همه فرمت ها ntfs بودند.ویندوزم هم رمز نداشت.
بزارید از ابتدای نصب توضیح بدم
ubunt 17.04 رو از طریق فلش بوت کردم٫ وقتی به انتخاب محل نصب اوبونتو رسید گزینه Something Else رو انتخاب کردم.وقتی ادامه رو میزدم خطا میداد.
فکرکردم به خاطر NTFSf باشه.یکی از درایو هارو با پارتیشن های مختلف فرمت کردم ولی باز هم نصب نمیشد.(هنوز هم نمیدونم چرا)
فکرکردم چون ویندوز دارم به همین خاطر نصب نمیشه.
و درآخر گزینه Alongside(نصب کنار ویندوز10) رو انتخاب کردم. و اوبونتو نصب شد. ولی نمیتونستم فایل هامو ادیت کنم.
[/quote]
مشکل حل شد.البته نه از طریق اوبونتو
با ریکاوری ویندوز، به فایل ها دسترسی پیدا کردم. ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
سوال: اگه بخام دوباره ویندوز و اوبونتو رو کنار هم نصب کنم، با چه فرمتی پارتیشن بندی کنم که دوباره این مشکل پیش نیاد؟
در ویندوزهای جدید ۸ به بعد موقع خاموش کردن ویندوز، ویندوز کاملا خاموش نمیشه بلکه ویندوز پارتیشنی که در انن نصب را فرز میکنه تا بعدا بتونه سریع تر بوت بشه البته شاید به این علت بوده البته در این صورت هم طبق تجربه من اصلا اون پارتیشن در لینوکس مونت نمیشه!اگر از ویندوز هم استفاده میکنید بوت سریع ویندوز رو خاموش کنید تا درایو ویندوز رو فریز نکند (گوگل کنید پیدا میشه)
پارتیشن NTFS طبق تجربه من در لینوکس مجوز دسترسی نمیخواهد در محیط گرافیکی هم به راحتی مونت میشه مثل موقعی که تو ویندوزی میشه ازش استفاده کرد (و برای کسی که تازه با لینوکس آشنا شده و راه نیفتاده مناسب هست کسی که هم از ویندوز و هم از لینوکس استفاده میکنه میتواند فایلهای شخصیش رو در پارتیشن NTFS نگهداری کند)