انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هنگ کردن و کند شدن زوبونتو پس از باز و بسته کردن چند باره VLC  (دفعات بازدید: 1822 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gray mind

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام دوستان
من اخیرا زوبونتو نصب کردم و روش vlc واسه فیلم دیدن
حالا دیروز یه مشکلی پیش اومد که دوبار مجبور به ریستارت از دکمه شدم
وقتی چند بار vlc رو باز میکنم و میبندم(چند تا فیلم رو پخش میکنم و میبندم)
سیستم شدییییدا کند میشه و موس به زور عین حلزون حرکت میکنه:دی
هیچ جوره هم درست نمیشه . یه لحظه عادی میشه دوباره کند بعضی وقتا هم اصلا حرکت نمیکنه

رم 16 سی پی یو core i7 4790k
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ :(

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
سلام. علتهای مختلفی میتونه داشته باشه.
اصولا vlc قابلیتهای زیادی داره اما بنظرم سنگینه.من حتی رو ویندوز هم ازش استفاده نمیکنم.البته اگه شتاب سخت افزاریو در تنظیماتش فعال کنید و چند مورد دیگه یکم بهتر میشه.
ولی در کل پیشنهاد نمیکنم. smplayer یا mpv بهتره.
هنگ کردن سیستم هم باید لاگهای سیستمو بررسی کنید. اگه فقط در حال استفاده از vlc اینطوریه،خب جایگزین براش پیدا کنید.
شاید هم بخاطر گرافیک و درایور مربوزطه باشه.
از شناسایی و نصب صحیح درایور مطمئن بشید.از قسمت software update و additional drivers میتونید درایور اگه نیاز بود نصب کنید.
البته من نمیدونم شما از چه نسخه اوبونتو استفاده می کنید.بهتره 17.10 با کرنل بروزتر باشه.

آفلاین gray mind

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام. علتهای مختلفی میتونه داشته باشه.
اصولا vlc قابلیتهای زیادی داره اما بنظرم سنگینه.من حتی رو ویندوز هم ازش استفاده نمیکنم.البته اگه شتاب سخت افزاریو در تنظیماتش فعال کنید و چند مورد دیگه یکم بهتر میشه.
ولی در کل پیشنهاد نمیکنم. smplayer یا mpv بهتره.
هنگ کردن سیستم هم باید لاگهای سیستمو بررسی کنید. اگه فقط در حال استفاده از vlc اینطوریه،خب جایگزین براش پیدا کنید.
شاید هم بخاطر گرافیک و درایور مربوزطه باشه.
از شناسایی و نصب صحیح درایور مطمئن بشید.از قسمت software update و additional drivers میتونید درایور اگه نیاز بود نصب کنید.
البته من نمیدونم شما از چه نسخه اوبونتو استفاده می کنید.بهتره 17.10 با کرنل بروزتر باشه.

ممنون از پاسختون
بله فقط درحال استفاده از vlc اینطوری میشه . اون دوتا نرم افزار پیشنهادی رو هم حتما امتحان میکنم ممنون
حقیقتش درایور کارت گرافیک نصبه و تو اون قسمتی هم که گفتید نوشته
this device use the recomended driver
ولی موقع دیدن فیلم بعضی وقت ها یکم پرش میزنه تصویر

زوبونتو استفاده میکنم نسخه lts 16.04

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
مطمئن شید که سیستم اپدیته.باید 16.04.3 باشه.
با کرنل 4.10 و xorg 1.19.3 که پشتیبانی سخت افزاری بهتری داره.
مدل گرافیکتون چیه؟اگه اینتل و یا amd مشکلی نیست و درایور پیش فرض عموما مناسبه.
اما اگه انویدیاست شاید نصب و اپگرید نیاز باشه.البته گفتم vlc خوب نیست.احتمالا هم مشکل از vlc.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
زوبونتو استفاده میکنم نسخه lts 16.04
زوبونتو در سیستم ضعیف هم، موقع پخش فیلم با VLC هنگ نمیکنه (یعنی من این تجربه رو اصلا نداشتم و برام خیلی عجیبه)
اگر فقط با vlc این اتفاق می افته، منطقی هست که با پلیر دیگه ای هم امتحان کنید، ولی حتما توصیه می کنم از آخرین ورژن زوبونتو (۱۷.۱۰) استفاده کنید.

