شما کدوم دانشگاهی؟میشه اسمشو بگی؟
ببین من همین چند وقت پیش دیدم تو ترمینال هم میشه یه تنظیماتی کرد و به نت وصل شد.
الان راهی که خودم استفاده میکنم خیلی راحته.یه کانکشن vpn میسازی وتموم.نیازی به هیچ ابزار جانبی نیست.حالا شما مدل کانکشنت تو ویندوز چیه؟pptp?
راه دیگش هم همون نصب kvpnc هست و تنظیمش که باید 2تا بسته دیگه هم بنصبی تا وصلشه.
شما یه توضیحی بده که چجوری وصل میشی من میگم چطور کانکت شی.اگرم دانشکده علوم فردوسی هستی بگو یدفعه تنظیماتشو برات بفرستم بری حالشو ببری.
قربون لطفت آقا، من دانشگاه بوعلی همدانم، راهمون خیلی دوره
من جزییات فنی رو نمیدونم، یه برنامه ویندوزی به ما دادن واسه وصل شدن به شبکه دانشگاه ار خونه، راهشم اینه که اول به اینترنت وصل میشی (حالا با دایال آپ یا هر روش دیگه)، بعدش اون برنامه رو اجرا میکنیم و یوزر و پسورد رو وارد میکنیم و بعدشم کانکت میشه به سرور دانشگاه، از اونجا به بعد هر سایتی دیگه ای که برم منو با IP دانشگاه میشناسن، در نتیجه میتونم از سایتهایی مثل sciencedirect.com مقاله بگیرم و لازم نیست حتما تو دانشگاه باشم.
از مسئول سرور دانشگاه راه حل رو واسه لینوکس پرسیدم گفت فهمیدی به منم خبر بده
حالا شایدم راهش ساده باشه، ولی بهرحال به سواد من قد نمیده، تنها کاری که بلد بودم این بود که تو کانکشن منیجر یه اکانت vpn بسازم و یوزر و پسورد و IP سرور دانشگاه رو توش وارد کنم که البته اونم کانکت نمیشه، شایدم من تنظیماتشو درست وارد نمیکنم، بهر حال هر راهنمایی که بنظرتون میرسه ممکنه کمکم کنه ممنون میشم بگید.