انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبونتو فارسی به بازار آمد  (دفعات بازدید: 24828 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
پاسخ به: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبو&
« پاسخ #15 : 03 شهریور 1389، 12:54 ق‌ظ »
سلام
برید از اینجا سفارش بدید
http://naghoospress.ir/product_info.php?products_id=1283&osCsid=9f095e8888ef4dc49147ab255bb38e9e
از خود انتشارات ناقوس هست

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
سلام
برید از اینجا سفارش بدید
http://naghoospress.ir/product_info.php?products_id=1283&osCsid=9f095e8888ef4dc49147ab255bb38e9e
از خود انتشارت ناقوس هست

تشکر - کار من و راحت کردی ! تازه به همه حال دادی دمت گرم -

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1389، 01:00 ق‌ظ »
من هم به نوبه خودم به جامعه اوبونتوکاران تبریک میگم که برای این سیستم عامل یک کتاب راهنما نگاشته شده

اینم که می گی جعفر نژاد قمی ......    متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینکه این مولف کتابای خوبی تالیف نکرده که داری 100٪ اشتباه می کنی . من تخصصم برنامه نویسی هست و با انواع کتاب های برنامه نویسی که چاپ شده آشنایی دارم . من چون تدریس می کنم و با قالب برنامه نویسی آشنایی کامل دارم می دونم کتاب های جعفرنژاد قمی در زمینه برنامه نویسی حرف نداره - من به عنوان یک متخصص زبان های برنامه نویسی اونو تائید می کنم .
هرچند که موافق اینجور بحث ها نیستم اما به عنوان یک شخص مستقل باید عرض کنم کتاب های آقای جعفرنژاد برای فهماندن بیس کار مناسبه ولی هیچ کدوم از کتاب های ایشون در حد مرجع نیستن و این در حالیه که پشت اکثر کتبی که تالیف میکنن ذکر شده مرجع کامل من نمیدونم در زبان پارسی رفرنس به چی اطلاق میشه !!! برای مثال مرجع ایشون در مورد سی شارپ رو با دیتل یک قیاس سطحی بکنید یا مرجع تالیف شده ایشون در مورد دلفی با ................
من مدرس نیستم اما به عنوان یک برنامه ساز اصلا تالیفات ایشون رو به عنوان رفرنس قبول ندارم (حداقل اگر با فونت درشت ذکر نشده بود مرجع کامل میشد به عنوان راهنمای اولیه روی اونها حساب کرد!).
البته ناگفته نمونه بهترین مرجع برای هر زبانی هلپ محیط برنامه سازیشه چون در بالا حرف زبان سی شارپ رو زدم در اینجا هم برای مثال MSDN در ویژال استودیو رو مثال میزنم که بهتر از هر کتابی برای یک برنامه ساز کاربرد داره ؛ یا مثلا فکر میکنید بهترین مرجع برای دستورات خط فرمان لینوکس چیه ؟ کتاب ؟ خیر ؛ خود خط فرمان بهتر از هر مرجعی عمل میکنه !
شما دستور info رو به تنهایی در خط فرمان وارد کنید ببینید چی براتون نمایش داده میشه ؟!
حالا info رو قبل از یک دستور وارد کنید این دفعه چه اطلاعاتی بدست آوردید ؟!
قبل از یک دستور man رو تایپ کنید ببینید چی براتون برگردونده میشه ؟!
بعد از یک دستور به عنوان آپشن h- یا help-- رو قرار بدید ببینید چه راهنمایی براتون نمایش داده میشه ؟!
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 03:06 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
من هم به نوبه خودم به جامعه اوبونتوکاران تبریک میگم که برای این سیستم عامل یک کتاب راهنما نگاشته شده

