انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: داشتن ویندوز xp و اوبونتو در کنار هم  (دفعات بازدید: 2437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ires

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
داشتن ویندوز xp و اوبونتو در کنار هم
« : 02 شهریور 1389، 12:37 ب‌ظ »
سلام من بعد از حدود 10 سال کار کردن با ویندوز می خوام به لینوکس مهاجرت کنم ولی چون یکم سخته گفتم لینوکس و ویندوزو فعلا" در کنار هم داشته باشم.
از دوستان می خوام که راهنمایی کنن که چطوری اوبونتو و ویندوز xp رو در کنار هم داشته باشم(ویندوز xp هم sp3 هست و اوبونتویی که می خوام نصب کنم 10.04 هست)
با تشکر از همه دوستان
موفق باشید

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: داشتن ویندوز xp و اوبونتو در کنار هم
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1389، 01:16 ب‌ظ »
درود

جای بسی خوشحالیه که شما میخوایید به خیل کاربران گنو/لینوکس بپیوندید.

اولین کاری که باید انجام بدید تخصیص یک unallocated برای نصبه که بعد از بوت دیسک اوبونتو از مسیر های زیر قابل دسترسه :
1- استفاده از برنامه Gparted که در administration موجوده ؛
وقتی به این برنامه وارد میشید پارتیشن های موجود رو میتونید مشاهده کنید و با توجه به حجمشون درایو مورد نظر رو پیدا کرده و حذف کنید - فضاهای پارتیشن بندی نشده با نام unallocated مشخص میشن
برای حذف یک پارتیشن روی اون راست کلیک کرده delete کنید (با راست کلیک ابزارهایی چون format to ، resize/move و ... در اختیارتون قرار میگیره).

2- حذف پارتیشن در خلال روند نصب ؛
وقتی میخوایید ابونتو رو نصب کنید در اولین گام زبان مورد نظرتون که مایلید پردازشگر به اون زبان با شما در ارتباط باشه رو انتخاب میکنید
در گام دوم Location رو انتخاب میکنید
گام سوم به keyboard layout مربوط میشه
گام چهارم Prepar disk space هست که مرحله مورد نظر ماست ، شما میتونید پارتیشن های موجود رو به نحوی که میخوایید تغییر بدید در این مرحله گزینه specify partitions manually رو انتخاب کنید ، در صفحه ظاهر شده میتونید پارتیشن مورد نظر رو delete کرده و پارتیشن های جدید ایجاد کنید

بعد از unallocated قسممتی از هارد شما برای نصب به سه پارتیشن نیاز دارید :
پارتیشن "swap" (حافظه مجازیه و بهتره حجمش رو ۱.۵ تا ۲ برابر رم قرار بدید)
پارتیشن ریشه (root)  "/" (شاخه های دیگه همچون bin ، var ، usr و ... به صورت زیرشاخه درون این پارتیشن قرار میگیرن)
پارتیشن خانه  "home/" (قرار گیری اطلاعات کاربران)

گام های نصب طبق روال زیر خواهد بود :
گام اول  انتخاب زبان
گام دوم انتخاب Location
گام سوم انتخاب keyboard layout
گام چهارم انتخاب Prepar disk space
گام پنجم بخش اطلاعات شخصی
گام ششم انتقال تنظیمات دیگر سیستم های‌عامل‌
گام هفتم تایید و نهایی ساختن تنظیمات

نکات مهم :
برای پارتیشن بندی حتما از manual استفاده کنید (گام چهارم - specify partitions manually)
مطالب فوق برای آشنایی با روند نصب بود لذا توصیه میکنم حتما این صفحه رو مطالعه کنید (ویکی - Partitioning - Installation)
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 01:29 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1389، 04:31 ب‌ظ »
google is your friend...
لطفا قبل از زدن تاپيك جستجو كنيد....
در اين مورد بارها در انجمن بحث شده...

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #3 : 02 شهریور 1389، 04:34 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
تبریک بابت ورودت به لینوکس
توضیحات جناب جوان دیتا کامل بود با اجازه ی ایشون من هم کمی بیشتر توضیح می دم
(منم دقیقا نفهمیدم شما مراحل نصب رو بلدید یا نه اما چون اینجا انجمن تازه کار هاست یکم جامع تر توضیح می دم که به درد همه بخوره)
نمی دونم که شما چه جوری لینوکس رو دریافت کردید چه دانلود و بعد رایت چه از سایت اوبونتو سفارش دادید و چه از فروشگاه های اینترنتی خریدی لطفا مثل من عجله نکنید که ضرر می کنید.
با آرامش کامل اول کمی استراحت کنید، به چیزهای خوب فکر کنید، سعی کنید نصب رو بعد از افطار انجام بدید که حال درست و حسابی داشته باشید و .... شما دارید لینوکسی می شید.
حالا خیلی آروم کامپیوتر رو روشن کنید. کارهایی که جناب جوان دیتا گفته اند رو انجام بدید
حالا ری استارت کنید همون دقیقه تند تند دکمه ی DELETE رو بزنید تا یک صدای تق بده و شما وارد تنظیمات بایوس بشید.(با یکبار زدن دکمه ی دیلیت هم تو خیلی از کامپیوتر ها میشه اما مال من اینجوری بود) حالا برید و بوت رو بجای هارددیسک به سی دی ببرید تا با سی دی بوت شود. حالا save کنید سی دی یا دی وی دی رو درون مکان سی دی رام قرار دهید و ری‌استارت کنید
بعد از بوت شدن از سی دی به شما این قابلیت رو می ده که برای چند دقیقه برید اوبونتو رو قبل از نصب ببینید.
وقتی وارد اوبونتو بشید سر از پا نمی شناسید. دیگه خیلی حال کرده اید و می توانید خودتان را اوبونتویی بدانید.
حالا دعا کنید که در این حالت اوبونتو مودم شمارا بشناسد و به اینترنت وصل شوید. اگر وصل شدید که:
بیاین به همین تاپیک و روی لینک هایی که زیر می نویسم کلیک کنید اوبونتو به شما این قابلیت را می دهد که هنگام نصب بتوانید در اینترنت بچرخید و ...
حالا کارتون راحته یه نگاه به آموزش نصب می کنید و اون مرحله رو پیش می برید. همین جوری خیلی راحت.
اما اگر اینترنت رو نشناخت : باید قبلش یا مراحل رو یه جا می نوشتید یا پرینت می گرفتید.

خب دیگه همین بر اساس این آموزش ها اوبونتو رو نصب کنید.
یه بار دیگه بوت کنید(سی دی رو قبلش در بیارید)
حالا وارد اوبونتو می شوید
تبریک می گم به جمع لینوکسیان پیوستید.
حالا یه چندتا کار هم باید بعد از نصب بکنید.
حالا قبل از اینکه نصب کنید این رو بخونید(تا آخر)
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5613.0(فقط اولین پست رو بخونید)
یکبار قبل از نصب و هنگام نصب این رو بخونید: آموزش نصب اوبونتو ۱۰.۰۴
http://tinyurl.com/35o3xjg
بعد از نصب هم باید اینکارهارو انجام بدید:
اوووووووووه زیاده تو همون سایت کاوشگر هست

در ضمن معمولا مشکلی پیش نمیاد اما بازهم شما از مطالب مهمتون یه بک آپ داشته باشید
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند