@علی رزم دیده, مثل اینکه بهتره با قدم دوم شروع کنم، میخواستم با sox امتحان کنم ولی همین ffmpeg برای تبدیل MP3 به FLAC خوبه.
بله ffmpeg بهتر هستش و امکانات بیشتری رو هم در اختیارتون می ذاره
من به یک اسکریپت نیاز دارم برای تبدیل فایل های MP3 و OGG به FLAC با استفاده از ffmpeg و لازمه هر فایلی غیر از اینهارو نادیده بگیره چون توی فولدر آلبوم ها معمولا فایل های تصویر و نوشته و کتاب هم هستش.
بله ، اسکریپتی که من نوشته بودم بقیه رو نادیده می گرفت و فقط mp3 ها رو که مدنظر شما بودش رو تبدیل می کرد ولی چون حالا شما ogg رو هم اضافه کردین لازمه یه تغییر کوچیک بدم :
#!/bin/bash
for file in $1/{*.mp3,*.ogg} ; do
ffmpeg -i "$file" "${file%.*}".flac
done
همچنین لازمه در صورت موفق بودن تبدیل، فایل های ورودی را حذف کنه.
باز هم توصیه ی من اینه که بعد اجرای اسکریپت خودتون چک کنین و اگه همه چی اوکی بودش دستی پاکشون کنین :
rm /path/of/your/music/{*.mp3,*.ogg}
ولی اگه خیلی اصرار دارین که بعد هر تبدیل فایل اصلی پاک بشه می تونین از این اسکریپت استفاده کنین :
#!/bin/bash
for file in $1/{*.mp3,*.ogg} ; do
ffmpeg -i "$file" "${file%.*}".flac && rm "$file"
done
به دلیل وجود && ، این دستور ، قسمت دوم رو تنها در صورتی اجرا می کنه که قسمت اول بدون مشکل انجام بشه. پس در صورت موفقیت آمیز بودن تبدیل ، فایل اصلی پاک می شه.
حالا چرا من اصرار می کنم خودتون دستی این کار رو انجام بدین ؟ دلیلش اینه که شاید از نظر ffmpeg خطایی وجود نداشته باشه و تبدیل با موفقیت انجام بشه ولی از نظر شما خروجی ، خروجی مطلوبی نباشه (از نظر کیفیت و ...). واس همون اصرار دارم که خودتون دستی این کار رو بکنین.
چطوری میشه تعیین کرد روی فولدرهایی که با حرف A آغاز میشوند در ابتدا روی 5 فولدر اولی کار کنه؟
این قسمت از صحبتتون رو متوجه نشدم کدوم 5 فولدر اولی ؟
همون طور که خودتون می دونین ما مفهمومی به لحاظ فولدر اولی نداریم.
اول از چه لحاظی مد نظرتون هستش حروف الفبا ؟ ترتیب عددی ؟