یک ISO رسمی از Ubuntu هست که فقط Base سیستم رو در اختیار شما قرار میده و همه چیز رو خودتون باید نصب و پیکرهبندی کنید.
https://help.ubuntu.com/community/Installation/MinimalCD
i3 یک مدیرپنجره هست، به شکل یک بسته میتونید نصب کنید روی Ubuntu Mini که نصب و پیکرهبندی خواهید کرد.
اگر این کار براتون سخته میتونید از توزیعهایی رو نصب کنید که پیشفرض از همین مدیرپنجرهها استفاده میکنند. همینطور تعداد زیادی مدیر پنجره سبک دیگه هم داریم و الزاما مجبور نیستید از اینا دو استفاده کنید.
محیط i3:
محیط openbox:
با عرض سلام مجدد و تشکر
من سعی کردم این نسخه را نصب کنم. ولی با یه مشکل روبرو شدم
سیستم که باید به اینترنت متصل باشد وقتی در روند نصب وارد می شود در قسمتی که باید Mirror archive انتخاب کنیم وقتی انتخاب می کنم با پیام خطا زیر مواجه می شوم:
bad archive mirror
an error has been detected while trying to use the specified ubuntu archive mirror
possible reason: incorrect mirror, not available mirror, mirror does not support the correct ubuntu version.
چندتا میرور هم انتخاب کردم از جمله انگلستان، هند ، امارات ، بحرین، روسیه، چین و ایران. ولی برای همه شون همین خطا را می گیرم.
فقط یه مطلب دیگه هم اضافه کنم که من این سیستم را برای کاربری می خوام که اطلاعاتش از کامپیوتر در حد کلیک روی مرورگر و استفاده از اینترنت هستش و پیچیدگی زیادی نداشته باشه. نمی دونم آیا این ورژن کار منو حل می کنه یا نه؟