انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در filesystem [حل شد]  (دفعات بازدید: 560 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
مشکل در filesystem [حل شد]
« : 25 تیر 1396، 07:19 ب‌ظ »
من از دوال بوت دارم استفاده می‌کنم.
ویندوز ۱۰ UEFI و اوبونتو۱۷.۰۴ UEFI به قطع هاردمم GPT هستش.

هر بار که وارد ویندوز میشم و برمیگردم توی اوبونتو با خطایی که رو به رو میشم که توی عکس ضمیمه‌ی موضوع کردم، یعنی من هر بار دچار این مشکل میشم و مجبورم با دستور e2fsck -b 8193 /dev/sda7 و e2fsck -b 32768 /dev/sda7 و e2fsck -b 8193 /dev/sda8 و e2fsck -b 32768 /dev/sda8 هاردم رو درست کنم، تا بتونم وارد اوبونتو بشم.
sda7 /root هستش و sda8 /home.

ولی اگه اوبونتو رو خاموش کنم باز برم توش مشکلی پیش نمیاد ولی هر بار که از ویندوز میرم توش این مشکل پیش میاد.

راستی یکبار برای حل مشکل اوبونتو رو از اول نصب کردم و پارتیشن‌ها رو هم فرمت کردم اما بازم همین مشکل پابرجاست...

احتمالا یکی از راه حل‌ها پاک کردن ویندوز باشه اما فعلا به دلایل شخصی بهش نیاز دارم، اگر کسی راه حل منطقی دیگه‌ای به ذهنش میرسه لطف کنه به من بگه تا مشکلم حل شه :)

ممنون...
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1396، 08:35 ب‌ظ توسط Sosha »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در filesystem
« پاسخ #1 : 26 تیر 1396، 03:51 ب‌ظ »
مشکل ویندوزه. به اوبونتو مربوط نمی‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #2 : 26 تیر 1396، 05:50 ب‌ظ »
سلام
1.قبل از همه یک سوال , شما به پارتیشن های ext4 توی ویندوز دسترسی دارین ؟ بهتر بگم ابزارهایی عیته ext2read یا ext2fsd رو تو ویندوز نصب کردین ؟
اگه چنین ابزارهایی رو نصب کردین به احتمال زیاد مشکل از همین ابزارهاست با پاک کردن این ها مشکلتون حل می شه
2.اگه مورد قبلی نبود , سعی کنین قابلیت Fast Startup رو از Power option غیر فعال کنین شاید با غیر فعال کردن اون مشکلتون حل بشه
3.قابلیت System Restore رو غیرفعالش کنین شاید مشکلتون حل بشه (البته احتمالش کمه که مشکل از این باشه ولی بازم تیری در تاریکی محسوب می شه)
4.فک کنم اینم مفید باشه که با اضافه کردن پارامتر کرنل root=/dev/sda7 کاری کنیم  که اول پارتیشن روت مانت بشه بعدش fstab لود بشه
در ضمن خوندن مطالب این لینک هم خالی از لطف نیست :
https://askubuntu.com/questions/849872/how-can-i-prevent-windows-10-from-corrupting-the-ext4-superblock-every-time/851157

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #3 : 26 تیر 1396، 08:26 ب‌ظ »
مشکل ویندوزه. به اوبونتو مربوط نمی‌شه.
;D
آقای بهزادی، مطلع هستم مشکل از ویندوزه، اما برای ورود به اوبونتو این مشکل رخ میداد ](*,)

که البته دوستی اومد خصوصی و کمک کرد و مشکل حل شد ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #4 : 26 تیر 1396، 08:32 ب‌ظ »
سلام
1.قبل از همه یک سوال , شما به پارتیشن های ext4 توی ویندوز دسترسی دارین ؟ بهتر بگم ابزارهایی عیته ext2read یا ext2fsd رو تو ویندوز نصب کردین ؟
اگه چنین ابزارهایی رو نصب کردین به احتمال زیاد مشکل از همین ابزارهاست با پاک کردن این ها مشکلتون حل می شه
2.اگه مورد قبلی نبود , سعی کنین قابلیت Fast Startup رو از Power option غیر فعال کنین شاید با غیر فعال کردن اون مشکلتون حل بشه
3.قابلیت System Restore رو غیرفعالش کنین شاید مشکلتون حل بشه (البته احتمالش کمه که مشکل از این باشه ولی بازم تیری در تاریکی محسوب می شه)
4.فک کنم اینم مفید باشه که با اضافه کردن پارامتر کرنل root=/dev/sda7 کاری کنیم  که اول پارتیشن روت مانت بشه بعدش fstab لود بشه
در ضمن خوندن مطالب این لینک هم خالی از لطف نیست :
https://askubuntu.com/questions/849872/how-can-i-prevent-windows-10-from-corrupting-the-ext4-superblock-every-time/851157
درود فراوان علی جان،
امیدوارم که خوب باشی عزیز...

خیلی ممنون که راهنمایی کردی، البته من مشکلم رو دوست عزیزی لطف کرد و در تلگرام اومد و حل کرد.
اما در رابطه با این مواردی که گفتی، دقیقا بعد از نصب اون ۲برنامه‌ای که در مورد اول ذکر کردی این مشکل رخ داد، اما شک داشتم بیانش کنم چون شاید بهم اصلا مربوط نباشن. اما الان با گفته‌ی شما معلوم شد که بهم مربوط هستن.
البته من پاکشونم کردم اما کماکان مشکل پابرجا بود...

در رابطه با مورد دومی که گفتی، بله این روشن بود و خاموش که کردم و یه دور دوباره پارتیشن مربوط به اوبونتو رو درست کردم بطور کامل فعلا مشکل حل شده.

و در آخرم بازم ممنونم که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی.

خیلی ممنونم...  ;) ::) \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در filesystem [حل شد]
« پاسخ #5 : 27 تیر 1396، 02:22 ب‌ظ »
آقای بهزادی، مطلع هستم مشکل از ویندوزه، اما برای ورود به اوبونتو این مشکل رخ میداد ](*,)

خب ویندوز بوده که ورود به اوبونتو رو خراب می‌کرده دیگه. راه حلش رو هم بنویس.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
پاسخ : مشکل در filesystem [حل شد]
« پاسخ #6 : 29 تیر 1396، 08:00 ب‌ظ »

خب ویندوز بوده که ورود به اوبونتو رو خراب می‌کرده دیگه. راه حلش رو هم بنویس.
آها تشکر بخاطر یاد‌آوری...
مشکل از fast startup ویندوز بود که از این مسیر میشه حلش کرد:
Control Panel > Hardware and Sound > Power Options > Sysytem Settings
تیک مربوط به fast startup و Hibernate رو بردارید...