مجموع آرای اعضا: 22
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Sosha در 29 خرداد 1397، 09:23 قظنقلقول از: arkidie در 28 خرداد 1397، 07:43 بظنقلقول از: nixoeen در 22 خرداد 1397، 04:49 بظطبق اطلاعات غیر دقیقی که دارم، اگر توی ایران با کیفیت مناسبی بخواد انجام بشه، احتمالا هزینهای حدود ۱۵ میلیون تومن خواهد داشت.می تونید از روش سرمایه جمعی استفاده کنید.با وضعیت کنونی این انجمن و شرایط و سیاستایی که داره اینجا دنبال میشه، کسی فکر نکنم زیاد مشتاق باشه.(هستن افرادی که این کار را رو بخوان بکنن، اما به دلایلی که گفتم حاضر به همکاری نیستن)قبول دارم اما اگر ما هم فعالیت نکنیم،اون سیاست های غلط تا ابد پایدار می مونه و سیاست گذار ها هم با خیال راحت از این که کسی نیست که بهشون اعتراض کنه فعالیت می کنند.دراین حالت باید ما فعالیت کنیم.
نقلقول از: arkidie در 28 خرداد 1397، 07:43 بظنقلقول از: nixoeen در 22 خرداد 1397، 04:49 بظطبق اطلاعات غیر دقیقی که دارم، اگر توی ایران با کیفیت مناسبی بخواد انجام بشه، احتمالا هزینهای حدود ۱۵ میلیون تومن خواهد داشت.می تونید از روش سرمایه جمعی استفاده کنید.با وضعیت کنونی این انجمن و شرایط و سیاستایی که داره اینجا دنبال میشه، کسی فکر نکنم زیاد مشتاق باشه.(هستن افرادی که این کار را رو بخوان بکنن، اما به دلایلی که گفتم حاضر به همکاری نیستن)
نقلقول از: nixoeen در 22 خرداد 1397، 04:49 بظطبق اطلاعات غیر دقیقی که دارم، اگر توی ایران با کیفیت مناسبی بخواد انجام بشه، احتمالا هزینهای حدود ۱۵ میلیون تومن خواهد داشت.می تونید از روش سرمایه جمعی استفاده کنید.
طبق اطلاعات غیر دقیقی که دارم، اگر توی ایران با کیفیت مناسبی بخواد انجام بشه، احتمالا هزینهای حدود ۱۵ میلیون تومن خواهد داشت.