0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 08:38 قظپس به نظر شما این مهارت جدید رو یاد بگیرم؟ پیشنهادم یادگیری پایههای برنامهنویسی، الگوریتمها و مهندسی نرمافزار هستش. بعد از اونها هم پایههای هوشمصنوعی یا شبکه یا هر چیزی که میخواید در اون زمینه برنامه بنویسید.
پس به نظر شما این مهارت جدید رو یاد بگیرم؟
نقلقول از: nixoeen در 19 اسفند 1398، 02:00 بظنقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 08:38 قظپس به نظر شما این مهارت جدید رو یاد بگیرم؟ پیشنهادم یادگیری پایههای برنامهنویسی، الگوریتمها و مهندسی نرمافزار هستش. بعد از اونها هم پایههای هوشمصنوعی یا شبکه یا هر چیزی که میخواید در اون زمینه برنامه بنویسید.بسیار متشکرم، لطف کنید کتاب خوبی در مورد مباحثی که فرمودید معرفی کنید، بازم متشکر
نقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 07:25 بظنقلقول از: nixoeen در 19 اسفند 1398، 02:00 بظنقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 08:38 قظپس به نظر شما این مهارت جدید رو یاد بگیرم؟ پیشنهادم یادگیری پایههای برنامهنویسی، الگوریتمها و مهندسی نرمافزار هستش. بعد از اونها هم پایههای هوشمصنوعی یا شبکه یا هر چیزی که میخواید در اون زمینه برنامه بنویسید.بسیار متشکرم، لطف کنید کتاب خوبی در مورد مباحثی که فرمودید معرفی کنید، بازم متشکرشما مگه الگوریتم و اینا بلد نیستید؟چجوری کد میزنین
ممنون میشم کتابای خوبی معرفی کنید تا بتونم به صورت اصولی یاد بگیرم.
نقلقول از: هومان در 19 اسفند 1398، 07:52 بظنقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 07:25 بظنقلقول از: nixoeen در 19 اسفند 1398، 02:00 بظنقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 08:38 قظپس به نظر شما این مهارت جدید رو یاد بگیرم؟ پیشنهادم یادگیری پایههای برنامهنویسی، الگوریتمها و مهندسی نرمافزار هستش. بعد از اونها هم پایههای هوشمصنوعی یا شبکه یا هر چیزی که میخواید در اون زمینه برنامه بنویسید.بسیار متشکرم، لطف کنید کتاب خوبی در مورد مباحثی که فرمودید معرفی کنید، بازم متشکرشما مگه الگوریتم و اینا بلد نیستید؟چجوری کد میزنینمن خودآموز یاد گرفتم، الگوریتم بلدم در حدی که کارم راه بیفته، ولی به نظرم اشکال نداره اگر کتابای دیگه ای در این زمینه بخونم، چون من رشته ام برقه و مهندسی نرم افزار نخوندم، ممنون میشم کتابای خوبی معرفی کنید تا بتونم به صورت اصولی یاد بگیرم.
داداش با کتاب و این حرفا نمیشه یاد گرفت. برو ویدیو آموزشی تهیه کن.
نقلقول از: M.RAJ در 20 اسفند 1398، 03:11 بظداداش با کتاب و این حرفا نمیشه یاد گرفت. برو ویدیو آموزشی تهیه کن.بهترین روش یادگیری در این زمینه کتاب هستش. ویدیو حجم انتقال اطلاعاتش در موضوعی مثل برنامهنویسی بسیار کمه.نقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 09:00 بظممنون میشم کتابای خوبی معرفی کنید تا بتونم به صورت اصولی یاد بگیرم. برای شروع کتابی که سلمان معرفی کرد گزینهٔ مناسبیه.
نقلقول از: nixoeen در 20 اسفند 1398، 09:09 بظنقلقول از: M.RAJ در 20 اسفند 1398، 03:11 بظداداش با کتاب و این حرفا نمیشه یاد گرفت. برو ویدیو آموزشی تهیه کن.بهترین روش یادگیری در این زمینه کتاب هستش. ویدیو حجم انتقال اطلاعاتش در موضوعی مثل برنامهنویسی بسیار کمه.نقلقول از: قاسم طلایی در 19 اسفند 1398، 09:00 بظممنون میشم کتابای خوبی معرفی کنید تا بتونم به صورت اصولی یاد بگیرم. برای شروع کتابی که سلمان معرفی کرد گزینهٔ مناسبیه.حرف شما هم درسته. اما مثلا اگه کتاب زبان C جعفر نژادقمی رو ببینید فکر میکنید همش یادتون میمونه؟ درسته حجم انتقال اطلاعات بالاست اما ماندگاری بسیار کمی داره. فردی که هم صوتی هم تصویری و هم متنی آموزش میبینه بهتر میفهمه یا فردی که فقط متنی آموزش میبینه؟ شاید اجوابتون یکی باشه ولی بعد از یک سال چی؟ حتی اگه فرد مورد نظر دستورات رو تمرین کنه فقط دستورات کاربردی یادش میمونه. ویدیو ها دستورات کاربردی و یکسری دستورات کم کاربرد رو طوری آموزش میدن که یادتون نره. من دیگه هرچی میدونستم گفتم. تصمیم با شماست.
متشکر از همه دوستان، به نظر من این که از چه منبعی استفاده بشه کاملا بستگی به فرد داره و نمیشه یه نسخه رو برای همه تجویز کرد.هر کس یه جوری یاد میگیره. من کتاب رو در کنار فیلم آموزشی استفاده میکنم.
من کاملا مخالفم چون هر زبون کاربرد خودشو داره و مثلا هیچوقت نمیشه با پی اچ پی یادگیری ماشین کار کرد یا زبون آر اپ دسکتاپ ساخت هرچند بعضی زبون ها سعی میکنن همه کاره باشن ولی معمولا کامل نمیشه مثلا اندروید تو پایتون خیلی ضعیف یا هوش مصنوعی تو جاوا اسکریپت به نظرم تا میتونی یاد بگیر به علاوه اینو در نظر بگیر وقتی if و for و این چیزای اولیه رو بلدی یاد گرفتن سینتکس کار یه هفته است من خودم سینتکس جاوا اسکریپتو تو این مدت یاد گرفتم