سلام من میخام ابونتونصخه ش رو بروز کنم ولی شنیدم خیلی اینترنت مصرف میکنه اگه مستقیم اقدام کنم بنظرتون بکل از کنار ویندوز پاکش کنم بعد یکی دیگه جدید بنصبم یا راهنمایی میکنین نسخه اش رو بروز کنم
*نسخه
تفاوت چندانی در حجم دانلودی شما نداره هر دوش حجم بالایی باید دانلود بشه. چه بخواهید همین رو آپگرید کنید (که منطقا حجم کمتری هم مصرف میکنه) یا اینکه بخواهید از اول نسخه iso رو دانلود کنید. اما شخصا ترجیح میدم نسخه جدید رو دانلود کنم بعد نصبش کنم. که اگر موقع نصب قطعی پیش اومد یا سرعت اینترنت کم و زیاد شد به مشکل بر نخورم یا اگر بعضی از فایل های خود سیستم مشکل دار شده باشه یا یه فایل مخربی توش باشه با تعویض سیستم همش بر طرف بشه. موقع نصب هم چون همیشه فولدر home/ در یک پارتیشن جدا قرار میدم نیازی نیست بکاپ از فایل هام داشته باشه.
حجم براتون مهمه حتما از اینترنت موبایل استفاده میکنید چون بقیه ی سرویس دهنده ها مثل پیشگامان و پارس و مبین و ... دیگه مسئله حجم مثل قبل برای کاربران خونگی اهمیت نداره بیشتر قیمت بر سر سرعت هست. اما اگر از ایرانسل استفاده میکنید یه پنل خوب داره که ۵ گیگ فکر کنم حجم میده ۲۰۰۰ تومن با سرعت نامحدود فقط هم صبح هاست تا ساعت ۱۲ میتونید از اون استفاده کنید دانلود کنید و پکیج ها رو آپدیت کنید و نرم افزار نصب کنید و فلان. قیمتش هم که خیلی خوبه.