کالی مثل یک ماشین جنگی بسیار مجهز و پرقدرته و اگر راننده بی تجربه ای بخواد کنترل اون رو به دست بگیره مطمئنا یا به خودش صدمه می زنه یا به دیگران.
من نمی دونم چرا افراد تازه کار تا این اندازه علاقه دارن کالی نصب کنن در حالی که حتی ممکنه طریقه نصب برنامه رو هم بلد نباشن.
کالی صرفا یه سری اسکریپت داره که منطقا همش همیشه یه جا لازم نیست و از طرف دیگه میشه تمام اون ابزارها رو روی هر توزیع دیگه ای نصب کرد.
در ضمن کاربرایی رو من به چشم خودم دیدم که نمیدونه دایرکتوری چیه و دنبال اینه که اسکریپتی که برای فضولی تو کار دیگران رو با استفاده از نرم افزارهایی مثل متااسپلویت نوشته رو بتونه ذخیره کنه و سوال کرده دایرکتوری چیه و چجوری ذخیرهش کنم!!
دلیل این که اینهمه هم کاربرای صفر میرن دنبال کالی تماشا کردن فیلمها و سریالهایی مثل mr robot هست به نظر من چون فکر میکنن میتونن در اون حد بشن اما نمیدونن اون صرفا یه فیلم یا سریاله و اولا به اون سطح رسیدن با نصب کردن کالی و یادگرفتن کار کردن با برنامهها و اسکریپتهاش امکان پذیر نیست تازه حتی با کسب تجربههای خیلی زیاد و مفید (منظورم موضوعاتی هست که واقعا کمک میکنه تو درک خیلی چیزا نه اسکریپتهایی که روی کالی وجود داره.) هم به اون سطح برسه بازم این کار خراب کاری حساب میشه و غیرقانونیه و بی شک آخر و عاقبتش تو زندان خوابیدن!
من شخصا ترجیح میدم دنبال یه کار مفید تر باشم که تهش خرابکاری، فضولی تو کار دیگران و زندان هم نباشه!
و به همه هم همینو پیشنهاد میکنم.