0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt update sudo apt upgrade sudo apt dist-upgrade
sudo apt install update-manager-core
sudo do-release-upgrade
و در نهایت:کد: [انتخاب] sudo do-release-upgrade
sudo do-release-upgradeChecking for a new Ubuntu releaseNo new release found.
اگر از نگارش 16.04.1 استفاده میکنید باید منتظر 18.04.1 باشید.
lsb_release -s -dUbuntu 16.04.4 LTS
نقلقول از: Nelliel در 31 اردیبهشت 1397، 05:31 بظاگر از نگارش 16.04.1 استفاده میکنید باید منتظر 18.04.1 باشید.کد: [انتخاب]lsb_release -s -dUbuntu 16.04.4 LTS
sudo do-release-upgrade -d
فکر کنم با اضافه کردن فلگ d حل بشه:کد: [انتخاب]sudo do-release-upgrade -d
نقلقول از: Silvio Dante در 31 اردیبهشت 1397، 09:02 بظفکر کنم با اضافه کردن فلگ d حل بشه:کد: [انتخاب]sudo do-release-upgrade -dطبق تصویری که پیوست میکنم، من فکر نمیکنم.
طبق تصویری که پیوست میکنم، من فکر نمیکنم.
نقلقول از: Nelliel در 01 خرداد 1397، 08:28 قظنقلقول از: Silvio Dante در 31 اردیبهشت 1397، 09:02 بظفکر کنم با اضافه کردن فلگ d حل بشه:کد: [انتخاب]sudo do-release-upgrade -dطبق تصویری که پیوست میکنم، من فکر نمیکنم.با ای دستور درست میشه.روی 17.10 قبلا تست کردم.با این که الان اوبونتو ندارم.
منم مطمئن نیستم ولی اینو از داخل یه سایت خونده بودم قبلا منطقا باید کار کنه.
ممنونكار كرد و انجام شد و يه دو سه گيگي هم مصرف كرد حدود سه ساعتي طول كشيدولي الان سيستم را خاموش روشن كردم ولي روشن نميشه ... مياد آرم اوبونتو را رد ميكنه و بعد يه صفحه بنفش مياد يه مدتي بنفش هست و بعد يه صفحه سفيد در حد يه ثانيه مياد يه سري كد توشه و رد ميشه و دوباره بنفش ميشه ... گذاشتم يه نيم ساعت همينجوري باشه ولي تغييري نكرد اين كار تكرار ميشه ... چه كنم؟ممنون
احتمالا با گرفتن کلیدهای alt + ctrl + f1 شاهد لاگ سیستم باشین که میتونه توی حل مشکل کمک کنه.