انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

ایا عملکرد ویندوز در شناخته شدن بهتر از لینوکس است

اره
13 (61.9%)
خیر
8 (38.1%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟  (دفعات بازدید: 4557 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟
« پاسخ #45 : 06 تیر 1396، 01:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
من اینو قبلا شنیدم ولی هرچی سرور مایکروسافت رو تست کردم دیدم همه ویندزدی بودن دیگه خبر ندارم کدوم ها لینوکسی اند. البته با توجه به Windows Loves Linux ممکنه در جاهایی خاص اینکار انجام بشه.
مهران جان منم عینه شما این شایعه رو خیلی شنیده ام به خصوص تو فروم ها و IRC ها و گروه های ایرانی ...
اولین باری که این مطلب رو شنیدم مربوط به 4 سال پیش بود برام جالب شد و ته قضیه رو درآوردم و نتیجه این شد که مایکروسافت تا حدود سال 2010 برای بعضی از سرویسای وابسته اش از گنو/لینوکس استفاده می کرد مثلاً سرور سایت azure.microsoft.com تا سال 2010 گنو بود ...
قبل تر از اون حدود سال 2000 تقریباً تمام سرورهای مایکروسافت BSD بودش دلیل هم اینه که اون زمان اصلاً Windows server وجود نداشت
نکته ی جالب تر قضیه اینه که تمام این سرورهای BSD و Linux/Gnu تو زمان استیو بالمر استفاده شدن یعنی زمان Linux is a cancer نه زمان Windows Loves Linux

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #46 : 06 تیر 1396، 01:52 ب‌ظ »
بند پنج: عزیزم راجب باج افزار erebus لینوکس شنیدید؟
من در مورد این باج افزار تو کامنت اولم توضیح دادم برید مطالعه کنین ...
این که ادمین یه سرور از سیستمی استفاده می کنه که کرنلش مال 8 ساله پیشه و باگ وحشتناکی عینه Dirty COW داره تقصیر لینوکس نیست مشکل از سواد ادمینشه
این باج افزار روی سیستم های به روز کاملاً بی اثره

پ.ن:در ضمن سوال من رو در مورد دسترسی از راه دور به لینوکس بی جواب گذاشتین ...
اگه راهی برای دسترسی از راه دور به گنو بلدین ما رو هم بی نصیب نذارین ...
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1396، 01:55 ب‌ظ توسط ali76 »

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #47 : 06 تیر 1396، 02:42 ب‌ظ »
بند پنج: عزیزم راجب باج افزار erebus لینوکس شنیدید؟
من در مورد این باج افزار تو کامنت اولم توضیح دادم برید مطالعه کنین ...
این که ادمین یه سرور از سیستمی استفاده می کنه که کرنلش مال 8 ساله پیشه و باگ وحشتناکی عینه Dirty COW داره تقصیر لینوکس نیست مشکل از سواد ادمینشه
این باج افزار روی سیستم های به روز کاملاً بی اثره

پ.ن:در ضمن سوال من رو در مورد دسترسی از راه دور به لینوکس بی جواب گذاشتین ...
اگه راهی برای دسترسی از راه دور به گنو بلدین ما رو هم بی نصیب نذارین ...
دانیال هرموقع ثابت کرد من به همراه مستندات و مدارک کافی خدمت میرسم. به هرحال ایشان که بقول شما کارشناس امنیته.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #48 : 06 تیر 1396، 03:02 ب‌ظ »
این نکته‌ها با این پیش‌فرض هست که کسی ویندوز رو اوریجینال داشته و کرک نکنه، ویندوز کرک شده، اصلا قابل بحث نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #49 : 06 تیر 1396، 05:49 ب‌ظ »
دانیال هرموقع ثابت کرد من به همراه مستندات و مدارک کافی خدمت میرسم. به هرحال ایشان که بقول شما کارشناس امنیته.

برای ناامن بودن ویندوز دلیلی واضح‌تر از وجود صدها تجارت برپایهٔ جبران نواقص امنیتی بی‌شمار ویندوز می‌خواید؟
اگه ویندوز امن بود، سمانتک و کسپرسکی و ایست و پاندا و ای‌وی‌جی و اوست و آویرا و بیت‌دیفندر و کومودو و مک‌آفی و… به وجود نمی‌اومدن و این‌همه هم بزرگ نمی‌شدن (:

اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #50 : 07 تیر 1396، 02:54 ق‌ظ »
دوستان من ، من یک دلیل دیگه برای این که بگم چرا استفاده کنندگان از گنو لینوکس حداقل در ایران کم هستند دارم.
می دونید بیشتر استفاده کنندگان لینوکس نام برنامه هایی رو که لازم دارند می دانند ولی در ویندوز این طور نیست و شخص با یک بار نوشتن مشکل به صدها سایت پر از برنامه مربوط به کارش می رسه ولی در گنو یا پیدا نمی کنی یا سایت فارسی نیست فقط استور های خود توزیع ها یا ترمینال محیط خوبی برای یافتن برنامه هستش که اوناهم باز نیاز به دانش انگلیسی حداقل در سطح کم داره و کسانی که با زبان مشکل دارند در استفاده با لینوکس هم مشکل خواهند داشت.
به نظر من قدم اول برای افزایش کار بران وجود سایتی برای معرفیه نرم افزار به همه زبان ها هستش.
دقیقا مانند : soft98 یا p30Download و....  برای ویندوز.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #51 : 07 تیر 1396، 10:29 ق‌ظ »
دوستان من ، من یک دلیل دیگه برای این که بگم چرا استفاده کنندگان از گنو لینوکس حداقل در ایران کم هستند دارم.
می دونید بیشتر استفاده کنندگان لینوکس نام برنامه هایی رو که لازم دارند می دانند ولی در ویندوز این طور نیست و شخص با یک بار نوشتن مشکل به صدها سایت پر از برنامه مربوط به کارش می رسه ولی در گنو یا پیدا نمی کنی یا سایت فارسی نیست فقط استور های خود توزیع ها یا ترمینال محیط خوبی برای یافتن برنامه هستش که اوناهم باز نیاز به دانش انگلیسی حداقل در سطح کم داره و کسانی که با زبان مشکل دارند در استفاده با لینوکس هم مشکل خواهند داشت.
به نظر من قدم اول برای افزایش کار بران وجود سایتی برای معرفیه نرم افزار به همه زبان ها هستش.
منم موافقم. ترجمه شدن خیلی از بخش‌های مهم مثل همین لیست نرم‌افزارها می‌تونه به افزوده شدن کاربرها کمک کنه. دلیلی نداره که همه بخوان انگلیسی صحبت کنن.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #52 : 07 تیر 1396، 02:07 ب‌ظ »
منم موافقم. ترجمه شدن خیلی از بخش‌های مهم مثل همین لیست نرم‌افزارها می‌تونه به افزوده شدن کاربرها کمک کنه. دلیلی نداره که همه بخوان انگلیسی صحبت کنن.

خب توی همین ویکی خودمون خیلی از نرم افزار ها توضیح داده شدن فقط من نمی دونم چرا هیچ وقت توی نتیجه جستجو هام به ویکی اوبونتو نرسیدم ! ( مشکل سئو داره گمونم ! )
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #53 : 07 تیر 1396، 02:43 ب‌ظ »
دلایل زیادی وجود دارند که یک محصول معروف میشه و یا معروفیتش رو از دست میده.

اگر به ۱۰ سال پیش برگردیم، پر مصرف ترین مرورگر جهان IE بود. بنا به اشکالاتی در توسعه و ظهور رقبای جدید با امکانات بهتر، و مهمتر از همه "تغییر نیازهای کاربری"، کم کم محبوبیتش رو از دست داد تا اینکه دیگه این مرورگر توسعه داده نمیشه.

ویندوز به عنوان یک سیستم عامل برای رایانه های رومیزی بسیار موفق عمل کرده مخاطب بسیاری جمع کرده. رایانه های رومیزی که ما داریم از سالهای 90 تا الان از نظر نحوه ی کاربری تغییر چندانی نکردن و با همون شکل و شمایل اما با سخت افزاری قوی تر وارد بازار شدند. تا زمانیکه نیازهای کاربری نسبت به این قسمت تغییر نکنه، تغییر خاصی در این قسمت نداریم
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین mostafa1000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #54 : 07 تیر 1396، 10:04 ب‌ظ »
اخه لینوکس با ویندوز زمین تا اسمون فرق داره 90 درصد مردم دنیا عاشق بازی و کار های گرافیکی امثال این  ها هستند به نظر من این چنین افراد هیچ وقت به سمت لینوکس جذب نمی شن و اون 10 درصد باقی یا جذب لینوکس شدن یا یه روزی احساس نیاز به سیستم عملی همچون لینوکس خواهند کرد
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1396، 10:06 ب‌ظ توسط mostafa1000 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #55 : 08 تیر 1396، 03:20 ق‌ظ »
90 درصد مردم دنیا عاشق بازی و کار های گرافیکی امثال این  ها هستند.
۹۰ درصد؟ :D
منبع؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #56 : 08 تیر 1396، 10:10 ق‌ظ »
در این ۹۰ درصد مردم دنیا ، اونایی که دسترسی به اینترنت و تکنولوژی هم ندارن هم محاسبه شدن؟
اگر کمی در نمونه کار های نرم افزار های آزاد سرچ کنی میبینی کمتر از نرم افزار های انحصاری نیستن.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #57 : 08 تیر 1396، 10:15 ق‌ظ »
دور و برم بیشتر کاربران رایانه، کارهایی که می‌کنن (کارهای ساده مثل کلیک کردن در اینجا و اونجا) با هر سیستم‌عاملی می‌شه اونجوری عمل کرد، حتی یه گنوی ۱۰۰ مگی را براشون کانفیگ کنید نمی‌فهمن ویندوزه یا …!
و این افراد در انتخاب‌هاشون وابسته به اون جمعیت کمتر هستند که تفاوت محیط‌ها را تا حدی حس می‌کنند و قدرت انتخاب دارند و به نظرم فقط باید اینا را مورد بررسی و آمار قرار داد.