اینم که می گی جعفر نژاد قمی ......    متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینکه این مولف کتابای خوبی تالیف نکرده که داری 100٪ اشتباه می کنی . من تخصصم برنامه نویسی هست و با انواع کتاب های برنامه نویسی که چاپ شده آشنایی دارم . من چون تدریس می کنم و با قالب برنامه نویسی آشنایی کامل دارم می دونم کتاب های جعفرنژاد قمی در زمینه برنامه نویسی حرف نداره - من به عنوان یک متخصص زبان های برنامه نویسی اونو تائید می کنم .
هرچند که موافق اینجور بحث ها نیستم اما به عنوان یک شخص مستقل که وابسته به هیچ جناحی در این انجمن نیستم باید عرض کنم کتاب های آقای جعفرنژاد برای فهماندن بیس کار مناسبه ولی هیچ کدوم از کتاب های ایشون در حد مرجع نیستن و این در حالیه که پشت اکثر کتبی که تالیف میکنن ذکر شده مرجع کامل من نمیدونم در پارسی رفرنس به چی اطلاق میشه !!! برای مثال مرجع ایشون در مورد سی شارپ رو با دیتل یک قیاس سطحی بکنید یا مرجع تالیف شده ایشون در مورد دلفی با ................
من مدرس نیستم اما به عنوان یک برنامه ساز اصلا تالیفات ایشون رو به عنوان رفرنس قبول ندارم (حداقل اگر با فونت درشت ذکر نشده بود مرجع کامل میشد به عنوان راهنمای اولیه روی اونها حساب کرد!).
البته ناگفته نمونه بهترین مرجع برای هر زبانی هلپ محیط برنامه سازیشه چون در بالا حرف زبان سی شارپ رو زدم در اینجا هم برای مثال MSDN در ویژال استودیو مثال میزنم که بهتر از هر کتابی برای یک برنامه ساز کاربرد داره یا مثلا فکر میکنید بهترین مرجع برای دستورات خط فرمان لینوکس چیه ؟ کتاب ؟ خیر ؛ خود خط فرمان بهتر از هر مرجعی عمل میکنه !
شما دستور info رو به تنهایی در خط فرمان وارد کنید ببینید چی براتون نمایش داده میشه ؟!
حالا info رو قبل از یک دستور وارد کنید این دفعه چه اطلاعاتی بدست آوردید ؟!
قبل از یک دستور man رو تایپ کنید ببینید چی براتون برگردونده میشه ؟!
بعد از یک دستور به عنوا آپشن h- یا help-- رو قرار بدید ببینید چه راهنمایی براتون نمایش داده میشه ؟!

ممنونم از شما دوست عزیز اما اینجا مبحث آموزش خط فرمان لینوکس نیست - خب همیشه در همه ی بحث ها باید اختلاف نظر باشه - اگر اختلاف نظر در بحث و موضوعی نباشه حفره های اون موضوع پدیدار نمیشه - بازم ممنون
راستی در رابطه با جعفر نژاد قمی هم بهتره بحث رو جمع کنیم و تمام کنیم
هرکسی یه نظری داره و تمام نظرات هم قابل احترامه - بیچاره آقای قمی روحشم خبر نداره که داریم بحث می کنیم در رابطه با نوع کارش - بهتره این موضوع دیگه تموم شه دوستان
بازم ممنون

