انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سورس یا همون کد اوبونتو  (دفعات بازدید: 8291 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: سورس یا همون کد اوبونتو
« پاسخ #15 : 17 امرداد 1389، 12:09 ق‌ظ »
جدا که آیینه ادب بود این تاپیک! ادب را از بی ادبی آموختیم تازه وارد!
+1

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
« پاسخ #16 : 17 امرداد 1389، 12:19 ق‌ظ »
دوستان! دوستان! نگرانم...
نکته ی نخست: تازه وارد بودن نشانه ی عدم آگاهی نیست! )مطمئن ام که با من موافقید!(
bijanbina دوست خوب من. کسی در اینجا قصد توهین به شما و یا اهیانا دست انداختن شما رو نداشت! می دونم شما هم حق دارید! گاها من موضوعی رو در پاسخ به سوالی ارائه می دم که اصلا ربطی به سوال نداشته! ولی این دلیل نمی شه که گفته های من چرت و پرت خطاب بشه!
در کل دیدی که دوستان می خواستن به تو بدن یه دید مهندسی هست! یعنی نگاه به یک کل به صورت مجموعه ای از اجزا! مطمئنا ماهیم سیستم عامل رو اشراف داری و می دونی که تفکر سیستماتیک یه تفکر جز به کل هستش!
البته باز تاکید می کنم هدف دوستان راحتی تو بوده! گرفتن سورس تک تک برنامه ها که حجم کمتری دارن! بهتره تا اینکه تمام سورس رو یکجا بگیری و بعدش تو یافتن بسته های نرم افزاری هم )شاید( به مشکل بر بخوری!
همینطور باید بگم که کماکان از بودنت در اینجا خوشحالم و از به کار بردن اون واژه ها ناراحت!
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #17 : 17 امرداد 1389، 08:59 ق‌ظ »
سلام

با توجه به حل شدن سوال تاپیک و همچنین جلوگیری از بیشتر به حاشیه کشیده شدن پست ها، تاپیک قفل شد.

و یادآوری `قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران`:

نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

۴. ما هیچ‌گونه تضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهیم.

۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران