درایو D رو هم که فرمت کردی باید پاکش کنی (تو خود ویندوز می تونی این کار رو بکنی). بعد موقع نصب یه گزینه داره (که الان دقیقا اسمش یادم نیست ولی مشخصه) که میتونی از فضای خالی فرمت نشده روی هاردت استفاده کنی.
توی ویندوز روی my computer راست کلیک کن و بزن manage بعدش برو به قسمت storage و بعد درایو d رو روش راست کلیک کن و بزن delete volume این کار بدون درنگ پارتیشن رو حذف میکنه و آماده برای کاری که پوریا گفت میکنه
مطمئن شو اشتباه پارتیشن رو حذف نکنی 
رفتم این مسیر رو فقط گزینه delet logical Drive... داره
خب یکی جواب این سوال رو میداد

بله عزیز این همونه ، شرمنده من حدودی گفتم

اگه delete logical drive رو بزنی در آن واحد پار تیشن به Unlocated Space تبدیل میشه
به راهنمایی های بچه ها گوش بده
من یه توضیح کوچیک برات میدم
نحوه پارتیشن بنید به صورت manual یا همون دستی خودمون
ببین برای راه اندازی یه توزیع لینوکس شما به 2 تا پارتیشن احتیاج داری
1: پارتیشن ریشه که با / مشخص میشه
2: پارتیشن swap که کمک رم میکنه
بقیه اجباری نیست ولی بهتره که پارتیشن home هم داشته باشی
حالا 24 گیگ رو اینجوری پارتیشن بندی کن
به نظر بنده چون کار راحت بشه روی اون قسمتی که برای لینوکس در نظر گرفتی کلیک کن و از اون پایین گزینه Delete رو بزن تا کلا free space بشه ( البته اگه اون کاری رو که بالاتر برای تبدیل پارتیشن به Unlocated Space در ویندوز نکردی
حیاتی ترین بخش اتصال ، اتصاله ریشه میشه
روی free space کلیک کن و New Partition Table یا add ( الان حضور ذهن ندارم ولی با این کار توی فضای خالی پارتیشن جدید میسازه ) رو بزن تا تصویر زیر پیدا بشه

قسمت اول که خودش لجیکال رو انتخاب کرده قسمت دوم مربوط به فضای میشه که بیست هزار مگا بایت ( ببین رمت چقدره ؟ باید مقدار رم به علاوه 10 در صد رو برای swap کنار بگذاری بقیه رو برای ریشه استفاده کن حالا این 20 گیگ که من گفتم میشه کمتر باشه میشه بیشتر باشه ) رو انتخاب میکنیم قسمت سوم می خواد بدونه پارتیشن رو از اول فضای آزاد پر کنه یا از آخر بیاد اول که من Beginning رو زدم که یعنی از اول رو به آخر پر کنه
قسمت چهارم سیستم فایل رو میپرسه که واسه 9.10 به اینور پیش فرضش Ext4 هست و شما هم همون رو انتخاب کنید
قسمت آخر هم نقطه اتصاله که برای پارتیشن ریشه انتخاب شده با علامت / که از منوی کشویی انتخابش میکنیم
خب حالا نوبت swapه
از روی free space باقیمانده کلیک کن و New Partition Table رو بزن تا تصویر زیر پیدا بشه
گفتم که اندازه باید چقدر براش خالی بگذاری ! خب حالا هرچقدر فضا خالی مونده رو به این پارتیشن اختصاص بده
عکس زیر گویای همه چیز هست

موفق باشی