انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم نسخه لینوکس رو پیشنهاد میدین؟  (دفعات بازدید: 2338 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
پاسخ : کدوم نسخه لینوکس رو پیشنهاد میدین؟
« پاسخ #15 : 23 آبان 1396، 11:03 ب‌ظ »
ما که موندیم ولی به نظر همه اوبونتو و مینت رو دارن پیشنهاد میدن.
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #16 : 24 آبان 1396، 02:05 ق‌ظ »
لینوکس روی هر توزیعی یه نسخه‌ای ازش موجوده. همون طور که @Geek گفت، نسخهٔ ۴.۱۴ رو نصب کن که ۶ سال هم پشتیبانی داره.  :)

البته اون چیزی که احتمالاً منظورت بوده، سیستم‌عامل گنو هست. شما که می‌خوای از سیستم‌عامل گنو استفاده کنی و از ویندوز خسته شدی، بهترین توزیعش (برای این می‌گن توزیع چون سیستم‌عامل اصلی رو بخوای نصب کنی چند روز الافی. برای همین یه گروه مثل اوبونتو اومده این کارو واسه من و شما راحت‌ کرده و اونو توزیع کرده!) اوبونتو هست برای شروع. حفره مفره هم توی خیلی از برنامه‌ها هست. مگر در معدود برنامه‌های خاصی که مدعی‌ان کاملاً بدون حفره هستن. منتها خب حفره‌هاش از ویندوز و برنامه‌هاش به مقدار قابل توجهی کم‌ترن (به دلیل آزاد بودنِ کدمنبع برنامه‌ها)
پایداری سیستم‌عاملت بستگی داره به:
۱- چیزمیزایی که بدون این‌که به تو بگن نصب کردن!
۲- چیزمیزایی که خودت نصب می‌کنی بعدش.
مورد اول برای کسی که راحتی می‌خواد، غیرقابل اجتنابه.
مورد دوم هم سلیقه‌ای و کاملاً مربوط به هر شخصه!

اگه حواست جمع باشه، پایداریش تکون نمی‌خوره. ولی اگه شیطونی کنی، خب طبیعیه که مشکلات هم جلوی راهت سبز بشن.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #17 : 24 آبان 1396، 05:58 ب‌ظ »
لینوکس روی هر توزیعی یه نسخه‌ای ازش موجوده. همون طور که @Geek گفت، نسخهٔ ۴.۱۴ رو نصب کن که ۶ سال هم پشتیبانی داره.  :)

البته اون چیزی که احتمالاً منظورت بوده، سیستم‌عامل گنو هست. شما که می‌خوای از سیستم‌عامل گنو استفاده کنی و از ویندوز خسته شدی، بهترین توزیعش (برای این می‌گن توزیع چون سیستم‌عامل اصلی رو بخوای نصب کنی چند روز الافی. برای همین یه گروه مثل اوبونتو اومده این کارو واسه من و شما راحت‌ کرده و اونو توزیع کرده!) اوبونتو هست برای شروع...
دیگه رسول کامل همه چیزو گفت :)
پیشنهاد منم اوبونتو هست.اسکرین شات های دسکتاپ های مختلف مثل KDE,XFCE,GNOME رو ببین و با توجه به سلیقت,یکی از توزیع های اوبونتو(زوبونتو.کوبونتو...)رو نصب کن

کسی هم تازه‌کاره سمت کالی نمیره.
نه دیگه، اشتباه میگی، هر کی تازه کاره، میره ویندوز ده رو، کنار ویندوز کالی نصب میکنه:))
](*,) :lolflag:
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)