انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: الگوریتم وساختمان داده  (دفعات بازدید: 964 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tempel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
الگوریتم وساختمان داده
« : 14 تیر 1398، 03:43 ب‌ظ »
سلام،در مقابله با برخی از طراحی هاو الگوریتم ها حتی همین الگوریتم های مقدماتی مثل مرتب سازی درجی یا سری فیبونانچی و... تا زمانی که جواب رو مشاهده نکردم نمیتونم اونجور که باید برنامه رو پیاده سازی کنم(کدنوشتن بلدم فقط در طراحی الگوریتم مشکل دارم) یعنی حس می کنم خط ومشی کلی برنامه ریزی یک الگوریتم نو رو بلد نیستم درصورتی که در حوزه الگوریتم تا به حال چندین فیلم و به صورت پراکنده کتاب دیدم و بررسی کردم(البته به غیر از کتاب معروف  introduction to algorithm clrs که فقط چندصفحه اولش رو خواندم)04حال از شما می پرسم آیا الگوریتم نوشتن یک خط و مشی وترتیب خاصی داره که باید رعایت بشه؟

یعنی وقتی کسی درخواست حل مسئله رو ازماداره درهمان ابتدا میتوان گفت یا حدس زد این مسئله چند متغیر نیاز داره؟چندحلقه باید به کاربرده بشه؟چندتا دستورشرطی میخوادو... .

آیا درکتاب هایی که تابحال خودتان بررسی کردید اینجوری آموزش داده شده؟

یا مثلا اینجور الگوریتم های مقدماتی رو به صورت حفظی میخوانید؟ اگر اینطور نیست پس چطور مسئله رو خرد می کنید و راهبردهایش رو پیدا می کنید؟

لطفا به صورت کلیشه ای پاسخ ندید و اگرهم منبعی(ترجیحا فارسی ولی اگرهم انگلیسی بود اشکالی ندارد)سراغ دارید معرفی کنید و هرکمک وتجربه ای دراین رابطه داریدلطفا بیان کنید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : الگوریتم وساختمان داده
« پاسخ #1 : 14 تیر 1398، 03:58 ب‌ظ »
قبل از اینکه شروع به طراحی یک الگوریتم بکنید، بهتره الگوریتم‌های موجود رو یاد بگیرید و این کمک می‌کنه که بعد از مدتی، خودتون هم این توانایی رو تا حدی بدست بیارید. پیشنهاد من همون کتاب Introduction to algorithms یا اگر پیشرفته‌تر می‌خواید، کتاب The art of computer programming هستش.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 14 تیر 1398، 04:42 ب‌ظ »
شاید بهتر باشه قبل از Introduction to algorithms کتاب algorithms unlocked رو بخونید.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین amircb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #3 : 15 تیر 1398، 10:19 ق‌ظ »
سلام
فارغ از مباحث تئوریک و ... به شخصه سلیقه‌ی کاریم اینجوریه که قبل از هر کاری داده هایی که قراره روشون دست کاری بشه را تو یه کاغذ مینویسم و پروسه‌ای که قرار روشون انجام بشه را دستی انجام میدم و مراحلش به زبان عامیانه مینوسم بعدش اینها را تبدیل میکنم به الگوریتم تو یه زبان برنامه نویسی و در مرحله بعدی دستی با داده های مختلف اجراش میکنم بعدش با اصول و تئوری هایی که از قبل یادگرفتم این الگوریتم ها را بهینه سازی میکنم.

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
« پاسخ #4 : 09 مهر 1398، 01:40 ب‌ظ »
سلام

یک روز بزرگی  ;) برای نوشتن برنامه های کوچک حرف های amircb را زد.
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو