دوستان کمکی از دست کسی بر نمیاد؟
علی جان لطفاً برای حل مشکل صبور باشین و مرحله به مرحله و با صبر برای حل مشکل پیش برین.
الان شما چند تا مشکل کاملاً متفاوت از هم رو دارین که در واقع ربط زیادی هم به همدیگه ندارن :
1.مشکل لگ زدن توی بازی های مختلف :
این مشکل می تونه ناشی از شناسایی نادرست گرافیکتون هم باشه ولی می تونه ناشی از عوامل دیگه ای مثل هم خوانی نداشتن درایور amdgpu با مدل گرافیک شما و ... هم باشه و باید بررسی بشه (و شاید نیاز بشه amdgpu-pro رو هم تست بکنین)
2.مشکل شناسایی نادرست chip id گرافیکتون :
نه من در ویندوز هیچ مشکلی برای شناسایی نداشتم بجز یه مدت تو بازی GTA V که از گرافیک CPU استفاده می کرد و با ابدیت بازی حل شد.
سوالی که من پرسیده بودم در مورد شناسایی درست
مدل گرافیکتون بودش لگ داشتن و یا نداشتن بازی و یا نصب بودن و نبودن گرافیکتون توی ویندوز ، مسئله ی متفاوتی هستش
شما از Device Manager برین قسمت Display adapters و از اونجا کارت گرافیکتون رو انتخاب کنین.
به Properties اون کارت گرافیک وارد بشین و از تب Details گزینه ی Hardware Ids (از زیر Property) رو انتخاب کنین.
حالا از اون id ها یه عکس بگیرین بفرستین.
این ارور ها هم جدیدا با اجرای استیم نمایش داده میشه.
و بعضی از بازی ها اجرا نمیشن.مثلا : CSGO یا بخش دموی DOTA 2 ....
3.این مشکل استیم در واقع بر می گرده به نصب نبودن (و یا درست نصب نبودن) پکیج Mesa-dri ، که در واقع از پیش نیازهای پکیج steam هم هستش. پس ما این پکیج رو reinstall می کنیم :
sudo zypper in -f Mesa-dri-32bit Mesa-dri
اگه دستور بالا مشکل steam رو حل کرد که هیچ اگه حل نکرد این پکیج ها رو هم reinstall کنین :
sudo zypper in -f Mesa Mesa-32bit Mesa-libGL1 Mesa-libGL1-32bit
حالا چک کنین ببینین مشکل استیم حل شده یا نه ؟
خوب از اونجایی که من از OpenSuse استفاده می کنم توزیع من دستور lspci رو پشتیبانی نمی کنه.
دستور lspci توی OpenSuse هم هست فقط مسیر /sbin توی path های کاربرتون قرار نداره. (این در مورد دبیان هم صادقه و ازFilesystem Hierarchy Standard برای دسترسی کاربران به مسیرهای شامل فایل های اجرایی تبعیت می کنه)
من فکر می کنم می تونه از ابدیت نسخه جدید بایوس باشه.
قبلا توی ویندوز ابدیت نبود و فن بشدت کار می کرد.
بعد از ابدیت اصلا صدایی از فن سیستم در نمیاد.
یعنی توی نسخه ی قدیمی بایوستون chip id درست شناخته می شد ؟
اگه فکر می کنین از مشکل از آپدیت آخر هستش این مورد رو حتماً به asus گزارش کنین.