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: پاسخ به: کتاب آموزشی سیستم عامل لین 
« پاسخ #19 : 03 شهریور 1389، 01:58 ق‌ظ »
ممنونم از شما دوست عزیز اما اینجا مبحث آموزش خط فرمان لینوکس نیست - خب همیشه در همه ی بحث ها باید اختلاف نظر باشه - اگر اختلاف نظر در بحث و موضوعی نباشه حفره های اون موضوع پدیدار نمیشه - بازم ممنون
راستی در رابطه با جعفر نژاد قمی هم بهتره بحث رو جمع کنیم و تمام کنیم
هرکسی یه نظری داره و تمام نظرات هم قابل احترامه - بیچاره آقای قمی روحشم خبر نداره که داریم بحث می کنیم در رابطه با نوع کارش - بهتره این موضوع دیگه تموم شه دوستان
بازم ممنون
عرضم خاصا خط فرمان نبود همونطوری که بحث روی برنامه سازی نبود بلکه مبحث بهره گیری از منابع جامع و قابل دفاعه که بشه عنوان رفرنس رو بر اونها نهاد.
غرض هیچ کدوم از ما کمرنگ کردن تلاش مولفان نیست بلکه بسترسازی مناسب فکری برای انتخاب اصلحه - البته با توجه به این که در حال حاضر منبع مدونی برای اوبونتو وجود نداره اثر معرفی شده در پست نخستین این تاپیک قابل قیاس با یک سنگ محک پارسی نیست و منطق را هم نشاید که یک کتاب فارسی را با کتب غیر فارسی سنجیدن!
در هر صورت امیدوارم این گام های لرزان اولیه در زمینه تالیف کتب آموزش گنو/لینوکس روزی به قدم های استوار تبدیل بشه و جامعه ای که چشم به اعتلای اون دوختن رو سرشار از شادی کنه
به امید آن روز
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 03:43 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
این همه تاپیک با یک موضوع و یک محتوا توی فروم کار جالبی نیست. با اجازتون من تاپیک های تکراری رو حذف کردم.

ما هم خوشحال هستیم از انتشار کتاب آموزشی اوبونتو و امیدوارم توی این قحطی منابع فارسی برای اوبونتو و لینوکس این کتاب کمک خوبی برای کاربران ایرانی باشه....

ولی این که می گی انتشارات ناقوس بهترین انتشارات در زمینه کامپیوتر هستش یه کم جای بحث داره... من شخصا هر موقع برای خرید کتاب می رم به هر کتابی که با آرم و لوگوی خرگوش می رسم بدون توجه به عنوان کتاب از اون رد می شم.....

البته این نظر شخصی من هست و قصد توهین یا جسارت به کسی رو ندارم.

پی نوشت : جای شکرش باقیه جعفر نژاد قمی هنوز برای اوبونتو کتاب ننوشته....

دوست عزیز - جالب که بدونید در 8 ماه آینده انتشارات ناقوس تک انتشارات کتاب های کامپیوتری ایران میشه . چونکه نص به دلیل بازار فروش بسته ای که داره تا چند ماه آینده دچار مشکل میشه  حالا با دیگر انتشارات کاری ندارم - نظر شخصی شما محترم اما نمیشه غافل شد که این انتشارات یکی از بزرگترین و بهترین انتشار کتاب ایران -
و من هم به عنوان یک متخصص، که بیشتر از ده ساله دارم کد مینویسم و نزدیک ۴ ساله درس میدم، میگم این آقا و کتابهاش، کلا خوبن واسه اینکه کتابخونه اونایی که عشق کتاب زیاد دارن پر بشه، نه اینکه وقتتو تلف خوندنشون کنی.
انتشارات نص، هم یکی از بهترین انتشاراته فنی ما هست، فقط کامپیوتر که نیست، برق به عنوان مثال، بهترین کتابها رو نص منتشر میکنه، اینکه میگید دچار مشکل میشه نمیدونم، من تو بازار کتاب نیستم، ولی این انتشارات یکی از بهترین انتشارات کتابهای فنیه تو کشورمون.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
نقل‌قول
و من هم به عنوان یک متخصص، که بیشتر از ده ساله دارم کد مینویسم و نزدیک ۴ ساله درس میدم، میگم این آقا و کتابهاش، کلا خوبن واسه اینکه کتابخونه اونایی که عشق کتاب زیاد دارن پر بشه، نه اینکه وقتتو تلف خوندنشون کنی.
انتشارات نص، هم یکی از بهترین انتشاراته فنی ما هست، فقط کامپیوتر که نیست، برق به عنوان مثال، بهترین کتابها رو نص منتشر میکنه، اینکه میگید دچار مشکل میشه نمیدونم، من تو بازار کتاب نیستم، ولی این انتشارات یکی از بهترین انتشارات کتابهای فنیه تو کشورمون.

