انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ubuntu live cd [حل شد]  (دفعات بازدید: 2505 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
مشکل ubuntu live cd [حل شد]
« : 16 تیر 1396، 08:52 ق‌ظ »
دوستان من مدتیه کوتاهیه با اوبونتو به صورت لایو یعنی از روی دیسک اجرا می کنند و هنوز نصبش نکردم/ کار می کنم // می خواستم بدونم آیا میشه نرم افزاری رو بهش اضافه کرد یا نه مثلا پخش فیلم که اصلا نه تو دسکتاپ نه تو مرورگر اجرا نمیشه و هی دستور کمبود پلاگین و غیره رو صادر میکنه ولی من هر کاری می کنم باز نمی تونم نصبش کنم// خواستم کمک کنید تشکر
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1396، 06:44 ب‌ظ توسط pythontkinter »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : مشکل ubuntu live cd
« پاسخ #1 : 16 تیر 1396، 01:58 ب‌ظ »
سلام.

تا اونجا که من می‌دونم، می‌شه نصب کرد، ولی بعد از ری‌استارت پاک می‌شه. چون از فضای رم برای اجرا استفاده می‌کنه.

ولی یک حالتی توی بوتیبل کردن فلش‌ها وجود داشت که می‌تونستی فضایی رو برای نصب نرم‌افزار‌ها مشخص کنی. نمی‌دونم هنوز اوبونتو این قابلیت رو داره یا نه.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #2 : 16 تیر 1396، 02:52 ب‌ظ »
این کاری که میخوایی بکنی یه روش غیر استاندارده! و پاسخ اش هم غیر استاندارد خواهد بود!
اول اینو در ترمینال بزن :
sudo apt updateبرای نصب مثلا vlc اینو در ترمینال بزن :
sudo apt install vlcبرات دانلود و نصب اش میکنه ولی به یاد داشته باش سیستم رو خاموش کردی همه چی میپره و دفعات بعدی دوباره باید دانلود کنی
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1396، 03:26 ب‌ظ توسط آقای مهران »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #3 : 17 تیر 1396، 04:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
این کاری که میخوایی بکنی یه روش غیر استاندارده! و پاسخ اش هم غیر استاندارد خواهد بود!

هدف از دیسک‌های زنده ۲ چیز بوده:
۱. تعمییر خرابی‌ها،
۲. امتحان کردن قبل از نصب.

حالا در هر دو حالت شما ممکنه نیاز داشته باشی که با نرم‌افزار خاصی کار کنید، چه برای تعمییر خرابی یک سیستم و یا امتحان کردن اون نرم‌افزار در محیط مورد نظرتون.

پس نمی‌شه به این کار گفت غیر استاندارد.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #4 : 17 تیر 1396، 09:08 ب‌ظ »
نقل‌قول
هدف از دیسک‌های زنده ۲ چیز بوده
و هم چنین امنیت بیشتر

نقل‌قول
پس نمی‌شه به این کار گفت غیر استاندارد.
منظورمو اشتباه متوجه شدی. استفاده از سیستم عامل به صورت لایو و دانلود و نصب کردن چند صد مگ نرم افزار یک کار غیر استاندارد هست. روش بهتر افزودن نرم افزار های مورد نیاز به سیستم عامل هست که با هر بار بالا اومدن ، ابزار ها هم باشن روش. ولی این روش برای استارتر مفید نخواهد بود.

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 تیر 1396، 06:45 ق‌ظ »
اول اینو در ترمینال بزن :
sudo apt updateبرای نصب مثلا vlc اینو در ترمینال بزن :
apt install vlcبرات دانلود و نصب اش میکنه ولی به یاد داشته باش سیستم رو خاموش کردی همه چی میپره و دفعات بعدی دوباره باید دانلود کنی
خب دوست عزیز// من قبل از مطرح کردن سوال تو انجمن// یه سرچی به زبان انگلیسی کردم و تقریبا همشون مثل شما جواب دادند که برای من کار نکردند// تقریبا تو فوروم های انگلیسی هرچی گفتند زدم ولی کار نکرد// سیستم با این جواب که زیر میارم هیچ کاری نمی کنه حالا جواب شما چیه؟؟
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: Unable to locate package vlc
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1396، 06:53 ق‌ظ توسط pythontkinter »

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 18 تیر 1396، 06:49 ق‌ظ »
سلام.