در این دستهٔ دوم اختلاف بین شمار کاربران گنولینوکس و ویندوز خیلی نیست، ولی ویندوز بیشتره به دلیل تبلیغات و نرم‌افزارهای انحصاری ویندوز و دانش ناکافی از رایانه (تفاوت محیط حس می‌کنند ولی این ربطی به آگاهی نداره)!
همین ویندوزی‌های دستهٔ دوم، دستهٔ اول را هم تحت کنترل گرفتند که افزایش سواد رایانه و کنترل مدارس و ادارات، شاید دوای درد باشه.
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1396، 10:18 ق‌ظ توسط دفترچه »
:) :)

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #58 : 08 تیر 1396، 10:31 ق‌ظ »

نقل‌قول
شاید باورتون نشه ولی سرور های ماکروسافت و سیستم های شرکت ماکروسافت همه لینوکس هستن.
یکم تحقیق کنید.
چنین چیزی نیست قبلا بعضی از سرورهای مایکروسافت (که مربوط به برخی از سرویس های اون بود) گنو/لینوکس بودند ولی الان همه سرورها اومدن روی ویندوز سرور
همچنین فری‌بی‌اس‌ذی
الان مایکروسافت سرور بی اس دی داره ؟
میشه منبع بدین
منبع چندان قابل اعتماد ندارم، توی یکی از انجمن ها یا سایت های پرسش و پاسخ خونده بودم که قبلا(و نه الآن) یاهو و هات‌میل از فری‌بی‌اس‌دی استفاده میکردند.الآن جستجو کردم به این نتایج رسیدم:
https://news.ycombinator.com/item?id=11869003
https://betanews.com/2001/06/18/microsoft-we-use-freebsd/
https://www.theregister.co.uk/2001/12/12/microsoft_hotmail_still_runs/
برای ناامن بودن ویندوز دلیلی واضح‌تر از وجود صدها تجارت برپایهٔ جبران نواقص امنیتی بی‌شمار ویندوز می‌خواید؟
اگه ویندوز امن بود، سمانتک و کسپرسکی و ایست و پاندا و ای‌وی‌جی و اوست و آویرا و بیت‌دیفندر و کومودو و مک‌آفی و… به وجود نمی‌اومدن و این‌همه هم بزرگ نمی‌شدن (:
خیلی وقت بود میخواستم این رو +۱ بکنم، ولی گفتم اسپم ندم، حالا میگم که استدلال خیلی خوبی بود، نقلش میکنم :)
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #59 : 08 تیر 1396، 10:48 ق‌ظ »
منبع چندان قابل اعتماد ندارم، توی یکی از انجمن ها یا سایت های پرسش و پاسخ خونده بودم که قبلا(و نه الآن) یاهو و هات‌میل از فری‌بی‌اس‌دی استفاده میکردند.الآن جستجو کردم به این نتایج رسیدم:
https://news.ycombinator.com/item?id=11869003
https://betanews.com/2001/06/18/microsoft-we-use-freebsd/
https://www.theregister.co.uk/2001/12/12/microsoft_hotmail_still_runs/
بله در مورد قبلاً کاملاً درسته منم گفته بودم :
قبل تر از اون حدود سال 2000 تقریباً تمام سرورهای مایکروسافت BSD بودش دلیل هم اینه که اون زمان اصلاً Windows server وجود نداشت
حتی اگه به تاریخ این لینک ها نیگاه کنید یکیش مربوط به 16 سال پیش یکی دیگه اش هم مربوط به 2001 هستش که بازم تصدیق این حرفه منه : "حدود سال 2000"