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
به نظرم مشکل از کدک مورد استفاده باشه

وقتی برنامه رو می‌بندید، درست خارج نمی‌شه
در مورد کندی برسی کنید که دیسک رو درگیر داره یا پردازنده رو
لاگ‌های برنامه رو هم بررسی کنید. مخصوصا زمانی که از برنامه خارج می‌شوید
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
...
البته گفتم vlc خوب نیست.احتمالا هم مشکل از vlc.
نه آقاجون مشکل از VLC نیست،‌من سیستمم 2گیگ رم DDR2 داره با یک پردازنه AMD متعلق به 9 سال قبل روی دبیان 9 حتی روی میزکار گنوم با نشست Wayland این مشکلو تجربه نکردم! سیستم ایشون که در مقایسه با سیستم بنده هیولاست و اصلن نمیفهمم برای چی داره از زوبونتو استفاده میکنه ولی مشکل از خود این نرم افزارها نیست، مشکل از توزیعه، ایشون بهتره خود اوبونتو رو امتحان کنه، یا یک توزیع پایدارتر مثل دبیان.

MPV در مقایسه با VLC هیچی نیست! غیر از پخش ساده ویدئو و صدا هر کار دیگری که کاربر بخواد انجام بده لازمه صفحه راهنماشو که بسیار پیچیده و طولانیه را مطالعه کنه، چون واسط کاربری که همه قابلیت ها و آپشن هاشو پوشش بده براش وجود نداره، من خودم دو سال از MPV استفاده میکردم ولی جدیدن به این نتیجه رسیدم VLC و پروژه پشت اون مفیدتر و بهترند برای جامعه. کافیه به پروژه هایی که توسط بنیاد VideoLAN توسعه داده شده نگاه کنید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
...
البته گفتم vlc خوب نیست.احتمالا هم مشکل از vlc.
نه آقاجون مشکل از VLC نیست،‌من سیستمم 2گیگ رم DDR2 داره با یک پردازنه AMD متعلق به 9 سال قبل روی دبیان 9 حتی روی میزکار گنوم با نشست Wayland این مشکلو تجربه نکردم! سیستم ایشون که در مقایسه با سیستم بنده هیولاست و اصلن نمیفهمم برای چی داره از زوبونتو استفاده میکنه ولی مشکل از خود این نرم افزارها نیست، مشکل از توزیعه، ایشون بهتره خود اوبونتو رو امتحان کنه، یا یک توزیع پایدارتر مثل دبیان.

MPV در مقایسه با VLC هیچی نیست! غیر از پخش ساده ویدئو و صدا هر کار دیگری که کاربر بخواد انجام بده لازمه صفحه راهنماشو که بسیار پیچیده و طولانیه را مطالعه کنه، چون واسط کاربری که همه قابلیت ها و آپشن هاشو پوشش بده براش وجود نداره، من خودم دو سال از MPV استفاده میکردم ولی جدیدن به این نتیجه رسیدم VLC و پروژه پشت اون مفیدتر و بهترند برای جامعه. کافیه به پروژه هایی که توسط بنیاد VideoLAN توسعه داده شده نگاه کنید.
خب سیستما فرق دارن.رو بعضیا ج میده.بله vlc امکانات بیشتری داره.اگه با ظاهر mpv مشکل دارید میتونید همراش smplayer هم نصب کنید و از تنظمیات انجین mpv رو انتخاب کنید.البته gnome mpv هم هست.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
نه آقاجون مشکل از VLC نیست،‌من سیستمم 2گیگ رم DDR2 داره با یک پردازنه AMD متعلق به 9 سال قبل روی دبیان 9 حتی روی میزکار گنوم با نشست Wayland این مشکلو تجربه نکردم!
خب منم روی یه PC فوق قدیمی با رم یه گیگ زوبونتو ۱۶.۰۴ نصب دارم و چنین مشکلاتی نبوده.

