انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار نکردن بعضی کلیدهای کیبرد  (دفعات بازدید: 666 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fictionman

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
کار نکردن بعضی کلیدهای کیبرد
« : 16 تیر 1396، 05:53 ب‌ظ »
سلام،
مدتیه که چند تا از کلیدهای کیبوردم کار نمیکنند سیستم عاملم ابونتو 16.04 و مدل کامپیوتر assus حتی وقتی هم از روی فلش به صورت لایو سیستم عاملو اجرا می کنم باز همون چند تا کلید کار نمی کنن. فکر نمی کنم مربوط به کثیفی صفحه کلید باشه. فکر کنم از هک شدن باشه. لطفاً راهنماییم کنید.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : کار نکردن بعضی کلیدهای کیبرد
« پاسخ #1 : 16 تیر 1396، 09:36 ب‌ظ »
فکر نکنم ربطی داشته باشه. همین یک ساعت قبل، پیش یکی از دوستان بودم که این مشکل براش پیش اومده بود. کیبورد رو در آوردیم و داخلش رو تمیز کردیم. بعضی از کلیدها درست شدن اما بعضی‌ها کلاً از کار افتادن. به‌نظر من یا کیبوردت کثیف شده یا خراب.

حتی اگر بگیم یک‌هزارم هم فرضت درست باشه، احتمالاً صفحه کلید اکسترنال هم نباید کار کنه. می‌تونی چک کنی.

آفلاین Fictionman

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 17 تیر 1396، 12:18 ق‌ظ »
با صفحه کلید مجازی سیستم عامل مشکلی ندارم. اما در حال حاضر امکان دسترسی به کیبرد اکسترنال رو ندارم. فقط می دونم این اتفاق یک مرتبه برای چند کلید در جا های مختلف کیبرد صورت گرفته و نوت بوکمو یک سال پیش خریدم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 تیر 1396، 09:42 ق‌ظ »
اگه در حالت زنده هم همین‌طوره، یا کثیف شده یا خراب.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Fictionman

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 17 تیر 1396، 03:07 ب‌ظ »
علت رو پیدا کردم. در بخش keyboard از All settings تیک قسمت Cursor blinks in text fields برداشته شده بود. با تیک زدن مجدد کلیدهایی که غیر فعال شده بودند فعال شدند.

آفلاین Fictionman

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 17 تیر 1396، 11:01 ب‌ظ »
خیلی عجیبه در پست قبلی حدود پنج ساعت پیش بدون اتصال به اینترنت ایراد رو پیدا و برطرف کردم اما الان که نوت بوکمو روشن کردم دیدم که دومرتبه همون کلیدها از کار افتاده اند. و Cursor blinks in text fields هم تیک داره. الان هم که نوت بوکم روشنه به اینترنت وصل نیست.
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1396، 11:08 ب‌ظ توسط Fictionman »