یعنی میشه با تغییر مک بقیه رو هک کرد ؟
شما که گفتی برای هکه و دنبالش رو نگیرین اما بقیه مثل این که خیلی به تغییر مک علاقه داشتن و یه برنامه و یه روش رو توضیح دادن!
دوست من لازم میدونم کمی توضیح بدم تا شما از شبهه بیرون بیایید
با سادترین توصیف باید عرض کنم برای این که بشه پکهای اطلاعاتی رو به صورت غیر مجاز دریافت کرد (جازدن خودتون به عنوان سیستم مقصد) نیاز به دو آیتم دارید که سوییچ یا روتر موجود در شبکه اطلاعات رو برای شما بفرسته :
1- آی پی
2- مک
شما به شرطی میتونید ip خودتون رو به ip قربانی تغییر بدید که در همون رنج ip قرار گرفته باشید (اگر هم قرار نگرفته باشید میتونید یه سیستم در همون شبکه که پیکربندی مناسبی نداره رو بدست بگیرید و .....)
این که چطوری IP Range تعیین میشه و قوائد کلاس بندی ip چطوریه و ... در این تاپیک نمیگنجه ؛ بیشتر کاربران تا کمی اطلاعات در مورد شبکه و راه های نفوذ بدست میارن شروع میکنن به سؤ استفاده از اون به همین دلیل از نظر من نباید این بحث ها عمومی باشه
چند وقت پیش کمی گرفتاری شغلیم کم شده بود گفتم تا بیکارم سرور ispی که دارم ازش خدمات میگیرم رو تست نفوذپذیری کنم نتیجه حاصله وحشتناک بود (حقیقتش رو بخوایید به دلایلی ترجیح دادم اونها رو به مدیر شبکه اعلام نکنم !)..........
برای مثال خیلی از مدیران شبکه از بکار بردن IDS برای شبکه داخلی صرف نظر میکنن (به دلیل مصرف شدن منابع شبکه) که همین مسئله باعث میشه افراد با کمترین دانش بیان کل یک شبکه داخلی رو مورد پویش و بعد تهاجم قرار بدن و .......... ؛ الان شما واقعا نیاز به دانش فنی ندارید چون تا دلتون بخواد ابزارهای مختلف به صورت رایگان در اینترنت موجوده که میتونید تهیه و ازش سؤ استفاده کنید.