0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: ali76 در 29 امرداد 1396، 05:31 بظنقلقول از: riuk در 29 امرداد 1396، 05:19 بظمنظور این چیهInitialize PyGame and set up the display window.نمی دونم والا من از این ماژول pygame اصلا تا الان استفاده نکردم ولی حدسی که می زنم اینه که یه چیزی شبیه به pygame.display رو باید مقداردهی کنینبا توجه به اینکه این تاپیک تموم شده سوالتون رو تو یه تاپیک مستقل بنویسید تا دوستانی که با این ماژول کار کردن براتون توضیح بدنسلام میگما من با دستور کد: [انتخاب]idleوارد پایتون شدم ولی اینجوری وقتی وارم میشم وارد pygame نمیشه ارورو میدهکد: [انتخاب]Traceback (most recent call last): File "<pyshell#3>", line 1, in <module> import pygameImportError: No module named pygame
نقلقول از: riuk در 29 امرداد 1396، 05:19 بظمنظور این چیهInitialize PyGame and set up the display window.نمی دونم والا من از این ماژول pygame اصلا تا الان استفاده نکردم ولی حدسی که می زنم اینه که یه چیزی شبیه به pygame.display رو باید مقداردهی کنینبا توجه به اینکه این تاپیک تموم شده سوالتون رو تو یه تاپیک مستقل بنویسید تا دوستانی که با این ماژول کار کردن براتون توضیح بدن
منظور این چیهInitialize PyGame and set up the display window.
idle
Traceback (most recent call last): File "<pyshell#3>", line 1, in <module> import pygameImportError: No module named pygame
sudo apt install idle
cat /usr/bin/idle
آهان شرمنده من اشتباه منظورتون رو فهمیدمالان سوالی که پیش میاد اینه که شما idle رو چطوری نصب کردین ؟اگه از این طریق نصب کردین :کد: [انتخاب]sudo apt install idleخروجی دستور زیر رو بذارین (این دستور باید تو بش وارد بشه):کد: [انتخاب]cat /usr/bin/idle
من اصلا نصب نکردم تو ترمینال زدم اومد
type idle
اینم اضافه کنم اگه بعد نصب کردن با دستور بالا بازم تو import کردن این ماژول مشکل داشتینخروجی دستور زیر رو بذارین (تو بش) :کد: [انتخاب]type idle
میشه ادرس جیمیلت رو بدی میخوام عکس بفرسم
نقلقول از: ali76 در 29 امرداد 1396، 10:00 بظاینم اضافه کنم اگه بعد نصب کردن با دستور بالا بازم تو import کردن این ماژول مشکل داشتینخروجی دستور زیر رو بذارین (تو بش) :کد: [انتخاب]type idleمیشه ادرس جیمیلت رو بدی میخوام عکس بفرسم
نقلقول از: riuk در 29 امرداد 1396، 11:13 بظمیشه ادرس جیمیلت رو بدی میخوام عکس بفرسمپیام خصوصی رو چک کنین
دوست عزیز، لطفا به توصیههای امنیتی رایج توجه کنید و از پذیرش اینگونه درخواستها خودداری فرمایید.
نقلقول از: سلمان م. در 29 امرداد 1396، 11:57 بظدوست عزیز، لطفا به توصیههای امنیتی رایج توجه کنید و از پذیرش اینگونه درخواستها خودداری فرمایید.ممنون بابت نذکر از این به بعد حتماً لحاظ می کنم