تا اونجا که من می‌دونم، می‌شه نصب کرد، ولی بعد از ری‌استارت پاک می‌شه. چون از فضای رم برای اجرا استفاده می‌کنه.

ولی یک حالتی توی بوتیبل کردن فلش‌ها وجود داشت که می‌تونستی فضایی رو برای نصب نرم‌افزار‌ها مشخص کنی. نمی‌دونم هنوز اوبونتو این قابلیت رو داره یا نه.
میشه خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه رو بگید// چون من هم مبتدیم هم کاربر ویندوز که اجبارا به سمت لینوکس کشیده شده// الان من آخرین نسخه اوبونتو 17.4 رو دارم و تقریبا هیچ فیلمی نه روی دستاپ نه روی مرورگر اجرا نمیشه!!! و مهمترین مشکل من دقیقا همینه که چرا فیلم ها اجرا نمیشن!!! حتی روی مرورگر و هی مشکل کمبود پلاگین فلش و غیره رو صادر می کنه// تشکر

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #7 : 18 تیر 1396، 09:49 ق‌ظ »
کاربر ویندوز که اجبارا به سمت لینوکس کشیده شده
اینکه گفته شد اجبارا ، بهتره که دلیل اجبار روبگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد. افرادی مثل شما باید گنو رو بر روی ماشین مجازی ویندزد نصب کنن.

توزیعی مثل اوبونتو مخزنی رو داره که کلی بسته توش هست و میتونه هر نیازی رو براورده کنه. کاربران مبتدی بهتره از Software center استفاده کنن که با یک کلیک اون نرم افزار رو دانلود و نصب میکنه.

روش حرفه ای تر و بهتر استفاده از ترمیناله. ابتدا باید ترمینال رو آپدیت کنیم تا لیست آخرین بسته ها رو بگیره.پس دستور زیر رو در ترمینال میزنیم :
sudo apt update
اگر قبلا پسورد ست شده باشه  رمز عبور رو میخواد.
بعد چند ثانیه که مخزن آپدیت شد باید اون نرم افزاری که میخوایی رو نصبکنی. یک روش خوب جستجوی نام نرم افزار در مخزن هست. روش دوم جستجو در نت برای پیدا کردن نرم افزار های مناسب هستش.

به فرض ما میخواییم smplayer رو نصب کنیم میزنیم:
sudo apt install smplayer
بعد دانلود نصبش میکنه و میشه ازش استفاده کرد.

نقل‌قول
وقتی این ارور رو می گیری یا به اینترنت وصل نیستی و یا یادته رفته مخزن رو آپدیت کنی

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #8 : 18 تیر 1396، 09:52 ق‌ظ »
از چه ورژن اوبونتو استفاده می کنی؟؟؟

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 18 تیر 1396، 11:17 ق‌ظ »
اینکه گفته شد اجبارا ، بهتره که دلیل اجبار روبگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد. افرادی مثل شما باید گنو رو بر روی ماشین مجازی ویندزد نصب کنن.

توزیعی مثل اوبونتو مخزنی رو داره که کلی بسته توش هست و میتونه هر نیازی رو براورده کنه. کاربران مبتدی بهتره از Software center استفاده کنن که با یک کلیک اون نرم افزار رو دانلود و نصب میکنه.

روش حرفه ای تر و بهتر استفاده از ترمیناله. ابتدا باید ترمینال رو آپدیت کنیم تا لیست آخرین بسته ها رو بگیره.پس دستور زیر رو در ترمینال میزنیم :
sudo apt update
بعد چند ثانیه که مخزن آپدیت شد باید اون نرم افزاری که میخوایی رو نصبکنی. یک روش خوب جستجوی نام نرم افزار در مخزن هست. روش دوم جستجو در نت برای پیدا کردن نرم افزار های مناسب هستش.

