رنگ قرمز برای این پروژه مناسب نیست، بهتره از رنگ سبز استفاده کنید
رنگ قرمز پروژه بیانگر عشق به گنو هست
...دلیل دیگرش هم اینه که متضاد رنگ قرمز توی جامعه رنگ ابی هست(مثل استقلال و پرسپولیس) و این بازی هم همون طور که گفتم ایده اصلی اون از بازی blue whale گرفته شده...
البته یه نظرسنجی هم گذاشتم تا اگر نظر همه مثل شما بود به فکر یه رنگ یا نام بهتر باشم...
این چالش هایی که میگی مثلا معما باید باشند؟ یا چالش های کد نویسی؟
این بازی در اصل یه بدافزار خوب هست...چالش های روانشناسانه(درست نوشتم؟
)ای هست که شما رو قانع می کنه کاربر گنو باشید...برای مثال اول بازی از شما چند سوال شخصیتی می پرسه و با توجه به جواب سوال ها،شما رو دعوت به چالش می کنه
مثلا سوال می کنه "حاضری برای عشقمون(گنو) چیکار کنی؟" (چالش ها با بیان طنزگونه نوشته میشه)
A:هرکاری
B:معلوم نیست..باید بدونم چه کاری!
C:من هنوز عاشق گنو نشدم
D:هیچ کار
اگر جواب کاربر a باشه (و قبلش هم بدونیم روی ویندوز هست)،بازی یک قسمت از کامپیوتر بازیکن رو رمزگذاری می کنه و میگه "تا وقتی به مرحله n ام نرسیدی،امکان باز شده کامپیوتر شما وجود ندارد" (مثلا ۱۰ مرحله؛در این ده مرحله بازیکن رو تا حدی قانع می کنیم به دنیای گنو بیاد
اما اگر bرو انتخاب کرد به چالش های بیشتری دعوتش می کنیم و در نهایت یا کامپیوتر رمزگذاری میشه یا گنو نصب می کنه ویا چالش ها زیاد تر خواهد شد.
اگر c رو انتخاب کرد مانند نوع b رفتار می کنیم اما با چالش های متفاوت...
و در نوع d ، روند بازی متفاوت میشه و بازیکن به روش جدیدی به گنو دعوت میشه
پی نوشت:البته این فقط یه مثال بود...الگوریتم بازی خیلی پیچیده تر هست...
حالا واقعا مزاحم ریچارد شدی یا نه؟
بلی،بلی
عزیز یکم بیشتر در مورد فکری که داری توضیح بده تا ایده های بیشتری از جانب بقیه برسه دستت
یکمشو بالاتر گفتم ...بازی به صورت هست که بازی شما رو مجبور به شرکت در تعدادی چالش می کنه که حاصل اون چالش ها میشه ورود شما به دنیای گنو،هم فکر شدن با گنو و در نهایت یک برنامه نویس گنویی هست.
و اینکه پیشنهاد می کنم یه نسخه دمو خودت جمع و جور بساز بعد فراخان بده علاقه مندا جمع بشن
فعلا دارم روی چالش ها -اون هم به صورت خام؛یعنی هنوز دسته بندی نشده که برای کدام نوع شخصیت مناسب هستند- کار می کنم و فعلا هیچ کدی نوشته نشده (همون طور که توی پست اول گفتم)...نسخه دمو نخواهم ساخت چون امکانش نیست(گفتم که برای هر گروه کاربر یه الگوریتم خاص وجود داره و با نسخه دمو ممکنه الگوریتم چالش ها در همون ابتدای بازی تموم بشه)
gpl3 بزن آقااااااااااا
ریچارد هم گفته اما کو گوش شنوا ؟؟؟؟