به نظری که دادید اعتقاد ندارم اما برام محترمه - من امیدوارم تمامی انتشارات و تمامی کسانی که سعی دارن فرهنگ کتابخوانی ایرانی ها بالا بره در کارشون موفق و پیروز باشن - چه شخص باشه و چه یه انتشارات - چه نص باشه چه ناقوس و چه . . .   .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #22 : 03 شهریور 1389، 03:53 ق‌ظ »
چه فدر آف تاپیک!!! حالا کسی این آقایون جعفری‌ها رو می‌شناسه؟ اصلا این‌کاره هستن؟

بعد چرا بغل این کتاب نوشته ۲۰۱۱. الآن چه سالیه؟ اون ۱۰ اول ۱۰.۰۴ معنیش چیه؟
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 03:57 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
چه فدر آف تاپیک!!!
اون ۱۰ اول ۱۰.۰۴ معنیش چیه؟

اینیکه نوشتی یعنی چی ؟ نتونستم بخونمش !

کجا رو میگی 10 داره ؟ خب منظورشون نسخه 10.4 هست دیگه ؟ درست میگم ؟

در ضمن منم نمی شناسمشون اما با این کتابی که گرفتم باهاشون کمی آشنا شدم - اینکاره ؟ یعنی چی ؟ به نظر من همه چی تو این کتاب هست - من که از داشتن این کتاب لذت می برم - خیلی نیاز بود خداییش !
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 04:03 ق‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
واااووو!!!
تازه این مطلب رو دیدم. خیلی هم خوب! من حتما میخرمش. تبریک میگم. ;)
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 05:36 ق‌ظ توسط m0si »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
من دوباره اومدم ویرایش کنم نقل گرفتم!نمیتونم پاکش کنم.
دانیال بهزادی درست میگه.اون ۲۰۱۱ دیگه چیه؟! چرا به جای 10.04 نوشته 10.4 ؟!  ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 05:39 ق‌ظ توسط m0si »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
چه فدر آف تاپیک!!! حالا کسی این آقایون جعفری‌ها رو می‌شناسه؟ اصلا این‌کاره هستن؟

به نظره من اگر همون کتاب موجود به زبان اصلی رو ترجمه میکردن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان یه کتاب رو از نو بنویسن که خوب البته طراحی جلد و اون اعداد و ارقام نشانگر علم بالای داخل کتاب هست.  :-X
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  ](*,)

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *

به نظره من اگر همون کتاب موجود به زبان اصلی رو ترجمه میکردن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان یه کتاب رو از نو بنویسن که خوب البته طراحی جلد و اون اعداد و ارقام نشانگر علم بالای داخل کتاب هست.  :-X
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  ](*,)

آقا شماها معلومه کتاب کم می خونید این 2011 که می بینید ماله نویسندگانش نیست - این قانونه انتشارات ناقوسه که همیشه کتاباشو یک سال جلوتر می نویسه - البته بگم این کارو از کتابهای orginal ماکروسافت فکر کنم یاد گرفتن چون او نا هم اگه اصل کتاب مثلا Visual Studio .net رو ببینید زده 2011 . در صورتی که باید می نوشته 2010 .

در ضمن من این کتابو خریدم - این 10.4 که میگی آره باید 10.04 باشه اما ما کل مطالب این کتاب و ول کردیم به این 10.4 چسبیدیم - تو کتاب می تونه اشتباه چاپی زیاد باشه دلیل بر پایین بودن سطح علمی طرف نیست - واقعا که ایرانی اصیلیم - بعداشم درست نیست نا کتابو نگرفتید نظری در بارش بدید - چه خوب چه بد -