نقل‌قول
وقتی این ارور رو می گیری یا به اینترنت وصل نیستی و یا یادته رفته مخزن رو آپدیت کنی
ببخشید یه سوال// خود شما تا حالا از نسخه لایو اوبونتو استفاده کردید// چون جواب های شما و بقیه دوستان عین جواب های کاربرای انگلیسی تو فوروم هاشونه که هیچ کدوم برای من اجرا نمی شند// به قولی این نشون میده که شما تا حالا از نسخه لایو استفاده نکردید// حالا چه نسخه لایو ویندوز چه لینوکس// چون دقیقا همین مشکل در ویندوز لایو هم هست و نمیشه برنامه ای نصب کرد// من می خواستم ببینم آیا کاربر حرفه ای وجود داره که بدونه واقعا میشه کاری کرد یا نه// مشکل اصلی من عدم پخش فیلم رو فایرفاکسمه که حتی فیلم های سایت های آپارات و غیره رو هم نشون نمیده تو بخش تنظیمات هر کاری بگین کردم نشد که نشد. نصب فلش پلیر که عمرا تا حالا جواب نداده!!!
من از آخرین نسخه اوبونتو یعنی 17.04 استفاده می کنم// تشکر

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #10 : 18 تیر 1396، 11:46 ق‌ظ »

sudo apt update

نقل‌قول
ببخشید یه سوال// خود شما تا حالا از نسخه لایو اوبونتو استفاده کردید// چون جواب های شما و بقیه دوستان عین جواب های کاربرای انگلیسی تو فوروم هاشونه که هیچ کدوم برای من اجرا نمی شند// به قولی این نشون میده که شما تا حالا از نسخه لایو استفاده نکردید// حالا چه نسخه لایو ویندوز چه لینوکس// چون دقیقا همین مشکل در ویندوز لایو هم هست و نمیشه برنامه ای نصب کرد// من می خواستم ببینم آیا کاربر حرفه ای وجود داره که بدونه واقعا میشه کاری کرد یا نه// مشکل اصلی من عدم پخش فیلم رو فایرفاکسمه که حتی فیلم های سایت های آپارات و غیره رو هم نشون نمیده تو بخش تنظیمات هر کاری بگین کردم نشد که نشد. نصب فلش پلیر که عمرا تا حالا جواب نداده!!!
من نسخه لایو رو بار ها اجرا کردم و هیچ مشکلی برای نصب یا حذف نرم افزار نداشتم توزیع هایی هم که استفاده کردم اینا هستن.
manjaro, mint 18.1, ubuntu 17.04, xubuntu 17. 04, ubuntu LTS 16.04
شما اگر مشکلی دارید از نوع اجرا کردن سیستم عامل به صورت لایو هست.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1396، 12:17 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
« پاسخ #11 : 18 تیر 1396، 12:02 ب‌ظ »

sudo apt update

نقل‌قول

شما لطف کن ابتدا خروجی دستور زیر رو بزار:
sudo apt update
نکته: خروجی رو با استفاده از # در ویرایشگر انجمن بزار

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 18 تیر 1396، 12:40 ب‌ظ »

sudo apt update

نقل‌قول
من نسخه لایو رو بار ها اجرا کردم و هیچ مشکلی برای نصب یا حذف نرم افزار نداشتم توزیع هایی هم که استفاده کردم اینا هستن.
manjaro, mint 18.1, ubuntu 17.04, xubuntu 17. 04, ubuntu LTS 16.04
شما اگر مشکلی دارید از نوع اجرا کردن سیستم عامل به صورت لایو هست.
یعنی چی مشکل از اجرای سیستم عامله// مگه من سیستم عامل رو بالا میارم// لول // یه سوال شما حالت لایو رو وقتی رو سیستمت اوبونتو نصبه بالا میاری یا سیستم عاملت ویندوزه// الان برای من ویندوز ۱۰ و اوبونتو رو لایو بالا میارم// به این صورت که سی دی که فایل ایزو اوبونتو رو توش رایت کردم تو تنظیمات بوت لپ تاپ گزینه اول رو میزارم برای سی دی رام و بقیه کارها و خودش قشنگ بالا میاد// مشکل من الان دقیقا اجرای نشدن فیلم ها تو سایت هاست// مشکل عدم پشتیبانی از پلاگین هاست از نخواندن فلش پلیرهاست و غیره ....