سیستم ایشون که در مقایسه با سیستم بنده هیولاست و اصلن نمیفهمم برای چی داره از زوبونتو استفاده میکنه
مگه فقط سیستم های ضعیف از زوبونتو و xfce استفاده می کنن؟:)) مثلا من خودم xfce رو دوست دارم.

MPV در مقایسه با VLC هیچی نیست! غیر از پخش ساده ویدئو و صدا هر کار دیگری که کاربر بخواد انجام بده لازمه صفحه راهنماشو که بسیار پیچیده و طولانیه را مطالعه کنه
خب هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن، مثلا mpv خیلی خیلی سبک هست و هر ویدیویی با هر کیفیتی رو، به خوبی پخش میکنه درحالی که vlc در پخش ویدیو های با کیفیت خیلی مشکل داره برام و وقتی کلی کار دارم انجام میدم به طور همزمان، mpv بهتر عمل کرده. همچنین با کار با کیبورد راحت ترم و mpv دقیقا همه ی اونایی که میخوام رو داره.

البته هدفم نقد شما نبود و همه ی اینا نظر شخصی ام هستن و نظر هر کس قابل احترام ;)

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
باسلام
منم فکر نمبکنم مشکل vlc باشه.اگه درایور گرافیک درست نصب شده شاید با تغییر رندر گرافیکی درست بشه قبلا که vlc داشتم بعضی ویدیوها که جلو عقب می بردم هنگ میکرد.رندر گرافیکی رو که تغییر میدادم درست میشد.مثل تصویر زیر تغییر بده ببین درست میشه.برای من گزینه opengl بهترین انتخاب بود.

در ضمن vlc همه فرمتها رو پخش نمیکنه من خودم کلی فایل با فرمت ts دارم که فقط خانواده (mpvوsmplayerوgnome-mplaye)mplayer قادر به پخش هستند که من از smplayer استفاده میکنم که همه امکانات vlc رو داره یه تست بزنی بد نیست.

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
سلام

شاید این جواب اون سوالتون نباشه ولی منم مثل دوستان smplayer رو پیشنهاد میکنم ...

تقریبا تمامی ویدیو پلیر ها رو تست کردم و هیچ کدوم بهتر از smplayer نبوده ...

حالا جدا از اینکه خود smplayer از mpv استفاده میکنه ...
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
....
در ضمن vlc همه فرمتها رو پخش نمیکنه من خودم کلی فایل با فرمت ts دارم که فقط خانواده (mpvوsmplayerوgnome-mplaye)mplayer قادر به پخش هستند...
ویکیپدیا نوشته:

نقل‌قول
It also plays m2t MPEG transport streams (.TS) files

من چون این نوع فایل را ندارم نمیتونم امتحان کنم. با آخرین نسخه VLC امتحان کنید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
VLC فرمت ts رو پخش میکنه ولی تجربه ی کاربری خوبی نداشتم باهاش.

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
با سلام
نقل‌قول
ویکیپدیا نوشته:
نقل‌قول
It also plays m2t MPEG transport streams (.TS) files
نقل‌قول
VLC فرمت ts رو پخش میکنه ولی تجربه ی کاربری خوبی نداشتم باهاش.
آقا من از سال ۸۹ تا حالا نتونستم نزدیک به ۴۰۰ گیگ فایل ویدیویی که با فرمت ts دارم رو با vlc اجرا کنم >:(
ولی در کل هم vlc و هم smplayer به نظر من بهترین پلیرهای موجود هستند.(باوجودیکه چند سالیه بیشتر دارم از smplayer استفاده میکنم)