من برای راحتی کار خودم توی مسیر /home/user/Public یه پوشه درست کردم به اسم Android که توش سه تا پوشه دیگه گذاشتم به اسم های Android Studio , SDK , Gradle که مشخص هست توی هر کدوم چی رو قرار دادم ، و همچنین سه پوشه مهم رو که در مسیر دایرکتوری هوم قرار دارن یعنی .android , .Android Studio , .gradle رو هم همیشه مد نظر دارم و هر زمان که سیستم عامل رو عوض میکنم یا .... این ها رو برمیدارم و دوباره سرجاشون میریزم که تنظیماتم رو همیشه داشته باشم ، اخه من با حوصله نحوه چیدمان بدنه کد ها رو توی جاوا و xml بر اساس سلیقه شخصی تنظیم کردم و همچنین فونت ها و رنگ ها و پلاگین ها و .... ، البته بعضی مواقع که برنامه رو روی یه سیستم جدید یا یه یوزر جدید میریزم لازمه که با دستور chown مالکیت همه پوشه های گفته شده رو به یوزر جدید بدم تا برنامه درست کار کنه ، اما با این روش در کل خیلی راحت ترم تا روش های نصب و نگه داری دیگه ، اینطوری چون برنامه و تمام مطعلقاتش توی پوشه هوم یوزر هستن نیازی هم به sudo برای اجرای برنامه نیست ، و اگر هم خواستید از اوبونتو یونیتی استفاده کنید پیشنهاد میکنم نسخه 16.04 اوبونتو رو نصب کنید تا منوی اندروید استدیو با گلوبال منوی یونیتی یکی بشه ، چون من هر کاری کردم روی نسخه 18.04 نشد و فقط در صورتی فعال میشد که یه سری از تنظیمات پیشفرض یونیتی رو باید غیرفعال میکردم ! .