نقل‌قول
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  
این که شما اینو نوشتی اصلا درست نیست و زشته - آدم خوبه یک تشکر بکنه از اینکه یکی به فکر جامعه اوبونتو ایران بوده بعد بره سراغ تکذیب - فرهنگ ایران تو این زمینه خیلی ضعیف - هنوز چیزی رو ندیدن سریع شروع می کنن به تخریب اون مورد -
این جمله ای رو که نوشتی در مورد نویسندگان ایرانی  باید بگم که اگر همینا هم نبودن کتاب خوانی و علم ایرانی ها تو تمامی زمینه ها از اینیکه الان هست پایین تر بود - خوبه آدم منطقی باشه تو زندگیش و زود قیافه حق به جانب نگیره -
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 02:01 ب‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
حالا من هم این کتاب خریدم...بزار بیاد بخونم ببینم چیز خوبی هست؟؟
یا اینکه خود بچه های همین انجمن بیایم دست به دست هم بدیم و هرچی بلدیم با هم
به اشتراک بزاریم و یک کتاب جامع و کاربردی بنویسیم و بعد چاپ کنیم ..رو دست همه نویسنده های
الکی بزنیم.
و در مورد نویسنده های این کتای هم هر بخشش به اسم نویسندش چاپ میشه \\:D/

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073

به نظره من اگر همون کتاب موجود به زبان اصلی رو ترجمه میکردن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان یه کتاب رو از نو بنویسن که خوب البته طراحی جلد و اون اعداد و ارقام نشانگر علم بالای داخل کتاب هست.  :-X
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  ](*,)

آقا شماها معلومه کتاب کم می خونید این 2011 که می بینید ماله نویسندگانش نیست - این قانونه انتشارات ناقوسه که همیشه کتاباشو یک سال جلوتر می نویسه - البته بگم این کارو از کتابهای orginal ماکروسافت فکر کنم یاد گرفتن چون او نا هم اگه اصل کتاب مثلا Visual Studio .net رو ببینید زده 2011 . در صورتی که باید می نوشته 2010 .

در ضمن من این کتابو خریدم - این 10.4 که میگی آره باید 10.04 باشه اما ما کل مطالب این کتاب و ول کردیم به این 10.4 چسبیدیم - تو کتاب می تونه اشتباه چاپی زیاد باشه دلیل بر پایین بودن سطح علمی طرف نیست - واقعا که ایرانی اصیلیم - بعداشم درست نیست نا کتابو نگرفتید نظری در بارش بدید - چه خوب چه بد -

نقل‌قول
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  
این که شما اینو نوشتی اصلا درست نیست و زشته - آدم خوبه یک تشکر بکنه از اینکه یکی به فکر جامعه اوبونتو ایران بوده بعد بره سراغ تکذیب - فرهنگ ایران تو این زمینه خیلی ضعیف - هنوز چیزی رو ندیدن سریع شروع می کنن به تخریب اون مورد -
این جمله ای رو که نوشتی در مورد نویسندگان ایرانی  باید بگم که اگر همینا هم نبودن کتاب خوانی و علم ایرانی ها تو تمامی زمینه ها از اینیکه الان هست پایین تر بود - خوبه آدم منطقی باشه تو زندگیش و زود قیافه حق به جانب نگیره -

به نظره بنده بار علمي هر چيزي از ابتداي كار مشخص ميشه.((رنگ رخشاره خبر ميدهد از سر درون))
در ضمن شما يه مقدار زيادي سنگ اين نويسندگان فهيم رو به سينه ميزنيد ؟ خبريه؟؟ جلد كاب رو ول كنيم كه نشد حرف!اگه روي كتاب لينوكسي ديگه اي فردا بنويسن "سيستم عامل لينوكس برآمده از ويندوز" حتما شما تاييدشون ميكنيد!يا اصلا چرا اين 0 ها بر نداريم بذاريم "ubuntu 1.4" بهتر نيست؟جالبه!
و درآخر اينو بدون باشيد اين چنين نويسندگاني نبودن كه سطح علمي بنده رو بالا بردن (حالا شايد علم شما رو بالا بردن!) بلكه نويسندگاني كه علم سرشارشون رو ميشه از روي اسم مقالشون فهميد نه از چاپ كتابشون!!
در ضمن ما نويسندگان بسيار قوي داريم كه البته نيازي به طرف داري بنده و شما ندارن.