سلام رفقا
من روی لپتابم هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس رو دارم. الان میخواستم توی برنامه visual studio که توی ویندوزم نصب کردم برنامه نویسی کنم اما سرعتش روی ویندوز خیلی پایینه و میخوام توی اوبونتو باهاش برنامه نویسی کنم. راهی هست بجای نصب دوباره visual studio روی لینوکس از همون فایل نصب شده آماده روی ویندوزم استفاده کنم؟
هر برنامه ای یا راهی میشناسی لطفا راهنمایی کنید.
ممنون برای پاسخگویی
سلام. ویندوز ویندوزه، لینوکس هم لینوکسه. اینها با هم فرق دارن
شما نمیتونی برنامهای که توی ویندوزه رو برداری و روی لینوکس اجرا کنی (مگر در شرایط خاص و برای برخی برنامههای خاص با روشی خاص!)
ویژوال استودیو یه برنامه ویندوزیه. و روی گنو/لینوکس قابل نصب نیست. مگر ویژوال استودیو کُد که نسخهٔ لینوکسی داره.
قاعدهٔ کلی اینه که شما اون پروژه رو خروجی سورس بگیری (اگه سیشارپ و داتنت نباشه!) و روی سیستمعاملهای دیگه هم استفاده کنی. مثلاً اگه توی ویندوز با پایتون برنامه مینویسی، باید فایلت که پسوند py. داره رو برداری و توی گنو/لینوکس با برنامههای مشخصی دوباره ادامهش بدی.
در این حالت، ویژوال استودیو توی لینوکس قابل نصب نیست. زبانهای سیشارپ و داتنت هم مختص به ویندوز هستن.
در غیر اینصورت، پروژهت رو توی یه فایل با پسوند مدنظر ذخیره کن و بیار توی گنو/لینوکس و با ادیتورهایی مثل اتم، ویژوال استودیو کد، ایمکس، ویم، نانو، بلوفیش و ... نوشتن برنامهت رو ادامه بده.