انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چشمک زدن صفحه نمایش وماندن طولانی در صفحه ubuntu  (دفعات بازدید: 2721 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
دوستان من فقط تازه کار هستم و روی لپ تاپ ام اوبونتو18.04 دارم
هیچ سیستم عامل دیگری هم روی لپ تاپ نصب نیست
پارتیشن ها هم ext4
به روز رسانی هم شده.
وقتی لپ تاپ م رو روشن می کنم صفحه صورتی(یا بنفش) رنگ ubuntu میاد با 5 تا دایره کوچک زیرش که یکی پس از دیگری روش وروشن می شن.( لود شدن بوت)
همزمان با این پروسه صفحه نمایش مانیتور چشمک میزینه.
چندین مربته لپ تاپ را خاموش روشن می کنم گه حالا یه جورایی اوبونتو بالا میاد
برای تعمیر گراب و ... کاری نمی کنم.
اگر از گراب باشه که کلا نمیاد درحالیکه میگم حالا نمی دونم چخ جوری وبعضا بالا میاد.
مشکل از چیه؟

ممکنه مشکل از gdm باشه
با توجه به اینکه اون دوستمون که در پست دوم نوشتند که مشکل مشابه شما رو داشتند و با نصب زوبونتو حل شده حدس میزنم مشکل از gdm و در حقیقت از wayland باشه
lightdm رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه
sudo apt install lightdmدر حین نصب یک صفحه ای میاد که میپرسه دیسپلی منیجر پیش فرض gdm باشه یا lightdm که باید lightdm رو انتخاب کنی
ایشون گفتش که تو صفحه ای که آرم اوبونتو میاد این مشکله داشته پس مال پلیموثه که از ایمیج کرنل لود میشه(اگه تو آرچ ازش استفاده کنید میدونید یه هوکه تو کرنل)
پس مشکل از کرنل به علاوه تا اونجا ک میدونم به محیط x ربطی نداره و زودتر از محیط x لود میشه
درسته ولی مدت کمی بعد از plymouth محیط x , سرویس ها از جمله دیسپلی منیجر شروع به لود شدن می کنند درحالی که ممکنه plymouth هنوز در حال نمایش باشه

نقل‌قول
(اگه تو آرچ ازش استفاده کنید

دیگه مدتی هست که غیر فعالش کردم و پکیجش رو هم پاک کردم بوت سایلنت رو هم غیر فعال کردم که پیام های سیستم موقع بوت رو نشون بده ، اینجوری به نظرم قشنگ تره

آفلاین ajavid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
ممنونم از همه بزرگواران و پیشاپیش آرزوی سال خوبی را دارم برای شما عزیزان
همانطور که قبلاً گفتم این مشکل هراز گاهی پیش میاد وزیاد مشکل ساز نیست. اما نمی دونم چرا موقع بوت شدن، لیست یه سری عملیات ها، رو صفحه نمایش داده میشه

مشکل من در سرویس هایی که نصب کردم از جمله آپاچی و .... نیست
فقط می خوام بدونم چه جوری میشه این اطلاعات نمایش داده نشه موقع بوت شدن و یا اگر بعدا خواستم دوباره نشون داده بشه چکار باید بکنم.
این مسئله بیشتر جنبه یادگیری وافزایش دانش فنی داره تا بحث مشکل
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1398، 12:22 ب‌ظ توسط ajavid »

آفلاین ajavid

• Jr. Member
  • *

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
اگه میخوایی این اطلاعات نشون نده باید چند کلمه به گراب اضافه کنی.
با این دستور میتونی ببینی الان کدوم flag موقع بالا اومدن سیستم اجرا میشه
cat /proc/cmdlineو این 2 تا رو داخلش بنویس quiet و splash
دقیق نمیدونم کدومشون باعث میشه نوشته موقع روشن شدن سیستم نشون نده. موقع نصب اوبونتو این ۲ نوشته همیشه توی گراب هست
و گراب رو دوباره کانفیگ و اپدیت کن
اسلکور

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
باید اول فایل گراب رو از مسیر /etc/default/ با یک ویرایشگر متن مثل نانو باز کنید
nano /etc/default/grubبعد quiet و splash رو جلوی خط GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= اضافه کنید (اگر نبود)

بعد گراب رو آپدیت کن

quiet باعث بوت سایلنت میشه یعنی پیغامهای بوت نمایش داده نمی شه

آفلاین deepin20

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
پاسخ : چشمک زدن صفحه نمایش وماندن طولانی در صفحه ubuntu
« پاسخ #20 : 09 فروردین 1399، 12:56 ق‌ظ »
سلام و عرض ادب
منم مشکل چشمک زدن را دارم و حل نشده است... اوبونتو رو از سایت خودش به تازگی نصب کردم و هیچ کار خاصی هم انجام ندادم... هر از چند مدت موقعی که لپ تاب رو روشن می کنم کلا سیستم بالا نمیاد و صفحه قبل از لاگین که لوگوی اوبونتو هست هی چشمک میزنه... منم مجبور میشم دو سه بار ریست کنم تا مشکل ورود حل بشه...

