انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یه کتاب آموزشی خوب برای لینوکس (ترجیحا اوبونتو) معرفی کنید!  (دفعات بازدید: 2087 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
وقتتون به خیر

یکی از دوستام ازم خواسته که کتابی برای یادگیری لینوکس (اوبونتو ترجیحا) بهش معرفی کنم. منبع هم معرفی کردم بهش و می گم بشین پای نت می تونی بدون کتاب هم یاد بگیری ولی ظاهرا خیلی روی یادگیری از کتاب اصرار داره! تو بازار رفتم دو تا کتاب بیشتر ندیدم که خب یه خورده تاریخ گذشته بودن و توزیعی که یاد داده بودن فدورا بود. شما کتاب به روز و خوبی می شناسید؟
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
وقتتون به خیر

یکی از دوستام ازم خواسته که کتابی برای یادگیری لینوکس (اوبونتو ترجیحا) بهش معرفی کنم. منبع هم معرفی کردم بهش و می گم بشین پای نت می تونی بدون کتاب هم یاد بگیری ولی ظاهرا خیلی روی یادگیری از کتاب اصرار داره! تو بازار رفتم دو تا کتاب بیشتر ندیدم که خب یه خورده تاریخ گذشته بودن و توزیعی که یاد داده بودن فدورا بود. شما کتاب به روز و خوبی می شناسید؟

منم خیلی گشتم. چیزی پیدا نکردم. مجبور شدم همون کتاب تاریخ گذشته که در مورد فدورا هست رو بخرم!  ](*,)

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
اینجا یک کتاب خیلی خوب وجود داره که در دست ترجمه به فارسی هم هست. (برای همکاری در ترجمه این کتاب به سایت launchpad و ویکی فارسی اوبونتو مراجعه کنید)
کتاب کلا زیاده مثلا یک مورده دیگه هم کتاب اوبونتوی ۱۰.۰۴ انتشارات بایبل هست که اونم خیلی جالبه.
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
[کتاب کلا زیاده مثلا یک مورده دیگه هم کتاب اوبونتوی ۱۰.۰۴ انتشارات بایبل هست که اونم خیلی جالبه.
منظورتون این هست دیگه؟ متاسفانه انگلیسیه!

راه حل جامعی وجود نداره ظاهرا! باید همون کتاب تاریخ گذشته را معرفی کنم بهش.
ممنون از شما.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
شما کتاب پارسیکس رو بخونید تا حد زیادی به اوبونتو شبیهه
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]