انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد پسورد منیجر؟  (دفعات بازدید: 2338 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • Ubuntu Gnome
پیشنهاد پسورد منیجر؟
« : 18 مهر 1396، 09:33 ب‌ظ »
سلام
تا قبل از اینکه به گنو/لینوکس مهاجرت کنم از پسورد منیجر RoboForm استفاده می‌کردم و راضی هم بودم و هستم اما چون توی گنو/لینوکس به درستی پشتیبانی نمی‌کنه (نسخه‌ی آفلاینش)، تصمیم دارم که پسورد منیجرم رو تغییر بدم.

ویژگی‌هایی که نیاز دارم:
- آفلاین باشه
- امن باشه
- برای مرورگرها افزونه داشته باشه که با مراجعه به هر سایت، بتونه تشخیص بده که من توی اون سایت یوزر دارم. (پر کردن فرم‌ها به‌صورت خودکار)
- کراس پلتفرم باشه. (خانواده از ویندوز استفاده می‌کنن  ](*,) )
- ترجیحا قابلیت ذخیره‌سازی آنلاین رو هم داشته باشه. (نداشت هم زیاد مهم نیست)

از دوستان عزیز اگر پیشنهاد خاصی دارید ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید. (اگر علت انتخابتون رو هم بفرمایید که نورعلی‌نور می‌شه)
پ.ن: توی انجمن جستجو کردم و مواردی رو هم پیدا کردم، ولی ‌می‌خوام نظرات جدید رو بدونم.
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1396، 09:46 ب‌ظ توسط MR-Mostafa »
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.
با ما تازه واردها مهربان باشید :D

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : پیشنهاد پسورد منیجر؟
« پاسخ #2 : 19 مهر 1396، 09:30 ق‌ظ »
من شدیدا keepassx رو توصیه می کنم و همه ی این ویژگی ها رو که بخوایی داره بجز قابلیت ذخیره سازی آنلاین که اونم گفتی نباشه مهم نیست.

یه تستی بزن:
sudo apt install keepassx

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #3 : 19 مهر 1396، 09:55 ق‌ظ »
تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #4 : 19 مهر 1396، 09:57 ق‌ظ »
من شدیدا keepassx رو توصیه می کنم و همه ی این ویژگی ها رو که بخوایی داره بجز قابلیت ذخیره سازی آنلاین که اونم گفتی نباشه مهم نیست.

یه تستی بزن:

برای keepass شما از کدوم افزونه روی مرورگر استفاده می‌کنید؟
توی سایتش دوسه تایی بود.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #5 : 19 مهر 1396، 09:53 ب‌ظ »

یه تستی بزن:

توی سایتش دوسه تایی بود.

وبلاگم آفه وگرنه نوشته بودم از keepassx استفاده کنی و دلیلش رو هم نوشته بودم ;D
ولی خب دلایلش همونا بود که آقا مهران گفتن.

جالبه نمی‌دونستم که افزونه هم داره...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 20 مهر 1396، 12:20 ب‌ظ »
توی سایتش دوسه تایی بود.
استفاده از پلاگین رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم، خودم هم استفاده نمی کنم بلکه از autocomplate اش (ctrl + v) استفاده می کنم. اگر میخوایی قابلیت تکمیل خودکار برای سایت ها داشته باشه، بهتره از اکانت فایرفاکس استفاده کنی، امنیت اش بهتره و ابری هم هست. اما الان که دیدم یه امتحانی کردم و این میتونه خوب باشه، ولی شخصا توصیه نمی کنم.

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #7 : 20 مهر 1396، 12:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
استفاده از پلاگین رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم، خودم هم استفاده نمی کنم بلکه از autocomplate اش (ctrl + v) استفاده می کنم. اگر میخوایی قابلیت تکمیل خودکار برای سایت ها داشته باشه، بهتره از اکانت فایرفاکس استفاده کنی، امنیت اش بهتره و ابری هم هست. اما الان که دیدم یه امتحانی کردم و این میتونه خوب باشه، ولی شخصا توصیه نمی کنم.

متوجه قسمت اول فرمایش‌تون نشدم.
الان شما برای لوگین به هر سایتی، ابتدا یوزرتون رو در نرم‌افزار پیدا می‌کنید و بعد به صورت دستی خودتون Copy در مرورگر Paste می‌کنید؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #8 : 20 مهر 1396، 03:53 ب‌ظ »

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #9 : 20 مهر 1396، 08:53 ب‌ظ »
متوجه قسمت اول فرمایش‌تون نشدم.
الان شما برای لوگین به هر سایتی، ابتدا یوزرتون رو در نرم‌افزار پیدا می‌کنید و بعد به صورت دستی خودتون Copy در مرورگر Paste می‌کنید؟
keepassx ویژگی های مورد نیاز من رو داره، از تولید پسورد قوی گرفته تا ذخیره کردن اطلاعات و پسورد و حتی انواع فایل ها و هر چیز مهم دیگه استفاده می کنم.

برای لاگین سایت هم یوزر رو پیدا می کنم و ctrl + v رو میزنم و خودش فیلد ها رو پر میکنه و نیاز نیست که من خودم کپی و پیست کنم.

اما این طور که من متوجه شدم شما نیاز دارید که اکانت هاتون در سایت های مختلف رو مدیریت کنید و خودش به طور خودکار در هر سایت یوزراتون رو تشخیص بده، برای این موارد، سینک فایرفاکس رو پیشنهاد کردم و لینک سلمان جان رو مطالعه کنید، می تونید در فایرفاکس یک اکانت بسازید و بوک مارک ها، هیستوری، پسوردها و ... رو ذخیره کنید و خودش در هر سایت ، یوزر و پسورد مناسب رو تشخیص میده. هر پلتفرمی که فایرفاکس باشه، استفاده از این اکانت و پسورد ها هم میسره.

در مورد پلاگین ها برای نرم افزارهای مدیریت پسورد هم، من زیاد بهشون اعتماد ندارم و زیاد دیده شده که شروع به جمع آوری اطلاعات کردن متاسفانه /:

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #10 : 20 مهر 1396، 09:10 ب‌ظ »
مسله اینه که من حتما از خود فایرکاکس استفاده نمی‌کنم و در تلاشم برم روی مرورگر تور :)
پس در نتیجه افزونه هم لازمم میشه اما افزونه امن، اگر نباشه همون دستی حساب و گذرواژش رو وارد می‌کنم.

من همه نام‌کاربری‌هام مشخصه :))
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین blood

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
    • زرداب
« پاسخ #11 : 23 مهر 1396، 10:07 ب‌ظ »
من lastpass رو معرفی میکنم. خیلی کار باهاش راحته. کراس پلتفرمم هست. برای همه مرورگرا افزونه داره، واسه اندروید هم اپ داره.

https://lastpass.com

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #12 : 14 آبان 1396، 07:27 ق‌ظ »
توی سایتش دوسه تایی بود.
داشتم توی نت میگشتم، متوجه شدم این افزونه keepassx helper دیگه توسعه داده نمیشه... :(

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #13 : 16 آبان 1396، 03:57 ب‌ظ »
چطوری باید دیتاهای roboform رو داخل keepassX وارد بکنم؟
اصلا گزینه‌ی خاصی واسه import نداره!

پ.ن: ار دیتاهای roboform خروجی گرفتم.

آفلاین کیاوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #14 : 16 آبان 1396، 04:14 ب‌ظ »
تست کردن buttercup هم ضرر نداره
https://buttercup.pw/
https://github.com/buttercup