انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست درایور برای Motorola usb modem  (دفعات بازدید: 2653 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
درخواست درایور برای Motorola usb modem
« : 18 امرداد 1389، 03:43 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
من برای اتصال به اینترنت از gprs استفاده میکنم  و از گوشی موبایلم هم بعنوان مودم، گوشی من Motorola a1200r هستش، متاسفانه نتونستم روی لینوکس درایوری برای مودم اون پیدا کنم و ubuntu هم اون رو بصورت خودکار شناسایی نمیکنه، لطفا اگه درایوری براش میشناسید در اختیارم بذارید، ممنون.
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: درخواست درایور برای Motorola usb modem
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1389، 08:11 ق‌ظ »
سلام دوست عزيز.شما دقیقا چه کار کردید که به این نتیجه رسیدید که موبایلو شناسایی نمیکنه؟
چند راه خیلی ساده برای اتصال با موبایل به اینترنت هست.
با اجازه ی آقا مهدی.
آسانترین راه اینه:
اگه از گنوم استفاه میکنی خیلی راحته!
network connection ==> mobile boardband ==> add
یوزر و پسورد هم هرچی زدی... شماره رو هم بزن
*99#
اگه از این راه کارت راه نیفتاد که بعید میدونم پست پنجم لینک زیر رو به دقت بخون حتما کارت راه میفته.

http://forum.ubuntu.ir/index.php?PHPSESSID=d066e919ccef80f3a9500095da9f4b63&topic=9942.0

خود من هر دو روشو تست کردم جواب دادن. البته گوشی من نوکیاست.
امیدوارم رو موتورولا هم كه من عاشقشم جواب بده.
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1389، 08:21 ق‌ظ توسط m0si »

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 امرداد 1389، 04:07 ب‌ظ »
m0si عزیز سلام
من فکر میکنم مشکل از مدل گوشی باشه، چون رو همین سیستم با گوشی Nokia 5800 براحتی به اینترنت وصل میشم. در واقع موقع Add کردن یه کانکشن توی قسمت Mobile broadband وقتیکه Nokia 5800 رو به سیستم وصل کردم اسم گوشی رو مینویسه (در واقع میشناسدش) ولی همونجا اگه Motorola a1200 رو وصل کنم بجای مدل گوشی مینویسه any device و به اینترنت وصل نمیشه...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1389، 11:14 ب‌ظ »
m0si عزیز سلام
من فکر میکنم مشکل از مدل گوشی باشه، چون رو همین سیستم با گوشی Nokia 5800 براحتی به اینترنت وصل میشم. در واقع موقع Add کردن یه کانکشن توی قسمت Mobile broadband وقتیکه Nokia 5800 رو به سیستم وصل کردم اسم گوشی رو مینویسه (در واقع میشناسدش) ولی همونجا اگه Motorola a1200 رو وصل کنم بجای مدل گوشی مینویسه any device و به اینترنت وصل نمیشه...

عجیبه. ناسلامتی موتورولا A1200 سیستم عاملش لینوکسه!

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 امرداد 1389، 12:48 ب‌ظ »
m0si عزیز سلام

عجیبه. ناسلامتی موتورولا A1200 سیستم عاملش لینوکسه!
تعجب منم از همینه! البته شاید علتش اینه که قرار نیست درایور گوشیای قدیمی رو هم رو ubuntu بذارن، شاید توقع من یه کم بالاست  ;D
بهرحال اگه دوستان درایوری میشناسن که بتونه این مشکل رو حل کنه ممنون میشم اگه معرفی کنن...