من هم به نوبه خودم به جامعه اوبونتوکاران تبریک میگم که برای این سیستم عامل یک کتاب راهنما نگاشته شده
اینم که می گی جعفر نژاد قمی ...... متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینکه این مولف کتابای خوبی تالیف نکرده که داری 100٪ اشتباه می کنی . من تخصصم برنامه نویسی هست و با انواع کتاب های برنامه نویسی که چاپ شده آشنایی دارم . من چون تدریس می کنم و با قالب برنامه نویسی آشنایی کامل دارم می دونم کتاب های جعفرنژاد قمی در زمینه برنامه نویسی حرف نداره - من به عنوان یک متخصص زبان های برنامه نویسی اونو تائید می کنم .
هرچند که موافق اینجور بحث ها نیستم اما به عنوان یک شخص مستقل باید عرض کنم کتاب های آقای جعفرنژاد برای فهماندن بیس کار مناسبه ولی هیچ کدوم از کتاب های ایشون در حد مرجع نیستن و این در حالیه که پشت اکثر کتبی که تالیف میکنن ذکر شده مرجع کامل من نمیدونم در زبان پارسی رفرنس به چی اطلاق میشه !!! برای مثال مرجع ایشون در مورد سی شارپ رو با دیتل یک قیاس سطحی بکنید یا مرجع تالیف شده ایشون در مورد دلفی با ................
من مدرس نیستم اما به عنوان یک برنامه ساز اصلا تالیفات ایشون رو به عنوان رفرنس قبول ندارم (حداقل اگر با فونت درشت ذکر نشده بود مرجع کامل میشد به عنوان راهنمای اولیه روی اونها حساب کرد!).
البته ناگفته نمونه بهترین مرجع برای هر زبانی هلپ محیط برنامه سازیشه چون در بالا حرف زبان سی شارپ رو زدم در اینجا هم برای مثال MSDN در ویژال استودیو رو مثال میزنم که بهتر از هر کتابی برای یک برنامه ساز کاربرد داره ؛ یا مثلا فکر میکنید بهترین مرجع برای دستورات خط فرمان لینوکس چیه ؟ کتاب ؟ خیر ؛ خود خط فرمان بهتر از هر مرجعی عمل میکنه !
شما دستور info رو به تنهایی در خط فرمان وارد کنید ببینید چی براتون نمایش داده میشه ؟!
حالا info رو قبل از یک دستور وارد کنید این دفعه چه اطلاعاتی بدست آوردید ؟!
قبل از یک دستور man رو تایپ کنید ببینید چی براتون برگردونده میشه ؟!
بعد از یک دستور به عنوان آپشن h- یا help-- رو قرار بدید ببینید چه راهنمایی براتون نمایش داده میشه ؟!