طبق قولی که داده بودم، میبایست تمامی پیشرفتای مجموعهای که قرار بود با کاربر ساسان و کاربر احسان انجام بدیم رو اینجا اعلام کنم.
الان میخوام به قولم عمل کنم.
چند روز بعد از آخرین ارسال من توی همین موضوع، با کاربران احسان، ساسان، آرکیدی، مهران، حسین و آریا گروهی رو تشکیل دادیم و شروع به صحبت در مورد نقشهی راه و مسائل کردیم.
از اون روز تا به الان تقریبا نزدیک به ۳ماه هست که ما دور همیم و تصمیماتی رو برای اجرای کار گرفتیم.
من در مطلبی در ویرگول بطور خلاصه به پیچیدگیهایی که پیش رومون بود اشاره کردم، شاید خوندنش براتون جالب باشه:
https://virgool.io/@Sosha/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF-b0ujbbtsslj7اما الان مجددا و بطور خلاصه به مشکلاتی که داشتیم اشاره میکنم...
ما مدتی در مورد قوانینی که روی مجموعه حاکم باشه صحبت کردیم، سعی کردیم قوانینی رو تنظیم کنیم که دیکتاتوری و تکرای بودن رو از بین ببره و اجازه بده کاربران خود مجموعه تصمیم بگیرن میخوان چکار کنن.
بعد از قوانین نوبت به انتخاب پلتفرمهامون بود. صحبت کردیم، کلی صحبت کردیم و آخر به نتیجهای رسیدیم.
نحوهی تصمیم گیری در گروه ما بدین شکل هست که باید روی یک موضوع اجماع باشه، یعنی همگی با یک موضوع موافق باشن و اگر کسی مخالف بود، اعضا مجددن باید با هم دیگه صحبت کنن تا در رایگیری مجدد اجماع حاصل بشه.
ما همین سیستم رو در کل مجموعهی آینده که تشکلیل میدیم هم خواهیم داشت با کمی تغییر.
دلیل کندی ما در نهایی شدن تصمیمات هم همین انتظار برای اجماع هست. توی این سیستم دیکتاتوری فردی کاملن از بین میره.
بعد از اون بحث انتخاب اسم، آدرس دامنه، خود دامنه و سرور شد. صحبتایی شد و هر بار که تصمیم نهایی میشد، شرایط عوض میشد که توی پیوندی که دادم توضیج دادم چرا...
اما بعد از اون مطلب در ویرگول، دوستانی به ما لطف کردن که من همینجا ازشون تشکر میکنم.
بعضیا سرور میخواستن رایگان در اختیار ما بذارن و بقیه کمکهای مالی و غیره انجام بدن. توی اون شرایط ما به دقت پیشنهادات و کمکها رو بررسی کردیم.
در نهایت یکی از کاربران همین انجمن اسپانسر ما شد. ایشون مشکل سرور ما رو بطور کامل حل کردن.
بعد از حل شدن این مشکل، ما سعی در حل کردن سایر موضوعات کردیم که موفق بودیم. ما دوباره و دوباره سر شرایط جدید صحبت کردیم و درنهایت به اجماع کلی رسیدیم.
این یعنی که مواردی قبلن سرشون صحبت کرده بودیم، الان عوض شده بودن چون شرایط فرق کرده.
بطور کلی الان ما از بخش تصمیمگیری عبور کردم و وارد فاز اجرا شدیم.
هدفم از نوشتن این مطلب این بود که نشون بدم این مجموع از همین الان سعی در شفاف بودن و ایجاد اعتماد بین بازدیدکنندگان و کاربران احتمالی آیندهی خودش داره.
جزییات دیگر مانند قوانین، نقشهی راه و سایر ایدههای این مجموعه به مرور مکتوب شده و در اینجا گذاشته خواهد شد.
سوال/پیشنهاد/انتقادی اگر دارید توی همین تاپیک مطرح کنید تا پاسخ بدیم
اوه راستی، به زودی بخشی در سایتمون راه میندازیم تا هر تغییر و اتفاقی که میوفته رو بطور شفاف اونجا با کاربرانمون در میون بذاریم.