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 18 تیر 1396، 12:43 ب‌ظ »
شما لطف کن ابتدا خروجی دستور زیر رو بزار:
sudo apt update
نکته: خروجی رو با استفاده از # در ویرایشگر انجمن بزار
بفرما
ubuntu@ubuntu:~$ sudo apt update
Ign:1 cdrom://Ubuntu 17.04 _Zesty Zapus_ - Release amd64 (20170412) zesty InRelease
Hit:2 cdrom://Ubuntu 17.04 _Zesty Zapus_ - Release amd64 (20170412) zesty Release
Hit:4 http://archive.ubuntu.com/ubuntu zesty InRelease
Get:5 http://archive.ubuntu.com/ubuntu zesty-updates InRelease [89.2 kB]       
Get:6 http://security.ubuntu.com/ubuntu zesty-security InRelease [89.2 kB]     
Get:7 http://archive.ubuntu.com/ubuntu zesty-updates/main amd64 DEP-11 Metadata [41.8 kB]
Get:8 http://archive.ubuntu.com/ubuntu zesty-updates/main DEP-11 64x64 Icons [14.0 kB]
Get:9 http://security.ubuntu.com/ubuntu zesty-security/main amd64 DEP-11 Metadata [5,812 B]
Fetched 240 kB in 8s (27.6 kB/s)                                               
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
178 packages can be upgraded. Run 'apt list --upgradable' to see them.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #14 : 18 تیر 1396، 12:43 ب‌ظ »
با سلام
مطلب اول اینکه ممنون از همه ی دوستانی که کاملاً درست و با حوصله راهنمایی کردند ...
مطالب گفته شده توسط دوستان عزیز کاملاً درسته و ربطی نداره چون مطالب شبیه به اون تو فروم های خارجی موجوده , اون مطلب غلط باشه و یا کاربر اطلاعات کافی رو نداشته باشه
اوبونتو تو کل دنیا یکیه و در نتیجه راه حل های مربوط به سوالات اون هم در کل دنیا یکسان خواهد بود

تو دنیای گنولینوکس سیستم عامل لایو یک سیستم عامل کامله و به جز مواردی خاص شما می تونین تمامی نرم افزارها رو توی اون امتحان کنین و به طور کلی تجربه ی یک سیستم عامل کامل رو داشته باشین (اون موارد خاص شامل مواردی نظیر نصب برخی از درایور ها عین گرافیک و یا تعویض کرنل می شه که اعمال این تغییرات نیازمند ری استارت هستش و چون بعد ری استارت تمام تغییرات حذف می شه در نتیجه نمی تونین از کرنل های جدید استفاده کنین)

استفاده از سیستم عامل لایو چیز حرفه ای نیست که کاربران از پس انجام دادن بر نیان اتفاقاً اولین آشنایی اکثر کاربران با سیستم لایو اتفاق افتاده و این امر کاملاً پیش پا افتاده است تا حرفه ای

در مورد خروجی نصب vlc هم باید بگم این پکیج تو مخازن universe قرار داره و شما نمی تونین صرفاً با sudo apt update این پکیج رو نصب کنین شما با اول مخزن universe رو اضافه کنین بعدش اقدام به نصب پکیج مورد نظر بکنین پس دستورات زیر رو وارد کنین :
sudo add-apt-repository universe
sudo apt update
sudo apt install vlc

فقط همون طور که می دونین بعد ری استارت سیستم به حالت اول برمی گرده و دوباره نیاز دارین که پکیج رو از اول نصب کنین