کیه که ندونه امثال بولتون و پامپئو و .. در آمریکا «اوانجلیست» هستند.اگر کمی هم در موردشون بدونید یه چیزی توی مایه های همون صهیونیست ها یا داعشی ها یا حتی بچه حزب اللهی های خودمونند. یعنی دین رو وارد همه چیز می کنند.
اینکه افراد با ادیان و باورهای مختلف میتونن به منصب در ایالات متحده برسند دقیقاً به خاطر همین ویژگی سکولار بودن اونه.
اینکه فردا یک حزباللهی توی آمریکا رییس جمهور بشه، به این معنی نیست که آمریکا یک کشور اسلامی و یا حزباللهی هستش
همین رو مقایسه کنین با مشکلات یک نمایندهی زرتشتی توی شورای شهر یزد.
من تفاوت بین «باور» یا «دین» رو نمی فهمم.هر چیزی که باعث ایجاد رفتار در آدم ها بشه یک اسم داره: ایدئولوژی.که البته می تونید اسمش رو بگذارید دین یا باور یا هرچیز دیگه.
ریشهی واژهی Religion تفاوتش رو براتون آشکار خواهد کرد.
دین (از واژهٔ فرانسوی religion به معنای «جامعه دینی» و واژهٔ لاتین religionem (اسم religio) به معنای «احترام به چیزی مقدس، احترام به الههها»، “تعهد، رابطه بین بشر و الهه ها”) ریشه در واژهٔ لاتین religio دارد، ریشههای اصلی آن نامشخص هستند. یک احتمال، ریشه یابی از واژهٔ مشابه le-ligare است، یعنی تفسیر منسوب به سیسرو که Lego «خواندن»، یعنی re (دوباره) و lego در مفهوم «انتخاب کردن»، «دوباره مرور کردن» یا «با احتیاط اندیشیدن» را بهم مرتبط میسازد. پژوهشگران معاصر مانند تام هارپور و جوزف کامپ بل ریشه یابی ازLigare «پیوند داشتن، رابطه داشتن» را احتمالاً از واژهٔ پیشوندی re-ligare، یعنی re (دوباره) و ligare «رابطه داشتن» میسر میسازند که سِنت آگوستین آن را حائز اهمیت ساخت، که البته پس از تفسیر لاکتانتیوس قرار گرفت. کاربرد قرون وسطایی جایگزین مسلک یا طریقه در تعیین جوامع متحد مانند فرقههای رهبانی میشود: «در مورد 'آیین' جمعآوری پشمهای طلائی گوسفند نر آسمانی توسط شوالیه در دین آویس میشنویم».
زبانشناس ماکس مولر معتقد است ریشهٔ واژه انگلیسی "religion"، واژهٔ لاتین religio، در ابتدا تنها در معنای " احترام به خدا و الهه، اندیشهٔ محتاطانه دربارهٔ موضوعات الهی، تقوا"(که بعدها سیسرو آن را ریشه یابی کرد که دلالت بر "پشتکار" داشت) به کار میرفت. ماکس مولر اکثر فرهنگهای دنیا از جمله مصر، ایران، و هندوستان را در این برههٔ تاریخی دارای ساختار قدرتی مشابه توصیف کرد. آنچه که امروزه دین باستانی نام دارد، "شرع" میباشد.
عموماً دین، به باور به قدرتهای فرا انسانی گفته میشه ولی باور دامنهی خیلی گستردهتری رو شامل میشه. مثل اینکه من باور دارم هوا سرده به این معنی نیست که دین من سرد بودن هواست ! به عبارت بهتر دین، باور محسوب میشه ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
the belief in and worship of a superhuman controlling power, especially a personal God or gods.
در ضمن «آزادی استفاده به هر منظور» هم جز آزادی هاست که در فلسفه نرم افزار ازاد اومده.شاید من بخواهم با علم آزاد «بمب درست کنم» کسی حق محدود کردن من رو نداره!
شما از علم هر چیزی که خواستین رو میتونین بسازین و هر نتیجهای رو که خواستین رو هم میتونین بگیرین، خیلی وقته اون دوران گذشته که افراد رو به خاطر اعتقاد به گرد بودن زمین اعدام میکردن !
ولی اینکه آزادین هر چیزی خواستین رو بسازین، به این معنی نیست که آزادین هر جا خواستین استفادهاش کنین. یک سری قوانین دیگه هم وجود داره ....
