انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی لپ تاپ های با بیشترین سازگاری با اوبونتو و دبیان  (دفعات بازدید: 2507 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین XMan69

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
    • میثم محمودی
با سلام
یه لپ تاپ با برند لنوو دارم که روی اون اوبونتو ۱۶.۰۴ نصب کردم و متاسفانه سرعت اینترنت بسیار پایین نسبت به ویندوز و با توجه به این شرایط باید یه لپ تاپ جدید تهیه کنم.
الان دو گزینه دارم خرید مک بوک یا خرید لپ تاپی که کاملا با اوبونتو یا دبیان سازگار باشه و مشکلات درایوری یا اینترنت نداشته باشه.
لطفا لپ تاپ یا مدلی معرفی کنید که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو یا دبیان داشته باشه .
مرسی

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
سلام نتورک منیجر اوبونتو 16.04 به بعد یه مقدار (خیلی) کند تر از بقیه نتورک منیجر هاست.
تو توزیع هایی که اخیرا تست کردم اوپن سوژه و مانجارو سرعت نت خیلی بالاتری دارن

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
Dell XPS 13 Developer Edition
این پیشنهاد منه
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
با سلام
یه لپ تاپ با برند لنوو دارم که روی اون اوبونتو ۱۶.۰۴ نصب کردم و متاسفانه سرعت اینترنت بسیار پایین نسبت به ویندوز و با توجه به این شرایط باید یه لپ تاپ جدید تهیه کنم.
الان دو گزینه دارم خرید مک بوک یا خرید لپ تاپی که کاملا با اوبونتو یا دبیان سازگار باشه و مشکلات درایوری یا اینترنت نداشته باشه.
لطفا لپ تاپ یا مدلی معرفی کنید که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو یا دبیان داشته باشه .
مرسی
تو ویندوز سرعت اینترنت خوبه اما تو اوبونتو کنده! ببین مشکل کجاست و راه حل رو پیدا کن!!!
اولین راه حل که خرید لبتاپ نیست!!!
اگر مشکلت تو اوبونتو به هیچ عنوان درست نشد بعد دنبال تهیه لبتاپ جدید باش!
freedom

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
در لینک زیر لیستی  از لپ‌تاپ‌هایی که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو دارند
https://certification.ubuntu.com/certification/desktop/
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین yare

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
    • php
دوست عزیز لپتاپ های لنوو مدل تینک پد سازگاری بالایی با اوبونتو دارند،خودم الان همینو دارم،به نسخه های بروز تر مراجعه کنید 1704 یا 1710،همونطور هم که دوستمون گفت سریع به فکر خرید لپ تاپ نباشید اینجوری هربار که به مشکل خوردید و خسته شدید باید یک سیستم جدید بگیرید

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
دوست عزیز لپتاپ های لنوو مدل تینک پد سازگاری بالایی با اوبونتو دارند،خودم الان همینو دارم،به نسخه های بروز تر مراجعه کنید 1704 یا 1710،همونطور هم که دوستمون گفت سریع به فکر خرید لپ تاپ نباشید اینجوری هربار که به مشکل خوردید و خسته شدید باید یک سیستم جدید بگیرید
من هم ایدیا پد دارم. این هم سازگاری خوبی داره، البته به جز با آرچ و دبیان. که درایور وای فایش رو نشناختن.

