سلام دوستان خسته نباشید هارد من 1 ترابایت هستش و ویندوز 10 داشتم روی هاردم بعد حدودا 100 گیگابایت از درایو E رو برداشتم و free space کردمش برای نصب لینوکس
نصب لینوکس در کنار ویندوز رو طبق یک آموزش جلو رفتم و به صورت دستی درایور free space رو برای لینوکس آماده کردم و لینوکس رو نصب کردم.
در مرحله اول که مشکل نمایش ندادن لیست بوت ویندوز و لینوکس رو داشتم که وقتی سیستم رو روشن می کردم مستقیم وارد اوبونتو میشد بعدش این مشکل رو هم رفع کردم و اون لیست میاد ولی اصلا هیچ کلمه ویندوزی داخل اون لیست نیست که من بتونم ویندوز رو بوت کنم و وارد لینوکس نشم. فقط 3 یا 4 تا گزینه وجود داره که یکیش فقط برای لینوکس و هیچ گزینه ویندوزی نداره. بقیش هم نمیدونم برای چی
ولی برای ویندوز نیست
بعد فکر کردم احتمالا گند زدم و کله اطلاعات هاردم رفته. با دستو df -h داخل ترمینال اطلاعات هاردم رو بررسی کردم دیدم home حدودا 904 گیگابایت فضا داره
/dev/sda3 904G 3.4G 855G 1% /home
الان به نظرتون باید چیکار کنم؟ کله اطلاعات رفته به نظرتون یا همچین چیزی طبیعیه که 904 گیگابایت فضا اختصاص داده بشه به home؟ چه جوری میتونم ویندوز رو توی اون لیست بیارم؟ ممنون میشم کمکم کنید. بیشتر نگران اینم اطلاعاتم رفته باشه ولی من هنگام نصب کردن لینوکس اصلا اطلاعات هاردم رو حذف نکردم و فقط روی اون 100 گیگابایت فضایی که free space کردم لینوکس رو نصب کردم