برای حل قطعی این موضوع باید چیکار کنم

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 09 فروردین 1399، 01:28 ق‌ظ »
سلام و عرض ادب
منم مشکل چشمک زدن را دارم و حل نشده است... اوبونتو رو از سایت خودش به تازگی نصب کردم و هیچ کار خاصی هم انجام ندادم... هر از چند مدت موقعی که لپ تاب رو روشن می کنم کلا سیستم بالا نمیاد و صفحه قبل از لاگین که لوگوی اوبونتو هست هی چشمک میزنه... منم مجبور میشم دو سه بار ریست کنم تا مشکل ورود حل بشه...

lightdm رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه
sudo apt install lightdmدر حین نصب یک صفحه ای میاد که میپرسه دیسپلی منیجر پیش فرض gdm باشه یا lightdm که باید lightdm رو انتخاب کنی

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 09 فروردین 1399، 01:33 ق‌ظ »
سلام و عرض ادب

این نوشته رو در ترمینال بزن و نوشته ها رو بزار اینجا
journalctl -p 3 -xb
----------------------------------------------------------------------------------
دمای سیستم شما چنده؟ اگه نمیدونید این رو توی ترمینال بزنید:
watch -n 01 sensors
اسلکور

آفلاین deepin20

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
« پاسخ #23 : 09 فروردین 1399، 02:02 ق‌ظ »
سلام
1. کد اولی:
-- Logs begin at Thu 2020-03-26 21:50:32 +0430, end at Sat 2020-03-28 01:54:34 +
Mar 28 00:39:03 imanpour-net kernel: ACPI Error: Needed type [Reference], found
Mar 28 00:39:03 imanpour-net kernel: ACPI Error: AE_AML_OPERAND_TYPE, While reso
Mar 28 00:39:03 imanpour-net kernel: ACPI Error: Aborting method \_PR.CPU0._PDC
Mar 28 00:39:03 imanpour-net kernel: usbhid 3-2:1.1: couldn't find an input inte
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: ACPI BIOS Error (bug): AE_AML_PACKAGE_LIMIT
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.GFX0.
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: ACPI BIOS Error (bug): AE_AML_PACKAGE_LIMIT
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.GFX0.
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: ACPI Error: Aborting method \_SB.PCI0.PEG0.
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D0: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D1: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D2: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D3: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D4: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D5: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D6: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: hdaudio hdaudioC1D7: no AFG or MFG node fou
Mar 28 00:39:18 imanpour-net kernel: snd_hda_intel 0000:01:00.1: no codecs initi
Mar 28 00:39:38 imanpour-net wpa_supplicant[879]: dbus: wpa_dbus_get_object_prop
Mar 28 00:39:38 imanpour-net wpa_supplicant[879]: dbus: Failed to construct sign
Mar 28 00:39:46 imanpour-net spice-vdagent[1267]: Cannot access vdagent virtio c
Mar 28 00:39:57 imanpour-net pulseaudio[1578]: [pulseaudio] backend-ofono.c: Fai
lines 1-23

2. کد دومی:

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 10 فروردین 1399، 01:56 ق‌ظ »
اینجا که اگه مشکل گرافیکی باشه چیزی ننوشته
میتونی bios رو اپدیت کنی ببینی درست میشه یا نه

برای ایرور acpi باید چندتا نوشته به گراب اضافه کنی.
اسلکور

آفلاین ajavid

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 11 فروردین 1399، 04:22 ب‌ظ »
لپ تاب من بعد از روشن شدن اول این پیام ها میاد که قبلاً هم می اومد و مشکلی نبود
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1399، 04:31 ب‌ظ توسط ajavid »

آفلاین ajavid

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 11 فروردین 1399، 04:25 ب‌ظ »
بعداً این پیام  و دیگه همونجا می مونه و ادامه اش لود نمی شه.مشکل چی می‌تونه باشه
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1399، 04:26 ب‌ظ توسط ajavid »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 11 فروردین 1399، 04:56 ب‌ظ »
این طور که از پیغامها برمیاد موقع لود شدن gdm ارور میده
قبلا هم گفتم که احتمالا مشکل از gdm باشه یک دیسپلی منیجر دیگه مثل lightdm نصب کنید

آفلاین ajavid

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 11 فروردین 1399، 05:02 ب‌ظ »
الان امکان وارد شدن به سیستم رو ندارم
راه دیگه ای هست وارد سیستم شده و این برنامه را نصب کنم؟

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 11 فروردین 1399، 05:22 ب‌ظ »
بازدن alt+ctrl+f2 هم نمیتونی وارد محیط خط فرمان بشی و دستور تایپ کنی؟
موقع بوت تو گراب ریکاوری رو انتخاب کنی هم نمییشه؟

اگر پاسخ دو سوال بالا منفیه باید با دیسلک لایو بوت کنی و بعد تو ترمینال پارتیشنی که اوبونتو روش نصب هست رو در مسیر /mnt مونت کنی مثلا اگر اوبونتو روی پارتیشن sda2 نصب هست میزنی

sudo mount /dev/sda2 /mntو بعد دستور زیر رو بزنی
sudo chroot /mntحالا وارد خط فرمان نصب شده روی سیستم عامل خودت شدی و میتونی نرم افزار نصب کنی پس بزن
apt install lightdm 
اگر موقع نصب پرسید که دیسپلی منیجر پیش فرض چی باشه lightdm رو انتخاب کن و اگر نه باید دستی gdm رو غیر فعال و lightdm رو فعال کنی
systemctl disable gdm.service
systemctl enable lightdm.service
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1399، 05:24 ب‌ظ توسط sun-pda »