آزادی شما نباید موجب سلب آزادی دیگران بشه. شما میتونین یک سلاح جدید بسازین ولی نمیتونین استفادهاش کنین چون آزادی حیات رو از دیگران سلب میکنه.
حالا سئوال چرا امثال gihub و .. میرن از جایی سرویس می گیرند که اصول اولیه آزادی رو نقض می کنه؟ اونها باید جواب بدهند؟ برای همه دستری باشه برای ما نباشه!
برای بار دوم اعلام میکنم github آزاد نیست!
در مورد gitlab هم باید بگم شما متاسفانه تفاوت سرویس و برنامه رو متوجه نشدین. نرمافزار GitLab Community Edition آزاده و شما بدون هیچ محدودیتی تاکید میکنم بدون هیچ محدودیتی روی سرور شخصی خودتون راهاندازی کرده و استفادهاش کنین.
ولی سایت gitlab.com یک سرویسه و بستگی به تصمیمات مالک اون میتونه هر کاری خواست بکنه. طبیعتاً GitLab Inc یک شرکت مستقله و هر تصمیمی خواست میتونه بگیره.
این حرف شما مثل این میمونه که توی این فروم اسپم کنین و بعد توقع داشته باشین که حسابتون مسدود نشه، چون SMF و یا اوبونتو آزاد هستن!
این فروم یک سرویسه و هر تصمیمی تیم مدیریتشون خواست میتونه بگیره .....
در ضمن اگر شما توانایی تولید نرم افزار ندارید،تلاش دیگران را به سخره نگیرید.درسته که برخی از آب گل آلود ماهی می گیرند،ولی اکثر کسانی که که این حرکت ها رو مسخره می کنند «لب گود نشستند».
شما که من رو نمیشناسین، قضاوت نکنین، همونطور که من شما رو قضاوت نمیکنم
حرف من در مورد چیزهایی مثل پیامرسان ایتا هستش. که توی تبلیغاتشون، حرف از مهندسی معکوس تلگرام زدن (با سرچ زدن، میتونین به اون تبلیغات برسین) ولی در عمل فقط سورس تگلرام رو کامپایل کردن، بدون اینکه حتی چیزی بهش اضافه کنن و در نهایت حتی به gpl هم پایبند نبوده و برنامه رو انحصاری منتشر کردن.
پ.ن:محسن غفاری که اگه اشتباه نکنم مدیریت این پیامرسان رو برعهده دارن، سال ۸۰ هم در مرکز انفورماتیک ستاد راهیان نور کار میکردن. دوستان که خوب بلدن دو تا پدیدهی بیربط رو به هم ربط بدن هم میتونن در مورد این قضیه و موارد مشابه و کلاً چرخهی قدرت در ایران یه تفکری بکنن.
مثلا ایا فکر کردید گوگل دقیقا در اندروید چکار کرده؟! هسته که لینوکسه. خیلی از ابزار های هم که گنو هستند.یه پوسته روش انداخته با دالویک (که البته ایدهی ان هم از خودش نیست!) و شده سیستم عاملی که به خودش حق داده .....کلا خیلی از ایده های جدید همین هستند. «ایده جاری + ارائه جدید»
اول اینکه گوگل یک شرکت انحصاریه و من طرفدارش نیستم حتی باهاش مخالفم.
دوم اینکه گوگل هیچ وقت gpl رو نقض نکرده ولی دوستان داخلیمون از روبیکا گرفته تا همین ایتا لایسنسها رو پشت هم نقض کردن.
سوم اینکه گوگل خودش یکی از بزرگترین توسعه دهندههای لینوکس هست و زندگی زالو وار نداره که فقط از منابع بالا دستی تغذیه کنه.
چهارم اینکه اگه کار گوگل واقعاً اینقدر بدوی و راحته، چطوره خودتون هم یدونه داخلیش رو راه بندازین ؟ (البته نه بر اساس AOSP؛ که همین چند وقت پیش هم اندروید #چینی رو شاهد بودیم (توضیحات دانیال بهزادی توی صفحهی توییترش در مورد اندروید بومی رو مطالعه کنین تا متوجه بشین، چرا بهش چینی میگم)
پنچم هم اینکه تا الان اکثر (و نه همش) بومی سازیهایی در صنعت نرمافزار کشور دیدیم، اختراع دوبارهی چرخ بود که نه تنها چیزی اضافه نکردن، بلکه کمش هم کردن. نمونهی واضح اون رو در مورد پیام رسان و موتور جستجو و ... بومی مشاهده میکنین که هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره و فقط نتیجهی اون تلف کردن بیتالمال شد.