* توجیه، بعداً یا بعدا
* سلام و احوالپرسی و برخورد گرم، کلیشه و مسخره نیست (بویژه در انجمن). در خطهای جداگونه و منظم نوشته بشه، مشکلی پیش نمیاد و اثر روانی خوبی روی آدمهای معمولی و سالم داره. و کمک ما، هم بخاطر خودخواهیه و هم بخاطر نوعدوستی و همراهی!
ممنون از وقتی که برای کمک میذارید.
منظورم از «مسخره» رفتار «قابل تمسخر و خندهآور» نبود، منظور همان رفتار نادرست است، چون واقعیت اینه اینجا عده خیلی کمی واقعاً با هم دوست هستند و همدیگر را میشناسند تازه ما که تنها برای کاربران عضوشده تاپیک/پست ارسال نمیکنیم، بیشتر بازدیدکنندگان اینجا مهمان و عضونشده هستند، آیا در انجمنهای خارجی یا لیستهای پستی، چنین سلام و احوالپرسی و خطاب کردن «مردم» با نام «دوستان» را دیدهاید؟! اکثراً حتی سلام هم نمیکنند، فوق فوقش یک Hello مینویسند، ایشون تو تمام تاپیکهاش یک سلام و احوالپرسی خیلی گرم و دوستانه میکنه که من نمیپسندم چون به نظر من این مدل سلام و احوالپرسی و اون واژه «دوستان» توخالیه و واقعی نیست!
منظور من این نبود ما فقط به خاطر شخص خودمون اینجا هستیم، قطعاً برای کمک به جامعه و مردم است و هم برای کمک به گنو و لینوکس، بدون مردم، گنو و لینوکس وجود نداشت و نخواهد داشت پس لازمه دست همدیگه رو بگیریم و به هم کمک کنیم و منظور این بود اینجا حکم یک سرویس خدماتی داره، سریع و خلاصه حرف/سوال رو بزن با دادن اطلاعات لازم و منتظر جواب باش، غیر از سلام و تشکر به صورت پیشاپیش و کلی (حالت توصیهشده)، یا تشکر مستقیم به کاربر حل کننده مشکل، اون مدل احوالپرسی فقط وقت گرفتن و سیاه کردن صفحه است نه چیز دیگه.
دوست من
، آروم باش( الان میگه : (من آرومم) 😁 ) ، اگه دوست نداری دوست صدات کنم اشکال نداره ، ولی فکر نمی کنی بحث کردن در مورد یک جمله که من اول پست هام میزارم و شاید کمتر از یک ثانیه وقت میبره ، بیشتر وقت خودت ، انجمن و پست رو بگیر و همین طور باعث منحرف شدن بحث بشه ؟!
دلیل من برای سلام و احوال پرسی کردن سه مورد هستش.
1 - آرزوی حال خوب برای کسی که وقت گذاشته و داره پستی که من گذاشتم رو می خونه ( فکر نمی کنم اشکال داشته باشه )
2 - منتقل کردن حس دوستی ( عملا همه دوست من هستن مگر که خودشون این طور نخوان(اینجا کسی مجبور به جواب دادن نیست) )
3 - چه اشکالی داره یکم با افرادی که مثل من نرم افزار آزاد و آزادی رو دوست دارن ، راحت و با حال خوش صحبت کنم و اون ها رو دوست بدونم ؟! من عملا تا حس دوستی نکنم ، دلیلی برای کمک نمی بینم. افرادی که علایقی مثل من دارن ، دوست من هم نباشن لایق آرزوی حال خوب هستند.
اگه قرار بود رفتارم مثل انجمن های خارجی باشه ، اسم انجمن ، انجمن فارسی اوبونتو نبود ، چون فرهنگ فارسی درونش اشکال داشت.
به شما گفتم ببخشید ، چون حس کردم خوندن متن من با اون غلط های نگارشی باعث آزار شما شده در حالی که سعیی در کمک کردن دارید ( دیگه دلیلی نمی دیدم و نداشت برای بخشش خواستن از شما )