19 اردیبهشت 1396، 12:30 ب‌ظ »
شما میتونی توی میزکارها window manager رو عوض کنی. مثلا XFCE استفاده کنی ولی مدیر پنجرت i3 و Awesome باشه . اگر میزکار شما جوری باشه که برنامه مدیرپنجره میزکارتون مستقل باشه میشه این کار رو کرد. و معمولا مدیریت پنجره های موزاییکی یکی از اهدافشون همینه.
اگر اشتباه نکنم kwin (مدیر پنجره kde plasma) و بقیه مدیر پنجره میزکارها معمولا صفحه رو چهار قسمت میکنند و به کاربر اجازه میدند با کیبرد پنجره ها رو کنترل کنه (مثلا border ویندوز رو حذف کنه و به یکی از چهار قسمت ببره). یه ویدیوی نمونه سنجاق کردم از میزکار kde plasma خودم . شاید کمکت کنه .

البته میشه اسکریپت های بش نوشت که به کمک xdotools و wmctrl و ... پنجره ها رو در هر میزکاری و مدیرپنجره ای با چینش خاصی که در اسکریپت تصمیم میگیری مرتب کنه

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #2 : 19 اردیبهشت 1396، 03:09 ب‌ظ »
شدنش میشه ولی هیچ چیزی قشنگ تر و سبک تر از i3 یا awesome به تنهایی نیست :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #3 : 19 اردیبهشت 1396، 09:08 ب‌ظ »
شما میتونی توی میزکارها window manager رو عوض کنی. مثلا XFCE استفاده کنی ولی مدیر پنجرت i3 و Awesome باشه . اگر میزکار شما جوری باشه که برنامه مدیرپنجره میزکارتون مستقل باشه میشه این کار رو کرد. و معمولا مدیریت پنجره های موزاییکی یکی از اهدافشون همینه.
اگر اشتباه نکنم kwin (مدیر پنجره kde plasma) و بقیه مدیر پنجره میزکارها معمولا صفحه رو چهار قسمت میکنند و به کاربر اجازه میدند با کیبرد پنجره ها رو کنترل کنه (مثلا border ویندوز رو حذف کنه و به یکی از چهار قسمت ببره). یه ویدیوی نمونه سنجاق کردم از میزکار kde plasma خودم . شاید کمکت کنه .

البته میشه اسکریپت های بش نوشت که به کمک xdotools و wmctrl و ... پنجره ها رو در هر میزکاری و مدیرپنجره ای با چینش خاصی که در اسکریپت تصمیم میگیری مرتب کنه

بسیار متشکر ، این رو هم دیدم :
http://blog.hugochinchilla.net/2013/03/using-gnome-3-with-i3-window-manager/
اما با توجه به ویدئو پیوستی ترجیح میدم از خود KDE استفاده کنم.

اون که بله اما نمیدونم کلا چرا با "زیبایی ظاهری" هیچ ارتباطی برقرار نکردن!

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #4 : 20 اردیبهشت 1396، 03:49 ب‌ظ »

چیزی زیبا تر از سادگی وجود داره ایا ؟

بعدش شما هر جوری که دوست داشته باشید می تونید میزکار هارو  بر اساس تمایلات خودتون شخصی سازی کنید !

ولی توی عرفش  نیست :D

یعنی حتی شما می تونید افکت های  3D برای سوییچ بین  میزکار ها قرار بدید و بسیار از چیز های دیگه !

ولی بحث عرف هست که خب کسی این کار رو نمی کنه !
چون مدیر پنجره ها برای سادگی و سبکی اسستفاده می شن :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #5 : 20 اردیبهشت 1396، 05:19 ب‌ظ »

چیزی زیبا تر از سادگی وجود داره ایا ؟

فکر میکنم با توجه به حل مشکل دوستمون ، تاپیک رو وارد مسائل سلیقه ای نکنیم. به طور مثال من با نظرتون موافق نیستم. ولی با توجه به اینکه موضوع تاپیک چیز دیگریست و حل شده ، منطقی هست که بحث رو به حاشیه نکشونیم.

بهتر هست دوستمون هم اگر جوابشون رو گرفتند ، یه عبارت «حل شد » به تاپیک اضافه کنند.

وانشالله برای هر موضوع جدید یک تاپیک جدید باز بشه ، که این تاپیک مثل بعضی از تاپیک های مشابه هزارشاخه نشه.

موفق باشید :)

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #6 : 20 اردیبهشت 1396، 10:15 ب‌ظ »
برای میز کار های استاندارد مثل یونیتی ، گنوم و کی دی ای ، میشه مدیریت پنجره هایی شبیه به awesome و i3wm نصب کرد تا پنجره هایی که باز هستند رو به شکل آجری مرتب کنن؟ یعنی داخل همون مثلا یونیتی باشی بعد وقتی تعداد پنجره های برنامه هایی که باز کردی زیاد شد با یه کلیک همشون مرتب و آجری چیده بشن و بتونی حد و مرزشون رو با کیبورد و ماوس تغیر بدی اون هم به شکل گروهی ، مثلا سه تا برنامه سمت چپ طول زید سمت راستی ها طول کم و از سمت چپی ها عرض وسطی از بقیه بیشتر و .... شبیه این :
اما داخل خود دسکتاپ یونیتی یا کی دی ای و ....
با سلام
دوست عزیز tiling تو اکثر میزکارها وجود داره ...
شما بدون توجه به tiling میزکار مورد علاقه تون انتخاب کنین و در مورد فعال کردن tiling تو اون میزکار سرچ داشته باشین ...
استفاده از چینش کاشی وار رو توی kde رو که علیرضای عزیز زحمتشو کشیدن منم نحوه ی استفاده از این چینش رو توی xfce رو توضیح می دم امیدوارم مفید باشه :
اول به Settings Manager برین بعدش قسمت windows manager رو انتخاب کنین بعد تب Keyboard رو انتخاب کنین :
حالا از قسمت پایین Tile window to the top و ... (که شامل top , right , left , bottom , top-left , top-right , bottom-left , bottom-right می شه) رو انتخاب کنین حالا دکمه های ترکیبی که دوست دارین وظیفه ی انتقال پنجره ها رو بر عهده داشته باشین انتخاب کنین مثلا من shift + super + → رو برای انتقال پنجره به سمت راست انتخاب کردم ...

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #7 : 20 اردیبهشت 1396، 11:46 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیز tiling تو اکثر میزکارها وجود داره ...
شما بدون توجه به tiling میزکار مورد علاقه تون انتخاب کنین و در مورد فعال کردن tiling تو اون میزکار سرچ داشته باشین ...
استفاده از چینش کاشی وار رو توی kde رو که علیرضای عزیز زحمتشو کشیدن منم نحوه ی استفاده از این چینش رو توی xfce رو توضیح می دم امیدوارم مفید باشه :
اول به Settings Manager برین بعدش قسمت windows manager رو انتخاب کنین بعد تب Keyboard رو انتخاب کنین :
حالا از قسمت پایین Tile window to the top و ... (که شامل top , right , left , bottom , top-left , top-right , bottom-left , bottom-right می شه) رو انتخاب کنین حالا دکمه های ترکیبی که دوست دارین وظیفه ی انتقال پنجره ها رو بر عهده داشته باشین انتخاب کنین مثلا من shift + super + → رو برای انتقال پنجره به سمت راست انتخاب کردم ...

متشکر از جواب کاملتون.