آفلاین XMan69

• Jr. Member
  • *
    • میثم محمودی
Dell XPS 13 Developer Edition
این پیشنهاد منه

ممنون

با سلام
مرسی
تو ویندوز سرعت اینترنت خوبه اما تو اوبونتو کنده! ببین مشکل کجاست و راه حل رو پیدا کن!!!
اولین راه حل که خرید لبتاپ نیست!!!
اگر مشکلت تو اوبونتو به هیچ عنوان درست نشد بعد دنبال تهیه لبتاپ جدید باش!
یه PC با سی پی یو AMD داشتم که اوبونتو روش نصب کرده بودم و کلا ناسازگار بود با همه چیزش و  هر دو هفته خراب میشد و خلاصه اینقدر خراب شد که بیخیالش شدم و روش دوباره ویندوز ریختم و اومدم رو لپ تاپ ابونتو ریختم.
روی لپ تاپ هم مشکل سرعت نت دارم که واقعا بعضی وقتها دیگه اعصاب واسه آدم نمیمونه واسه همین به فکر خرید یه لپ تاپی هستم که دیگه خیالم راحت باشه و واقعا زمان کار باهاش آدم وقتش رو نزاره برای رفع مشکلات

در لینک زیر لیستی  از لپ‌تاپ‌هایی که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو دارند
https://certification.ubuntu.com/certification/desktop/
ممنون خیلی لیست خوبی حتما این رو کامل بررسی میکنم

اتفاقا یه مدتی با یکی از لپ تاپ های این سری که روش اوبونتو نصب شده بود کار کردم و به نظرم ایده خیلی خوبیه. ممنون

آفلاین XMan69

• Jr. Member
  • *
    • میثم محمودی
واقعا باید اپل رو تحسین کرد که لپ تاپی با بالاترین سازگاری بین سیستم عامل و سخت افزار تولید میکنه. از دنیای اپل خوشم نمیاد و کلا طرف هیچ محصولیش نمیرم.
اما واقعا مک بوک من رو تحت تاثیر قرار داده.  ;D

امیدوارم اوبونتو هم یه همچین سیاستی رو دنبال کنه.

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
نقل‌قول
من هم ایدیا پد دارم. این هم سازگاری خوبی داره، البته به جز با آرچ و دبیان. که درایور وای فایش رو نشناختن.

بخاطر اینکه درایورش آزاد نیست.تو دبیان باید خودت نصب کنی(آرچ رو نمیدونم)
من هم lenovo thinkpak دارم و دبیان نصب کردم عالی هم داره کار میکنه خیلی هم راضی هستم
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1396، 10:13 ب‌ظ توسط goloshon »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
واقعا باید اپل رو تحسین کرد که لپ تاپی با بالاترین سازگاری بین سیستم عامل و سخت افزار تولید میکنه. از دنیای اپل خوشم نمیاد و کلا طرف هیچ محصولیش نمیرم.

:o ](*,)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
نقل‌قول

بخاطر اینکه درایورش آزاد نیست.تو دبیان باید خودت نصب کنی(آرچ رو نمیدونم)
من هم lenovo thinkpak دارم و دبیان نصب کردم عالی هم داره کار میکنه خیلی هم راضی هستم
بله تو فروم آرچ نوشته بودن، اما نصب درایور و کانفیگ به شدت اعصاب خورد کنه. از یه توزیع نیمه کانفیگ شده که درایور هارو داره استفاده می کنم، دردسرش کمتره😀

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS

دلایل
۱ تعداد زیادی لبتاب برای سیستم عامل مک تولید نمیشه پس مدیریت سخت افزار محدود تره
۲ سخت افزار توسط خود اپل کانفیگ میشه نه شرکتی دگر.
۳ میکرو کرنل .
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت

دلایل
۱ تعداد زیادی لبتاب برای سیستم عامل مک تولید نمیشه پس مدیریت سخت افزار محدود تره
۳ میکرو کرنل .
۱.
۲.
۳. یعنی چی؟ منظور این که چه ربطی به کدوم سوال داره؟

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS

دلایل
۳ میکرو کرنل .
۱.
۲.
۳. یعنی چی؟ منظور این که چه ربطی به کدوم سوال داره؟
میکر کرنل روی سخت افزار از کرنل یک پارچه باز دهی بهتری داره.
مک تاجای که من میدونم اگه اشتباه نباشه از کرنل یک پارچه استفاده نمی کنه و بجای اون میکرو کرنل داره.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).