تور، openvpn، ... تا وقتی ارتباط شما رمزنگاری e2e نباشه هر کسی ممکنه اطلاعات شما رو بین مسیر بدزده. شما حفاظتی از حریم خصوصی و امنیت نکردید. صرفا اطلاعات خودتون رو به جای ISP دودستی تقدیم سرویس دهندههای VPN کردید. گول لغات خوش رنگ و لعاب مثل نرمافزار آزاد و ... نخورید. شما از پشت پردهی نودهای شبکهی تور هم خبر ندارید (ظاهرا مقاله رو هم درست مطالعه نکردید.)
سرویس دهندهی وی پی ان رو چیکار داریم؟ رو سرور شخصی خودمون و برای خودمون اوپن وی پی ان راه میاندازیم! من منظورم این نبود بریم از سرویس دهندههای وی پی ان خرید کنیم. منظورم این بود نرم افزارهایی مثل اوپن وی پی ان آزاد هستند و میدونیم داریم چی اجرا میکنیم و قراره برامون چیکار کنن.
نرم افزار آزاد هم فقط اسمش خوش رنگ و لعاب نیست. این روزا تنها راهی که میتونین حریم خصوصیتون رو باهاش حفظ کنین همین نرم افزار آزاد هست.
مقاله رو هم گذرا مطالعه کردم. (قبلا هم مقالهای با همین عنوان توی یه سایت دیگه خونده بودم.) همونطور که گفتم منم نمیگم مو لای درز تور نمیره، حفرههای امنیتی همیشه و همه جا پیدا میشن، اما حداقلش اینه که میدونیم امن تر از سرویسهایی مثل شکن هست که تابلو هست یه هدفی دارن
افرادی که داوطلبانه نودهای تور راهاندازی میکنن یا به صورت کلی سرویسهای رایگان VPN ارائه میدن بدون هزینه؛ مطمئنا استفادههای دیگهای رو میبرن.
سرویسهای وی پی ان به کنار و میشه تا حدی قبول کرد حرفتون رو، اما تور خیلی جدیتر از این حرفاست که هر کسی بیاد یه نود بزنه و برای خودش اطلاعات مردم رو جمع کنه
با یه مقالهای که حدود 12 سال پیش نوشته شده نمیشه همچین نتیجه گیریای کرد.
ببخشید پس چی هستن؟!
خودتون نقل قول ویکیپدیا رو خوندین؟!
بله، خوندم و فرستادم شما هم بخونین.
اوپن وی پی ان در مرحلهی اول یک نرم افزار آزاد در جهت راه اندازی شبکهی خصوصی مجازی (VPN) با یک پروتکل سفارشی هست که این پروتکل از SSL / TLS برای تبادل کلید استفاده میکنه.