انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تعيير نام فايلها و پوشه‌ها به هنگام Boot  (دفعات بازدید: 12355 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
من یه هارد 40 دارم که روش لینوکس نصبه
و یه هارد 80 دارم که ویندوز روش نصبه
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

ديبا

• مهمان
۱. دیبا: میشه الان دقیقا تو یه پست جدا مشکلت رو از اول مطرح کنی؟ مشکلی که حل نشده باقی مونده!
۲. ....
۳. امین راه حل این اسکن نکردن در رمان بوت که بارها گفته شده بود  ;)

با سلام،
قبل از اينکه در يک پست ديگر سؤالم را مطرح کنم، اجازه بدين به اين صورت بپرسم تا جواب و راه حل را در بخش نکات، ترفندها و راهنماهای کوچک؛ قرار بديم:
ظاهراً در کامپيوترهايي که از دو هاردديسک جدا براي نصب ويندوز و اوبونتو استفاده ميکنند؛ پس از نصب و بهنگام boot با اجراي dosfsck، نام بسياري از فايل‌هايي که به فارسي نامگذاري شده اند؛ نامعتبر تشخيص داده و تفييرنام داده ميشود. عمده‌ي اين تغييرات در همان بار نخست و پس از نصب اوبونتو روي ميدهد. از اين رو راه حل آقاي moslem.b  براي جلوگيري از اين اسکن:

نقل‌قول
اول Alt و F2 رو بزن تا صفحه ی Run باز بشه بعد تو صفحه ی Run بنویس gksudo nautilus و اینتر بزن توصفحه ای که باز شده برو به قسمت File system یه پوشه به اسم etc وجود داره بازش کن و یه فایل به اسم fstab توش هست که باید ادیت بشه
اون فایل رو باز کن اگه توش دقت کنی درایوهاتو مشخص کرده مثلا برا من اینجور نوشته:

# /dev/sda1 UUID=2249-09F1  /media/sda1  vfat    defaults,utf8,umask=007,gid=46 0   1
اون عدد یکی که آخر خط هر درایو نوشته باید بجاش صفر بنویسی البته ممکنه که بجای 1 نوشته شده باشه 2 که فرقی نمیکنه باید بجاش بنویسی صفر حالا سیوش کن و ری استارت کن
این کار رو میتونی براي پارتیشن لینوکس هم انجام بدی اینجوری دیگه اون رو هم چک نمی کنه و زودتر بالا میاد

اگر چه کارامد و بسيار مفيد است اما نوشدارويي پس از مرگ سهراب است و تنها از تغييرات بعدي ممانعت ميکند.
حال سؤال اين است:
چگونه ميشود در همان بار نخست -پس از نصب اوبونتو- که سيستم boot ميشود، از اسکن dosfsck جلوگيري کرد تا سپس با اجراي راهنماي آقاي moslem.b؛ تغييرات دائمي را اعمال نمود؟

متشکرم

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
من خودم یه هارد داشتم که این مشکل برام پیش اومد پس ربطی به دو تا هارد نداره
راه حل هم ساده هست بعد از نصب دوباره با CD live بالا بیاین و فایل رو تغییر بدین
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

ديبا

• مهمان
من خودم یه هارد داشتم که این مشکل برام پیش اومد پس ربطی به دو تا هارد نداره
راه حل هم ساده هست بعد از نصب دوباره با CD live بالا بیاین و فایل رو تغییر بدین

یک سوال از moslem.b و amin عزیز :
شما هم دو یا بیشتر از دو هارد روی کامپیوترتون دارید؟ و لینوکس و ویندوز روی دو هارد جداگانه نصب شده‌اند؟

من یه هارد 40 دارم که روش لینوکس نصبه
و یه هارد 80 دارم که ویندوز روش نصبه

.........
دو هار ديسک دارم يکي 60  و ديگري 10. روي 10 ويندوز نصب است. روي 60 چهار درايو fat32 در logical drive
و partition Extended.
......

ميبينيد که احتمال بعيدي نيست
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1386، 04:22 ب‌ظ توسط ديبا »

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
شما هم دو یا بیشتر از دو هارد روی کامپیوترتون دارید؟ و لینوکس و ویندوز روی دو هارد جداگانه نصب شده‌اند؟
نه ! من یه هارد 40 گیگی دارم که مدام خالیش میکنم تا جا داشته باشم !  ;D
به قولی چهار دیواری نقلی !!! البته به ضم ن !  ;)
@cybertux
no sign

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
نه ! من یه هارد 40 گیگی دارم که مدام خالیش میکنم تا جا داشته باشم !  ;D
به قولی چهار دیواری نقلی !!! البته به ضم ن !  ;)
دقیقا مثل من  ;)
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
نه من رو یه پی سی دیگه هم نصب کردم همین جور شد ولی اون فقط یه هارد 80 داشت
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
با روش زیر می تونید حتی برای اولین بار هم از اسکن کردن درایوهاتون جلوگیری کنید

موقع نصب به 30 - 40 درصد که رسید به آدرس زیر برید و فایل fstabرو ویرایش کنید

Filesystem > target > etc > fstab

دقت کنید که شما برا ویرایش فایل fstab محدود هستید و باید از دستور gksu nautilus استفاده کنید

امیدوارم بدردتون بخوره
(\__/)
(='.'=)
(")_(")