سلام به همگی!
چرا دعوا؟ چرا تیکه پرونی!!!! آقا کوچولو و غیره یعنی چی؟ دوستان این تاپیک محل انتقاد و پیشنهاد سازندست، نه مخرب، شخصیت هر عضوی توی این انجمن محترمه و نباید با الفاظ نابجا خرابش کرد، می دونید اولین اصل توی هر گروهی با هم بودن و کمک کردن به هم هست نه اینکه به اختلافاتی دامن زد که بنیان اون گروه رو از هم بپاشه!!!
اینجا دیگه بحث مدیر و کاربر مطرح نیست، ما وقتی میگیم مدیران یعنی کی؟ یعنی کسی که خیلی خودش رو گرفته و به کاربران اهمیت نمیده؟ اگه اینجور فکر کنیم اشتباه فکر کردیم، مدیران هم مثل من شما هستن، مشغله دارند، زندگی و سایر مواردی که به من و شما مربوط نمی شه، همه اهل یه خانواده ایم ( خانواده منظورم همون گروهه!! ) اصل اتحاد ما و با هم بودن ماست نه دعوا های بی سر و ته، انتقاد، پیشنهاد و یا هرچیز دیگه ای... زمانی اثر داره که خیلی از کابران یه خواسته ی واحد داشته باشن؛ الان سر جمع ما 3 یا 4 نفر هستیم که نظرمون به آخرین ارسالها و یا راهی مناسب برای نمایش اونهاست ( و یا هر چیز دیگه ای )، آیا میشه با همین تعداد اندکی که هستیم حرفمون رو اثبات کنیم؟ ( جواب با خودتون )
اختلافات داخلی در یک گروه از دشمن برای اون گروه مخربتر و ویرانگر تره - پس بیایید با هم و دست به دست هم اختلافات رو کنار بذاریم و منطقی تر به مسئله نگاه کنیم.
به نظر من اگه قرار به تغییرات در انجمن باشه، یک نظر سنجی سراسری گذاشته بشه تا همه نظراتشون رو بگن، من از مدیران درخواست دارم که توی یه جلسه باهم، همفکری کنند و ضعفهای احتمالی رو برطرف کنند، و یا با استفاده از نظرسنجی بخش هایی رو که از دید اکثریت دارای ضعف هستند شناسایی و برطرف کنند.
اینجور نه به کسی توهین میشه و نه زحمات مدیران (که جا داره ازشون به خاطر صبر و شکیبایی که دارن تشکر کنم) زیر سوال میره.
با تشکر و احترام؛